wzruszylem siefranc pisze: Specjalnie zrezygnowaliśmy z cyrkowych pieczątek i długiego ciągania się przez łagry.
Zmota VII
Moderator: franc
Re: Zmota VII
http://www.mudmax.pl - Team MudMax
tzn ,że po przejechaniu trasy nudy będą do wieczornej bibyfranc pisze:Turystyk jest syty ale nie niemożliwy do przejechania bez wincha. W 50% przynajmniej![]()
Ekstrem policzony na 22 godziny dla mega dobrej załogi bez defektuMam na myśli Suzusa, Rufia, Piętaszki, Marcina z Magdą,załogę Grata lub innych w tej klasie. Mocne osady quadowe powinny zamknąć pętlę w około 18-20 godzin.
Tak więca edycja powinna być przejezdna dla kilku załógElektryki może zrobią 75% trasy.
Specjalnie zrezygnowaliśmy z cyrkowych pieczątek i długiego ciągania się przez łagry.
Będą Państwo Zadowoleni
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem
- Rzeźnik z Jakubowa
- Kontakt:
franc pisze:Nie ma opcji na nudy. Myślę, że bez wincha zrobicie z 1/3 może
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
Ja już się zbroję w odpowiednie ubranie z epoki
. Planuję też "przyozdobić" trochę Parcha żeby było śmieszniej.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Taaa pilot zamiast korków gumofilce, wszyscy zamiast panterki stare poczciwe moro
Mike a czym parcha przyozdobisz
przecier on i tak jeszcze z czasów PRLu tylko Crawlery zastąp jakimiś ZSRRowymi gumami i będzie OK 
Hm... mam problem z fajkami na Zmotę bo ni diabła popularnych nigdzie znaleźć nie mogę
Mike a czym parcha przyozdobisz
Hm... mam problem z fajkami na Zmotę bo ni diabła popularnych nigdzie znaleźć nie mogę
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
Tak se zerkłem na listę startową i widzę że grubo będzie w extremie cała nasza czołówka offroadowa w tym roku się zjawia aż się zastanawiam na kogo obstawiać 
Pierwsza dziesiątka już zajęta raczej będzie...
Pierwsza dziesiątka już zajęta raczej będzie...
Ostatnio zmieniony 12 października 2009, o 10:10 przez Stang, łącznie zmieniany 1 raz.
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
Popularne wcześniej nazywały się Spotr-yStang pisze:Hm... mam problem z fajkami na Zmotę bo ni diabła popularnych nigdzie znaleźć nie mogę
A ja jeszcze mam w szufladzie ramkę Radomskich i Extra Mocnych
Y61 SUPER + SCOTT
Sporty to potem chyba były te z babką na opakowaniu
Extra Mocne możesz wziąć to se odlot zrobimy i mniej deptanki na bankiecie pójdzie
tyle że ja tik-taki obecnie kopcę więc zamiennik z tamtych czasów to chyba zefiry były
Extra Mocne możesz wziąć to se odlot zrobimy i mniej deptanki na bankiecie pójdzie
tyle że ja tik-taki obecnie kopcę więc zamiennik z tamtych czasów to chyba zefiry były
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ
- Rzeźnik z Jakubowa
- Kontakt:
AAAAAAA dało by się Franc żeby napitoki były czyste i dziewicze a nie róznokolorowe
Rano by tak lepiej było po
Rano by tak lepiej było po
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
No będzie coś w tym rodzaju a Parch będzie tylko odpowiednio obklejony "odpowiednimi" tablicami z epokiStang pisze:Taaa pilot zamiast korków gumofilce, wszyscy zamiast panterki stare poczciwe moro![]()
Mike a czym parcha przyozdobiszprzecież on i tak jeszcze z czasów PRLu tylko Crawlery zastąp jakimiś ZSRRowymi gumami i będzie OK
Premiera w czwartek wieczorem jak się zjawimy na bazie.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Ten zielony to był płyn do chłodnicymajcher pisze:najlepiej wspominam ten zielony
Y61 SUPER + SCOTT
to chłodnic to niebeskiap4x4 pisze:Ten zielony to był płyn do chłodnicymajcher pisze:najlepiej wspominam ten zielony
ten zielony jak dzis pamietam miał delikatną nutę mięty
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM