Natomiast jeżeli rzeczywiście zaczną pobierać opłatę za umieszczenie info o imprezie to szybciutko się skończą .........
Najśmieśniejsze jest to, że pod naszym adresem ostatnio usłyszałem zarzuty, że totalnie skomercjalizowaliśmy Zmotę

Pzdr
Franc
franc napisał(a):Tak nie będzie. Adrenalinka.pl to działalność mająca na celu skupianie pozytywnie zakręconych ludzi. Oczywiście fajnie jest jeżeli po pracy zostanie nam parę groszy ale nie jest to priorytetemJak już pisałem ja żyję zupełnie z czegoś innego a to działanie powstało po prostu z pasji. To tak samo jak z przewodnictwem wysokogórskim. Mam kumpli, którzy wchodzą rocznie po 30 razy na Gerlach- oni z tego żyją. Ja bawię się w przewodnika bo lubię pokazywać ludziom góry. Oczywiście robię to tak aby zwrócic częściowo koszty bo aż takim filantropem nie jestem
Natomiast nie jest to moja praca zarobkowa tylko hobbystyczna. Póki kręci się moja druga firma niechaj tak zostanie
riderwawacom napisał(a):franc napisał(a):Tak nie będzie. Adrenalinka.pl to działalność mająca na celu skupianie pozytywnie zakręconych ludzi. Oczywiście fajnie jest jeżeli po pracy zostanie nam parę groszy ale nie jest to priorytetemJak już pisałem ja żyję zupełnie z czegoś innego a to działanie powstało po prostu z pasji. To tak samo jak z przewodnictwem wysokogórskim. Mam kumpli, którzy wchodzą rocznie po 30 razy na Gerlach- oni z tego żyją. Ja bawię się w przewodnika bo lubię pokazywać ludziom góry. Oczywiście robię to tak aby zwrócic częściowo koszty bo aż takim filantropem nie jestem
Natomiast nie jest to moja praca zarobkowa tylko hobbystyczna. Póki kręci się moja druga firma niechaj tak zostanie
Ten kto Cie zna osobiscie wie ... ze jestes pozytywnie zakrecony i tego sie trzymaj. !!
o banowaniu na omawianym forum tez wiem wiele ... mielismy okazje o tym rozmawiac wspolnie kilka mies temu wstecz ...
czyzbym bym prorokiem ??
Dzieki mojej zonie wieze ze wszystko co w zyciu nas spotyka po cos sie dzieje,
mam na to ciekawy przyklad :
Kiedys nie kupiłem sobie nowej fury . zalowalem ze mi przeleciala kolo nosa
zona mowi - 'pewnie cos musialo w niej byc nie tak , nie byla dla ciebie' ... i co .. za tydzien czy dwa trafia mi sie super okazja w jeszcze lepszej cenie ...
Dlatego FRANC ... wieze ze dzieki tym wydazeniom .. Twoje forum rozwinie sie samoistnie, wielu pozytywnych ludzi takich jak Ty
skupi sie tutaj, zamkniesz kalendarz imprez i wszysto bedzie szło swoiw tempem do swojego celu
AVE - NAJLEPSZEGO !
bomaciek napisał(a):chyba nie o to chodzi
osobiście nie chciałbym a by zrobiło się tutaj forum srajdowe 4x4
obecny klimat mi odpowiada, jest kameralnie i nie marketingowo nie ma sklepu nie ma moderacji postów i etc..
milej by było gdyby forum miało charakter clubowy czyli grona ludzi którzy dobrze sie ze sobą bawią i są otwarci na innych pozytywnych ludzi![]()
Jak widze zaproszenie Franca na wypad w góry dla 2-3 osób to aż mnie ściskabo bym pojechał, jednak nie mogę bo prowadzenie firmy zobowiązuje.
Jak sie zrobi tłuczenie postów i tworzenie działów jeden za drugim to takich akcji nie będzie a imprezy FRancowe będą do kupienia tylko na allegro z licytacją bez ceny minimalnej![]()
grzes napisał(a):..............
Zeby na te zmote bylo blizej to bym sie wybral popatrzec a to kurna 600km...
L80 napisał(a):[cut]
byle nie wywalalało reklamy na pierwszej stronie typu - "nowe rewelacyjne podzespoły do . . . . firmy . . . . w naszym sklepie"
[cut]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość