https://picasaweb.google.com/1129469251 ... directlink
TransPolonia sierpień 2011
- Wujek Catkiller
Re: TransPolonia sierpień 2011
Pierwszy raz jak żyję widziałem muchę co wyrwała za okno, przy 80km/h i wróciłaCzarny pisze:To nie moje muchy tylko szwagra. Dłuuuugo żyją, to taka atrakcja agroturystyczna
- Wujek Catkiller
O i na zdjęciu 81 widać tego klienta co przy filtrach mi coś porobiłfranc pisze:I zdjątka Mareckiego chyba niezłe![]()
https://picasaweb.google.com/1129469251 ... directlink
Kurna chata , wracamy tam?
Mówię, że to atrakcja agroturystyczna - nigdzie indziej takich nie maCatkiller pisze: Pierwszy raz jak żyję widziałem muchę co wyrwała za okno, przy 80km/h i wróciła![]()
Ty weź coś zrób
S10 project mode: on
Jestem za, mi też już wystarczy Wawy. Jak by co to ja chętnyCatkiller pisze:
Kurna chata , wracamy tam?Mi juz jeden dzień w W-wie wystarczy, mogę mknąć
Zwłaszcza, że już mi cytrynówka od pani Krysi wyszła
wielkie dzięki, było znakomicie ;) Oprócz bardzo fajnej przygody dowiedziałam sie o tym kraju rzeczy o których nie miałam nigdy pojęcia, okazało się, że Polska w każdym miejscu jest zupełnie inna, zmienia się wszystko od widoku, przez zabudowania, drogi i LUDZI. Spędziłam naprawdę miło tydzień na kompletnym odmóżdżeniu i odcięciu od rzeczywistości, przejechałabym jeszcze raz to wszystko z zatoki do Rytra i z powrotem. Na kolejną Transpolonię w każdą stronę mknę i po temacie.:d DZIĘKUJĘ
PS. ja chce jeszcze raz. już.
PS. ja chce jeszcze raz. już.
Troszkę musiałem dłubnąć przy furmance-prześlij dane do fakturyCatkiller pisze:
O i na zdjęciu 81 widać tego klienta co przy filtrach mi coś porobił:mrgreen
No to i na mnie przyszła kolej ... mam nadzieję, że wszystko zadziała.
Pierwszy raz na forum i pierwszy raz walka z Picasa.
GALERIA
Po za tym wszyscy ochy i achy ... a ja bym chciał coś zmienić ... chciałbym mieć więcej czasu na zadumę po drodze, bo dopiero teraz dociera do mnie powoli co się działo i gdzie tak właściwie byłem ;) czułem się na przemian trochę jak japoński turysta i kierowca rajdówki
Jednego natomiast nie można zamieniać - EKIPY
Dla mnie to jest największą wartością tej imprezy - poznać ludzi takich jak WY.
I jeśli tylko będzie okazja by móc coś zrobić razem to ... mogę nawet mknąć.
Pierwszy raz na forum i pierwszy raz walka z Picasa.
GALERIA
Po za tym wszyscy ochy i achy ... a ja bym chciał coś zmienić ... chciałbym mieć więcej czasu na zadumę po drodze, bo dopiero teraz dociera do mnie powoli co się działo i gdzie tak właściwie byłem ;) czułem się na przemian trochę jak japoński turysta i kierowca rajdówki
Jednego natomiast nie można zamieniać - EKIPY
Dla mnie to jest największą wartością tej imprezy - poznać ludzi takich jak WY.
I jeśli tylko będzie okazja by móc coś zrobić razem to ... mogę nawet mknąć.
Ekipka zacna była , to fakt. "Polska to duży kraj " więc trzeba było mknąć. Może namówmy Franciszka na mini włóczęgę po jednym z odcinków, wtedy można by troszkę wolniej 
Ja też ale to miało swój urokmateebee pisze: czułem się na przemian trochę jak japoński turysta i kierowca rajdówki![]()
Jestem za i wybieram Suwalszczyznębobon pisze: Może namówmy Franciszka na mini włóczęgę po jednym z odcinków, wtedy można by troszkę wolniej
Transpolonia to właśnie taka idea- mknąć i kalejdoskop. Chyba trzeba wcześniej wyjeżdżać po prostu
Można ewentualnie dodać jeden dzień ale to niestety zwiększy odrobinę cenę. Coś pomyślimy.
Natomiast Białoruś to właśnie taka włóczęga z krótkimi etapami i mnóstwem zwiedzania
Można ewentualnie dodać jeden dzień ale to niestety zwiększy odrobinę cenę. Coś pomyślimy.
Natomiast Białoruś to właśnie taka włóczęga z krótkimi etapami i mnóstwem zwiedzania
Wyjazdy to generalnie opóźniał jeden osobnik co mi córkę porwał
dorzucenie jednego dnia wydaje mi się nie głupim pomysłem -tylko nie wiem jak rozwiążesz problem Campów
Napisz co myślisz o dwu-trzy dniowej włóczędze po Suwalszczyźnie
dorzucenie jednego dnia wydaje mi się nie głupim pomysłem -tylko nie wiem jak rozwiążesz problem Campów
Napisz co myślisz o dwu-trzy dniowej włóczędze po Suwalszczyźnie
Z Konwój to właśnie taka impreza. W zeszłym roku nie było chętnych
Trasę mam fajną i sporo off roadu jest na niej. Można też ułożyć roadbook bardziej turystyczny
Trasę mam fajną i sporo off roadu jest na niej. Można też ułożyć roadbook bardziej turystyczny
No to poprosimy o bardziej turystyczny bo jeden Patrol z nami pojedzie-co to w teren nie może wjeżdżać
- i podanie terminu 
Cześć wszystkim,
no to niestety mamy już po TransPoloni, szkoda bo impreza była naprawdę zacna i wspaniale sie bawiliśmy. Poniżej wrzucam link do jeszcze kilku wybranych zdjęc które udało sie cyknąć po drodze. Mam nadzieje, że spotakmy sie jeszcze nie raz na takich wakacyjnych rajdo-włóczęgach ;)
https://picasaweb.google.com/1028680378 ... erpnia2011
Za ułożenie trasy, przekazaną wiedzę o zwiedzanych terenach oraz kapitalny klimat przy wieczornych integracjach jeszcze raz ukłon w strone organizatorów i ekipy
no to niestety mamy już po TransPoloni, szkoda bo impreza była naprawdę zacna i wspaniale sie bawiliśmy. Poniżej wrzucam link do jeszcze kilku wybranych zdjęc które udało sie cyknąć po drodze. Mam nadzieje, że spotakmy sie jeszcze nie raz na takich wakacyjnych rajdo-włóczęgach ;)
https://picasaweb.google.com/1028680378 ... erpnia2011
Za ułożenie trasy, przekazaną wiedzę o zwiedzanych terenach oraz kapitalny klimat przy wieczornych integracjach jeszcze raz ukłon w strone organizatorów i ekipy