obecny
Polska Liga Przeprawowa 2009 "PLP 2009"
Moderator: franc
Re: Przeprawowa Liga 2009 "PL 2009"
masakrycznie daleko to wszystko, ale jeśli myślicie że mnie to zniechęci to jesteście w mylnym błędzie
obecny
obecny
Piszemy sie na cała edycję - czas wykorzystać zaległy urlop
Piotr z Norbertem - czarny (jeszcze) Patrol
Piotr z Norbertem - czarny (jeszcze) Patrol
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
no pewniebomaciek pisze:w przygodzie to największe ciśnienie jest z tego co pamietam
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Polska Liga Przeprawowa 2009 "PLP 2009"
Marcin, odpowiedz proszę na to pytanie.MikeWs pisze:A czy deklarując chęć wzięcia udziału w całej lidze załoga będzie miała zagwarantowany udział w każdej z imprez? Jest przecież selekcja zawsze (pomijając szybkość zapisu i wpłaty wpisowego).
Raczej tak. Niemniej jednak musi to być załoga rekomendowana przez któregoś z organizatorów
Proszę pamiętać jednakowoż, że nasza PLP to LIGA, W KTÓREJ NIC NIE OBIECUJEMY
, NIESTETY BĘDĄ PIECZĄTKI TRADYCYJNE, BARDZO NAM PRZYKRO ALE PROGRAMOWO NIE BĘDZIE TV turbo srurbo
, NIE MA RÓWNIEŻ W REGULAMINIE SŁOWA PROTEST no i niestety sława internetowa dzięki największemu portalowi rajdy4x4 TAKŻE WAS OMINIE
Także trzeba się bardzo zastanowić ...... Wszak udział w 4 imprezach to wpisowe na poziomie ok. 2500 zł więc, żeby ktoś nie żałował
Proszę pamiętać jednakowoż, że nasza PLP to LIGA, W KTÓREJ NIC NIE OBIECUJEMY
Także trzeba się bardzo zastanowić ...... Wszak udział w 4 imprezach to wpisowe na poziomie ok. 2500 zł więc, żeby ktoś nie żałował
Nie starsz, nie strasz. Frajda nie ma ceny 
...w błoto po złoto...
Niestety nam to pasujefranc pisze:NIESTETY BĘDĄ PIECZĄTKI TRADYCYJNE, BARDZO NAM PRZYKRO ALE PROGRAMOWO NIE BĘDZIE TV turbo srurbo, NIE MA RÓWNIEŻ W REGULAMINIE SŁOWA PROTEST no i niestety sława internetowa dzięki największemu portalowi rajdy4x4 TAKŻE WAS OMINIE
Zdjęcia i filmy zrobimy sobie sami i umieścimy na swoich stronach (czytaj Twoich).
A takie wpisowe i tak jest mniejsze niż na Magam i pomimo, że się tam zapisałem i kasa nawet już poszła, to rozważam wycofanie tej kasy. Bardziej się przyda na 4 imprezy. Frekwencja tam narazie mizerna.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Z tym jednym wstępnym zapisem na wszystko byłoby super, bo tak to się można gdzieś nie załapać (patrz czas zapełnienia listy na sodomiade +- 24h)
eee , to niefranc pisze:Proszę pamiętać jednakowoż, że nasza PLP to LIGA, W KTÓREJ NIC NIE OBIECUJEMY, NIESTETY BĘDĄ PIECZĄTKI TRADYCYJNE, BARDZO NAM PRZYKRO ALE PROGRAMOWO NIE BĘDZIE TV turbo srurbo
, NIE MA RÓWNIEŻ W REGULAMINIE SŁOWA PROTEST no i niestety sława internetowa dzięki największemu portalowi rajdy4x4 TAKŻE WAS OMINIE
Skoro ma być taki problem z zapisami to zróbmy listę społeczną - tak jak na Zmotę - która juz jest pełna - i poprosmy Franca o przekazanie jej organizatorom - a własciwie współorganizatorom PLP 2009.
Co Państwo na to?
BOBEK TROPHY MAZOWIECKIE BEZDROŻA SODOMIADA
1. Piotr/Norbert - patrol 1. Piotr/Norbert - patrol 1. Piotr/Norbert - patrol
Co Państwo na to?
BOBEK TROPHY MAZOWIECKIE BEZDROŻA SODOMIADA
1. Piotr/Norbert - patrol 1. Piotr/Norbert - patrol 1. Piotr/Norbert - patrol
...w błoto po złoto...
Proponuję na razie się wstrzymać aż do oficjalnego info na stronie. Mam nadzieję, że uda nam się spotkac przed moim wyjazdem do Argentyny 
Rozumiem, ze kto zdążył się wpisac to juz ma zaklepane

...w błoto po złoto...
Marcin to ja wroce ze swoim pytaniem:
a jak klasyfikowane beda auta PL-0 ? jak przygoda - jedzie kto chce ?
czy jak w explo mam mtka i kola wieksze od seryjnych to juz sie nie lapie na te klase ?
na razie brak auta na inne klasy wiec pytam o to w czym moglbym pojechac
a jak klasyfikowane beda auta PL-0 ? jak przygoda - jedzie kto chce ?
czy jak w explo mam mtka i kola wieksze od seryjnych to juz sie nie lapie na te klase ?
na razie brak auta na inne klasy wiec pytam o to w czym moglbym pojechac
Autobus czerwony
PL 0 to klasa sportowa czyli fabryka. Żadnych zmian konstrukcyjnych ( liftów, przeróbek itp itd) oprócz MT o przewidzianym przez producenta rozmiarze, wyciągarka ( jeżeli jest fabrycznym kitem) zaplombowana.
Przygoda to klasa występująca tylko na Zmocie- nie sądzę, zeby jeszcze któryś z organizatorów ją wprowadził
Explo mój drogi to do Wyczynu czyli PL 1 o ile się nie mylę
Przygoda to klasa występująca tylko na Zmocie- nie sądzę, zeby jeszcze któryś z organizatorów ją wprowadził
Explo mój drogi to do Wyczynu czyli PL 1 o ile się nie mylę
no albo turystyk, na mazowieckich jest...
Franc przemyślcie wpisowe na 3 imprezy za jednym zamachem, bo tak to będzie miało i większy sens jeżdżenie ja to bym miał kalendarz dzięki temu wypełniony.
Franc przemyślcie wpisowe na 3 imprezy za jednym zamachem, bo tak to będzie miało i większy sens jeżdżenie ja to bym miał kalendarz dzięki temu wypełniony.