Na stronie Transpoloni w zakładce Trasy pojawiła się zaproponowana przez nas orientacyjna linia TP zachód. Off roadu troszeńkę więcej niż na TP wschód a etapy nieco dłuższe. Zapraszam do opacowywania marszruty turystycznej
Pzdr
Franc
Bo na samej granicy zachodniej mało jest ciekawych rzeczy ( industrial, priv itp itd)
TranPolonia zachód wiedzie zachodnią częścią Polski a nie terenem przygranicznym zresztą tak jak TransPolonia wschód.
Zaufaj nam a........... Będzie Pan Zadowolony swoją drogą super symulacja
No a w przyszłym roku dodamy jeszcze 2 dni - połączymy wschód z zachodem i powstanie TERRA POLONICA czyli wyprawa dookoła Polski- tylko dla Hardmenów i Hardmenek do przejechania w czasie roztopów na wiosnę 2 tygodnie turystycznej rzezi ale by sie działo.......
o żadnych hotelikach nie będę myślał. Bedziesz miał podane dokładne miejsca noclegów to sobie nastrugasz. Ja gwarantuję 2 noce w pensjonatach i porządne miejsca biwakowe na campach - to jest wyprawa a nie wycieczka z biurem podróży Może być zimno i strasznie -taka karma
Trasa super. Mam nadzieje że będzie dużo mniej asfaltu niż w zeszłym roku.
Pozwole sobie tylko trochę się powymądrzać ale są to moje bliskie okolice: w opisie VII dnia - powinna być miejscowość: Polska CerEkiew i Pilchowice (nie Pilichowice).
A już poprawiam.... dzięki. Z asfaltem chyba będzie podobnie inaczej wszystko za długo by trwało Poza tym zachód i Śląsk jest bardziej cywilizowany niż wschód Postaramy się o "nieco" więcej off roadu na trasie- II turnus TP wschód już tak miał
Będzie fajnie