ZMOCIĄTKO I
Moderator: franc
Re: ZMOCIĄTKO I
Bardzo sympatyczny pomysł, my ze Zbychem chętnie w takiej formuleMikeWs pisze:No to może jak już mamy 4 auta w PL3 to wystartujemy razem? Na luziku na trasie i próbach każdy zobaczy co w pozostałych autach siedzi, jak to działa, może mała wymiana doświadczeń w trakcie?
Pytanko logistyczne mam - wiem, że już o tym było ale jest na tip top roadbook dojazdowy więc chciałbym zaktualizować - czy trasa wg roadbooka z Nieporętu do bazy jest do zrobienia LC z lawetą?
Lecimy w piatek z Częstochowy i opcja: dojechać normalnie, zdjąć samochód, wrócić do Nieporętu i zrobić roadbooka trochę wydaje się czasochłonna i zamotana. A zabawy z nawigacją i punktami żal odpuścić.
No i jajcarskich świąt i dyngusa mokrego życzę wszystkim również (dyngusa to postanowiliśmy na podmokłych łąkach w okolicy spędzić - nie będziemy przecież z wiadrem pod Jasną Górą się uganiać
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Spróbuj teraz, mnie poszło. A 5 minut temu był tylko tekstSZMO pisze:niemoge ściągnąc ???
Na dalsze wytyczne czekamy?
Alleluja
Alleluja
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Daj maila SZMO to Ci prześlę.
Nie przyznawaj się glośnoSZMO pisze:nic nadal niemoge
Kliknij w linka i zaczekaj - ja ściagnałem kilka minut całośc i zapisałem jako pdf-a - otwiera się bez problemów. Jak nie pomoze - skopiuj link i wklej w nowo otwartej stronie
...w błoto po złoto...
zielony XJ na balonach
Poszło 
A ja mam taki dylemat:
Podobnie jak Simarco bedziemy ciągnąć XJta rajdowego na lawecie, ale mam taki chytry plan że ja pojade w sobote rano, osobno, swoim XJtem nierajdowym i zrobie tą trase z roadbooka. Czy taki sposob zdobycia punktów, no bylo nie bylo przez pilota będzie honorowany

Podobnie jak Simarco bedziemy ciągnąć XJta rajdowego na lawecie, ale mam taki chytry plan że ja pojade w sobote rano, osobno, swoim XJtem nierajdowym i zrobie tą trase z roadbooka. Czy taki sposob zdobycia punktów, no bylo nie bylo przez pilota będzie honorowany
http://www.mudmax.pl- Team MudMax
Ja mam jeszcze jedną prośbę w tym świątecznym czasie: czy można byłoby podać mi również sam plik pdf? Jeśli ktoś byłby tak miły i zdecydował się wysłać RB na adres adam.anyszewski@gmail.com to byłbym baardzo, ale to baardzo wdzięczny. Pozdrawiam serdecznie,
Adam
Adam
Kochani
Ten roadbook to tylko taki bonus.
Nie ma obowiązku jechania. Zrobiliśmy to bo szkoda się tłuc gdańską szosą.
Da radę z lawetą. Czasami są podjazdy i zjazdy ale nie za ostre. Sporo dróg szutrowych i piaszczystych ale także sporo asfaltu. Można go robić kiedy się chce i jak się chce
Jeżeli nie chcecie kompletować wszystkich punktów to można sobie to odpuścić
Wszak miejsce bazy i tak jest znane.
Pzdr
Franc
Ten roadbook to tylko taki bonus.
Nie ma obowiązku jechania. Zrobiliśmy to bo szkoda się tłuc gdańską szosą.
Da radę z lawetą. Czasami są podjazdy i zjazdy ale nie za ostre. Sporo dróg szutrowych i piaszczystych ale także sporo asfaltu. Można go robić kiedy się chce i jak się chce
Jeżeli nie chcecie kompletować wszystkich punktów to można sobie to odpuścić
Wszak miejsce bazy i tak jest znane.
Pzdr
Franc
A miejscowe ludki nie będą się dziwić, że samochody z lawetami po ich lasach zaiwaniają?
Marcin o której dokładnie jest start? Mamy kawałek drogi (+dojazdówka po roadbooku 75km), niestety wyruszymy w sobotę rano a nie chce mi się wstawać o 5 rano. Jak będziemy na 11 to będzie dobrze?
Marcin o której dokładnie jest start? Mamy kawałek drogi (+dojazdówka po roadbooku 75km), niestety wyruszymy w sobotę rano a nie chce mi się wstawać o 5 rano. Jak będziemy na 11 to będzie dobrze?
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Dobrze.
Biuro imprezy jest czynne od 09.45 do 12.00 w sobotę.
Nie ma jednej godziny startu. Im wczesniej dotrzesz tym dłużej będziesz orał
Dla tych, którzy się mniej napinają 11.00 jest w sam raz
Pzdr
Franc
Biuro imprezy jest czynne od 09.45 do 12.00 w sobotę.
Nie ma jednej godziny startu. Im wczesniej dotrzesz tym dłużej będziesz orał
Dla tych, którzy się mniej napinają 11.00 jest w sam raz
Pzdr
Franc
Mike utopisz parcha w pierwszym lepszym bagnie i po zawodach więc nie masz się co spieszyć

Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ