ZMOTKA V

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Re: ZMOTKA V - SPOŁECZNA LISTA STARTOWA

Post autor: Stang »

Hm... co by tu namazać :?
Generalnie w tym roku nie startowałem startowali moi synowie quadami, ale za to fajnie było zobaczyć Was wszystkich, popatrzeć na pływanie pilotów topienie się zmot i megaluzik na trasie :wink:
Zmotka jak dla mnie była megazajebistą imprezką i wielka szkoda że odeszła :cry: choć nie zawsze dla mnie akurat łaskawa :mrgreen:

Pierwsza - komplet ale wpadka na trialu i drugi plac
Druga - komplet i pierwszy plac dzięki pit-stopowi (przyjechał holownik zabrał zdezelowaną Zuzę do ASO naprawił i w czasie bankietu odstawił :mrgreen: ) - mazowieccy mechanicy :wink:
Trzecia - jebane Francowe znaczki :mrgreen: dzwon przed pierwszą próbą ale mazowieccy blacharze Franc z Zyskiem do wieczora Zuzię wyklepali i zdążyłem się w niedzielę trochę ponajeżdżać :wink: :mrgreen:
Czwarta - start nowo zbudowanym samochodem który został ukończony 3 godziny przed startem i delikatna jazda
Piąta - żebym uwierzył Francowi że na poważnie ostatnia to bym sam wystartował :cry:

Dzięki Zmotece poznałem Franca i wielu wspaniałych ludzi i z tego najbardziej się cieszę 8)

Ma-rysia powinieneś tak przed każdym rajdem odpłatnie przystosowywać wszystkich pilotów :wink: :mrgreen:
parę fotek dodam wieczorem
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Ma-Rysia

Post autor: Ma-Rysia »

Stang pisze:Ma-rysia powinieneś tak przed każdym rajdem odpłatnie przystosowywać wszystkich pilotów :wink: :mrgreen:

A co spodobało się ? :mrgreen: :mrgreen:
TEAM FX
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Ma-Rysia pisze:
Stang pisze:Ma-rysia powinieneś tak przed każdym rajdem odpłatnie przystosowywać wszystkich pilotów :wink: :mrgreen:

A co spodobało się ? :mrgreen: :mrgreen:
No :mrgreen: :mrgreen:
Jeep WJ
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

a tu link do fotek Mareckiego :)

https://picasaweb.google.com/1129469251 ... eaqw93O1gE#

Miłego oglądania :D
dardes

Post autor: dardes »

Dzięki chopy za atmosfere low pressure / high fun. Będzie sie dobrze wspominało, szczególnie impreze w sokole i ich wyśmienitą zaprawkę na cytrynie.

Tylko że po tylu ładnych wpisach to aż się prosi żeby jeszcze jedna pożegnalną zrobić... ale jak sobie stryjenka życzy możemy się teraz przerzucić do gminy Rząsnik (tam podobno będzie wojna błotna :lol: )

Pozdrawiam wszystki mazowieckich serwisantów - czu-waj!
Dzięki Franc -miło było poznać.
Wiewiorek

Post autor: Wiewiorek »

Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Re: ZMOTKA V

Jeep WJ
Cukier

Post autor: Cukier »

Franc wielkie dzięki za przednią zabawę i wszystkim za super klimat :)
choć mam sporo roboty przy Kubusiu teraz rzzeka nie odpuściła :mrgreen: ale jak to u mazowieckich mechaników damy rade :twisted:
Dendro

Post autor: Dendro »

Franc, bardzo sznujemy twoje zaangazowanie w dawanie ludziom adrenaliny pozdrawiam i do zobaczenia w błocie.
A jeśli chodzi o mazowieckie serwisy, to komu możemy przypisać piękny hymn czekam na propozycje (wg mnie pasuje tylko jeden) :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=hVDNAkxc ... re=related :lol:
ODPOWIEDZ