Robinsonada Kamczatka lipiec-październik 2016
-
MatkaBanana
Re: Robinsonada Kamczatka lipiec-październik 2016
Walczcie bo Siła w Was
klapki proszę trzymać palcamy aby się nie suwały 
Super macie. Wódki bym się z wami już kurde też napił.
Chętnie prześle skromny datek na rzecz ów wyprawy, tak aby przedłożone przez Marcina plany w całości w życie mogły zostać wcielone.
Czy miniFranc mógł by zamieścić jakiś numer konta, z którego zasobów Marcin może korzystać w Rosji ?
Czy miniFranc mógł by zamieścić jakiś numer konta, z którego zasobów Marcin może korzystać w Rosji ?
O tym samym też myślałem. W necie piszą że można przez westerunion. Może uda mi się coś więcej jutro dowiedzieć, dam znać.
- nadolny
Jak będzie mozliwosc, to mysle będzie nas więcej - chętnych wesprzeć ta zajebista podróż
My również z chęcią coś dorzucimy.
Trzymamy za Was kciuki Francu!
Trzymamy za Was kciuki Francu!
chyba się świetnie bawią, albo logger oszalał

Mili państwo, wpis wstawiam bezpośrednio z konta Franca, bo jak się stąd wyloguję to już niestety nie wrócę.
Nie mam na to, co prawda, żadnej autoryzacji z "góry", ale odnoszę wrażenie, że "góra" się o takie datki nie pogniewa :p
Numer konta, z którego korzystał Franc (jeszcze dziś) - 73 1050 1038 1000 0023 1667 3025 (ING). Za wszystkie przekazy, w imieniu rodziców - serdeczne Bóg zapłać.
Jak coś będę wiedział to się będę odzywał.
Bajobaj,
mini
PS. Nie chcę burzyć Waszego światopoglądu, ale te zapiski z loggera to całkiem prawdopodobna sprawa jest
Nie mam na to, co prawda, żadnej autoryzacji z "góry", ale odnoszę wrażenie, że "góra" się o takie datki nie pogniewa :p
Numer konta, z którego korzystał Franc (jeszcze dziś) - 73 1050 1038 1000 0023 1667 3025 (ING). Za wszystkie przekazy, w imieniu rodziców - serdeczne Bóg zapłać.
Jak coś będę wiedział to się będę odzywał.
Bajobaj,
mini
PS. Nie chcę burzyć Waszego światopoglądu, ale te zapiski z loggera to całkiem prawdopodobna sprawa jest
Po opublikowaniu numeru konta loggi pokazują odwiedziny wszystkich bankomatów w mieście

Klocki made in raszia po rzeźbie idealnie wkomponowane do fiatowych zacisków. Zalane mają dosłownie wszystko, włącznie ze schowkiem na okulary w podsufitce. Samochód ogarniają codziennie, ale jedzie. Mosty, skrzynia, silnik ? powoli, ale daje rade. Misio Wladek idzie w kierunku wolnomyślicieli unijnych i umila życie ludziom coraz to nowymi nakazami. Marcin mówił że właśnie weszły przepisy nakazujące uzyskanie pozwolenia, oczywiście po wniesieniu odpowiedniej opłaty, na zamontowanie wszelkiego niefabrycznego szpeju. Snorkel, wyciągarka, simexy... Ludzie mega, pomagają na każdym kroku. Mieszkają w walących się domach, podpartych po bokach belkami a po bułki jeżdżą autami za 100tyś euro. 80% to Toyoty, z czego dużo dwusetek. Na Primorie mają ok półtora dnia jazdy, nie po czarnym. Tam spróbują łapać jakiś kuter na Kamczatkę, na doczepkę. Od dłuższego czasu nie spotkali żadnej wyprawówki z Europy.
Wzbraniał się trochę przed jakimiś dotacjami, mówił że jest super i są z Kaską wdzięczni za ciepłe myśli. Cieszą się że ich lubimy
i że w ogóle chcemy gdzieś z nimi jeździć
Od siebie napiszę. Jeśli ktoś siedząc wygodnie w fotelu będzie się fajnie czuł że, przyczyniam się do czegoś dużego, oraz radość z tego że moje złotówki będą tam daleko na wschodzie; korzystają z konta Adrenalinki i je można zasilić. Bez dopisków i transakcji zwrotnych 
Wzbraniał się trochę przed jakimiś dotacjami, mówił że jest super i są z Kaską wdzięczni za ciepłe myśli. Cieszą się że ich lubimy
no i planuje zakup kolejnego suwanego telefonu z internetem 
masochista, albo się zawziął w sobiepiekarz pisze:no i planuje zakup kolejnego suwanego telefonu z internetem
Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak widać stoją 300km przed Chabarowskiem. W skrzyni gruchnęło i głośno rzęzi na każdym biegu. Zaczęła się noc, leje deszcz - humorów nie tracą. Przyszłość widzą optymistycznie.
Pozdrawiają wszystkich.Kazik
Pozdrawiają wszystkich.Kazik
-
dominikpolska
Cześć Franc i Kasia tu Dominik Marek Siarek z Gorzowa ok 8.10 wylatuje na Kamcztkę /
będą do 25/ z Gorzowa Pikuś i Pływak pewnie pamiętasz grotołazów z Gawry jak coś trzeba z Polski przewieść i dostarczyć daj znaka dominikpolska@wp.pl tel 602752536
Buziaki
będą do 25/ z Gorzowa Pikuś i Pływak pewnie pamiętasz grotołazów z Gawry jak coś trzeba z Polski przewieść i dostarczyć daj znaka dominikpolska@wp.pl tel 602752536
Buziaki
Toykę holownik zwiózł do Chabarowska. Serwis skrzyni. Jak Kazik pisał, rozdupczyła się.