ZMOCIĄTKO I
Moderator: franc
Re: ZMOCIĄTKO I
Franc powiedz proszę czy jest jakaś ostateczna data wpłacenia kasy, bo nie chcę wyjść na leszcza większego niż jestem
, a chwilowo (mam nadzieje że to kwestia tylko tego miesiąca) krucho z kasą 
Pieniążki gdyby się udało do 5-7 kwietnia to by było fajnie
W razie W będziemy czekać
W razie W będziemy czekać
Dzięki, będę się starał żebyś nie czekał 
Witam kolegów z forum mam ogromna chęć wziąć udział w imprezie jaka organizujecie wiec zadam podstawowe pytanie czy jest jeszcze taka możliwość aby zgłosić swój udział??
-
Ignacy Patrol
- Kontakt:
Witaj Bodziu mam nadzieje że znowu sie spotkamy mam film z Mrągowa jak obrobie to dam znać na forum podlasia
Przelew zrobiony!!
- riderwawacom
- Kontakt:
Atmosfera sie zagęszcza .... już nie mogę się doczekać ....

mitsu L200 RalliArt - od dzis po lifcie ... 
http://www.skutery.auto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rider.na.allegro.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.skutery.auto.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rider.na.allegro.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Dziękujemy za wpłaty. W perwszym poście watku o Zmociątku
May 13 zamieszczam aktualną listę wraz z wpłatami. Tak będzie łatwiej się lokalizować. W tym tygodniu powinna ruszyć stronka rajdu. Trochę to trwa ale zarobiony jestem
i powoli się tu aklimatyzuję. Za 10 dni będzie też króciutkie sprawozdanie z postępu prac przygotowawczych do Zmociątka i pomysł na grafikę imprezy. Trwają również rozmowy okołobankietowe
Franc
Franc
Ale mnie zaszczyt kopnął
No sznowne Państwo - wpłacac, wpłacać by więcej tych "Z" się tam pojawiło. I napatrzcie się na archiwalne zdjęcie czarnego patrola, bo zzzzzzzzmotany teraz troche będzie
No sznowne Państwo - wpłacac, wpłacać by więcej tych "Z" się tam pojawiło. I napatrzcie się na archiwalne zdjęcie czarnego patrola, bo zzzzzzzzmotany teraz troche będzie
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
Uwaga nowość.
Baza rajdu pozostaje ukryta aż poszczególne załogi do niej nie dojadą za pomocą specjalnego roadbooka wiodącego z Warszawy. Czas przejazdu ok.2 godzin, dla lawety do 3,5. Po drodze punkty kontrolne i foto wliczające się do punktacji imprezy
Recepcja rajdu czynna w sobotę od 09.30 i od tej pory można się meldować na bazie i wyjeżdżać na trasę-odprawy i plombowania idywidualne. Namiary na noclegi w okolicy podamy wkrótce.
Jeżeli ktoś nie będzie chciał dojechać za pomocą roadbooka- musi szukać bazy na własną rękę
Gmina Załuski k/Płońska
Pzdr
Franc, Wujcio, Seba i Grucha czyli komitet organizacyjny Zmociątka
Baza rajdu pozostaje ukryta aż poszczególne załogi do niej nie dojadą za pomocą specjalnego roadbooka wiodącego z Warszawy. Czas przejazdu ok.2 godzin, dla lawety do 3,5. Po drodze punkty kontrolne i foto wliczające się do punktacji imprezy
Jeżeli ktoś nie będzie chciał dojechać za pomocą roadbooka- musi szukać bazy na własną rękę
Gmina Załuski k/Płońska
Pzdr
Franc, Wujcio, Seba i Grucha czyli komitet organizacyjny Zmociątka
Proszę mnie wypisać z listy bo niestety suza się nie skończy do Zmociątka
A miałem być na wszystkich imprach Adrenalinkowych
ale na Zmotce i Zmocie na milion % jestem
bo wkońcu kto będzie na pierwszym jak mnie nie będzie

A miałem być na wszystkich imprach Adrenalinkowych
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
No widzę że u sąsiadów w Łomzy nowe zmoty przybywająBODZIO pisze:Przelew zrobiony!!
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ