VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Slavko

Re: VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010

Post autor: Slavko »

na klipie jestes? bo nie wszystkich udało mi sie złapać, pomimo szczerych checi niestety nie wszędzie dotarłem :( czym jeździłes?

robie teraz drugi klip, krótki ale z konkret powerem :mrgreen: coś takie dla wielkiego nieobecnego (szczura)
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

Slavko pisze:na klipie jestes? bo nie wszystkich udało mi sie złapać, pomimo szczerych checi niestety nie wszędzie dotarłem :( czym jeździłes?

robie teraz drugi klip, krótki ale z konkret powerem :mrgreen: coś takie dla wielkiego nieobecnego (szczura)
jestem tyci :D takie małe pokraczne z rurek i carbonu w 4 minucie i 30 sekundzie oraz 5 minucie i 7 sekundzie :mrgreen:

Obrazek
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Awatar użytkownika
Slavko

e no, to troche jest Cie na materiale, sporo Cie nakreciłem
rufio

Post autor: rufio »

caraluch pisze:Co to ja chciałem napisać... - może tak:
VI MAZOWIECKIE 2010 TO PRZESZŁOŚĆ, więc wielkie dzięki dla uczestników za przybycie ,za to że nie dostaliśmy za chęć potopienia was , a były takie zamiary :D ,za możliwość zobaczenia znów waszych 'gęb' :lol:, za nocne rozmowy o pięknych kobietach i szybkich samochodach :mrgreen: ,czyli BYŁO NAM MIŁO WAS GOŚCIĆ.Tym którym się u nas nie spodobało- sorki że nie spełniliśmy waszych oczekiwań,ale nasza impreza przeprawowa inna nie będzie.
ZEBRY POZDRAWIAJĄ OFF-ROADERÓW 8)
To ja tak ;dzieki wielkie za gościne :) gospodarzy to tak troche nie wypada :wink: ale grożby takie na próbach słyszałem :mrgreen: też długo czekałem żeby wasze gęby zobaczyc :twisted: rozmowę po pierwszym dniu miałem niestety z reduktorem od suzy w czasie wymiany ale na szczescie rozmowy po rajdzie były juz w normalnym towarzystwie i na tematy j.w. :wink: :mrgreen: BYŁONAM MIŁO WAS JESZCZE RAZ ZOBACZYC 8) Jeśli sie komus nie podobało to #@$%^&*$#@%^&$##@@$$%%%$$%upe :!: :evil: I z innej beczki , dzieki za; brak kodów do odnalezienia na drzewach po trasie :lol: , brak łażenia po linie :lol: , brak wożenia obcych jajek w aucie :lol: no i brak najważniejszy BRAK CISNIENIA :D Mimo że dopadł nas pech było rewelacyjnie :lol: :D :lol: wielkie dzieki dla całej ZEBRY :!: :!: :!: :lol: Napewno pisze sie na VII MAZOWIECKIE :lol:
żuk izoterma na BLIZNIAKACH!!!
mel

Post autor: mel »

ja też się przyłaczę do podziekowań - było bardzo zacnie, towarzystwo w większości znam, ale zawsze jest miło poznać kogoś nowego, kto również akceptuje całą ideę PLP i brak cisnienia w przestrzeni pomiedzy uszami........
Brawa dla organizatorów za całość - Caraluch - wielki szacun i na prawdę miło było poznać..... Generała już poznałem wcześniej....... więc zdania nie zmieniłem......... Trasa bardzo ciężka, ale jak sprzęt niezawodzi, to tylko walczy się z czasem i swoimi słabościami..... Żałuje, że to były pierwsze moje Mazowieckie......, wiem, że nie ostatnie.
Do zobaczenia na Nocy, lub kto nie będzie na Zmocie.....
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Awatar użytkownika
bobon

Post autor: bobon »

To ja jeszcze w imieniu mojego brata Japy , chciałem Ci Melu podziękować za to że poświęciłeś tyle czasu na wyciąganie jego bryczki z gnoju-WIELKI SZACUN :!: :!:
Za wieczorny poczęstunek już Ci nie dziękuje bo opóżnił nam się trochę wyjazd na trasę następnego dnia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
do zobaczenia wkrótce :mrgreen:
mel

Post autor: mel »

Nie ma za co.... a co do opóźnienia.....jakbyś wyjechał wcześniej to czy coś by to zmieniło??????? Czy tylko wcześniej byś skończył..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bo miejsca już się nie dało lepszego uzyskać...co?
Brawa za wyniki Panowie I miejsce w PL2 i V(?) w PL3........ Jak widać cały misterny plan nocnego wykończenia konkurencji poszedł w p....u :mrgreen: :mrgreen:
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

żeby nie bić piany , caraluch (i reszta bardzo sympatycznej ekipy , rzadko taką spotykam) - klasa , tworzycie markę PLP. Zawsze do Was chętnie , może się nawet z czasem polubimy :wink:
Noc Kormorana ma wysoko postawioną poprzeczkę 8) Milo było spotkać te znajome ryje , nawet te drące japę o 6 stej :mrgreen: , staramy się usunąć wszystkie pobopkowe niespodzianki , żadnych wesel , i mamy nadzieję sobie dzielnie z resztą wiary wkrótce ponajeżdżać :mrgreen:
Awatar użytkownika
bobon

Post autor: bobon »

Ta Jareczku , jazda jazdą -ale brakowało mi trochę pogaduch z Tobą. No i zmyłeś się za szybko :cry: :cry:
Na Kormoranie sobie odbijemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Slavko

za drugi filmik który właśnie skonczyłem to chyba mnie ubijecie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zaraz wrzucam na YT
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Al ink tutaj :?: Poprosimy :P
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
Slavko

dam linka jak wrzuce ale późno w nocy bedzie dostepny bo 400mb ..fullHD :(

co i tak nie zmieni faktu że bede wisiał za jaja na gałęzi :mrgreen:
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

bobon pisze:Ta Jareczku , jazda jazdą -ale brakowało mi trochę pogaduch z Tobą. No i zmyłeś się za szybko :cry: :cry:
Na Kormoranie sobie odbijemy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
taki kur.wa sezon , jak nie wybuch koła , to woda w baku , serce stanie albo panie wesele , ciągle kurw.a coś
spoko , na kormoranie nigdzie się nie spieszę , będę wcześniej i zostanę dłużej :mrgreen:
weź tego drącego japiszona ze sobą , bo się już powoli do niego przyzwyczaiłem - taka maskotka PLP nam wyrasta :mrgreen:

a i bym zapomniał , gratki za plac , bardzo ładnie i to miśkiem co w teren się nie nadaje :mrgreen: , chyba też zacznę w wodzie na zapalonych światłach jeździć :mrgreen:
Awatar użytkownika
Slavko

Stang pisze:...jak masz deko mnie dłużej nagranego do będę bardzo szczęśliwy jak se trochę na siebie popatrzę :mrgreen:
No jest Cię wiecej :mrgreen: , wrzuca się na YT, myśle że koło 3:00 bedzie i..... ważna rzecz, OGLĄDAĆ DO KOŃCA! wiem że bede wisaiał ale co tam, jak wisieć to za oba jajca nie za jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaznaczam że to nie jest produkcja zbytnio prof, ot taka surrealistyczna wizja, albo raczej impresja (co do początku) :mrgreen: tak czy inaczej, mam nadzieje że się spodoba.

http://www.youtube.com/watch?v=ZMGf8f37LzU
Awatar użytkownika
Stang
Kontakt:

Post autor: Stang »

@Slavko faktycznie jest mnie tu niemało 8) a filmik normalnie I klasa rewelacja :D
się już doczekać większego formatu nie mogę :)
Była Zuza evoIII :(
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
ODPOWIEDZ