Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
@Franc dziś wysłałem oficjalnie zgłoszenia ale swoje auto zarejestruję dopiero jutro a syn w poniedziałek albo wtorek reszta poszło na maila niestety urzędy
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Uprzejmie informujemy wszystkich zciśnieniowanych zawodników eksteremu przeważnie, ale również turystyka i przygody. Mnie oraz Pana Grzegorza na tej zmocie nie będzie. Jeszcze nie wytrzeźwieliśmy w wyprawy do Szwecji. Także wyluzujcie pośladki i czerpcie wozduch podlasia. Ale to nie oznacza, że w przyszłym roku się nie pojawimy. Także zaworków nie wykręcajcie do końca.
Całusy Gamonie,
Jak zwykle rajd, organizacja, tereny mega... zawsze twierdzę od 15 lat że rok bez Zmoty to stracony rok dziękiFranc i Zuzia . I wszystko było by zajebiście gdyby nie bankiet... było przerypane zimno, krzesła co chwila się zapadały w trawie, DJ słabo nie bawił towarzystwa. Ogólnie najlepszy klimat był u Krysi i to nie tylko moje zdanie... drugi rok z rzędu gdzie zawinąłem z bankietu przed 24... a zawsze impreza była do rana
Klimat Zmoty zawsze wszystkim się kojarzył z mega organizacją, terenami, widokami i wiejskim klimatem...
Do restauracji mogę sobie iść na codzień
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ