robie teraz drugi klip, krótki ale z konkret powerem
VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010
Moderator: franc
Re: VI MAZOWIECKIE 13-14/08/2010
na klipie jestes? bo nie wszystkich udało mi sie złapać, pomimo szczerych checi niestety nie wszędzie dotarłem
czym jeździłes?
coś takie dla wielkiego nieobecnego (szczura)
jestem tyciSlavko pisze:na klipie jestes? bo nie wszystkich udało mi sie złapać, pomimo szczerych checi niestety nie wszędzie dotarłemczym jeździłes?
robie teraz drugi klip, krótki ale z konkret poweremcoś takie dla wielkiego nieobecnego (szczura)

Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Jeep WJ
e no, to troche jest Cie na materiale, sporo Cie nakreciłem
To ja tak ;dzieki wielkie za gościnecaraluch pisze:Co to ja chciałem napisać... - może tak:
VI MAZOWIECKIE 2010 TO PRZESZŁOŚĆ, więc wielkie dzięki dla uczestników za przybycie ,za to że nie dostaliśmy za chęć potopienia was , a były takie zamiary,za możliwość zobaczenia znów waszych 'gęb'
, za nocne rozmowy o pięknych kobietach i szybkich samochodach
,czyli BYŁO NAM MIŁO WAS GOŚCIĆ.Tym którym się u nas nie spodobało- sorki że nie spełniliśmy waszych oczekiwań,ale nasza impreza przeprawowa inna nie będzie.
ZEBRY POZDRAWIAJĄ OFF-ROADERÓW
żuk izoterma na BLIZNIAKACH!!!
ja też się przyłaczę do podziekowań - było bardzo zacnie, towarzystwo w większości znam, ale zawsze jest miło poznać kogoś nowego, kto również akceptuje całą ideę PLP i brak cisnienia w przestrzeni pomiedzy uszami........
Brawa dla organizatorów za całość - Caraluch - wielki szacun i na prawdę miło było poznać..... Generała już poznałem wcześniej....... więc zdania nie zmieniłem......... Trasa bardzo ciężka, ale jak sprzęt niezawodzi, to tylko walczy się z czasem i swoimi słabościami..... Żałuje, że to były pierwsze moje Mazowieckie......, wiem, że nie ostatnie.
Do zobaczenia na Nocy, lub kto nie będzie na Zmocie.....
Brawa dla organizatorów za całość - Caraluch - wielki szacun i na prawdę miło było poznać..... Generała już poznałem wcześniej....... więc zdania nie zmieniłem......... Trasa bardzo ciężka, ale jak sprzęt niezawodzi, to tylko walczy się z czasem i swoimi słabościami..... Żałuje, że to były pierwsze moje Mazowieckie......, wiem, że nie ostatnie.
Do zobaczenia na Nocy, lub kto nie będzie na Zmocie.....
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
To ja jeszcze w imieniu mojego brata Japy , chciałem Ci Melu podziękować za to że poświęciłeś tyle czasu na wyciąganie jego bryczki z gnoju-WIELKI SZACUN
Za wieczorny poczęstunek już Ci nie dziękuje bo opóżnił nam się trochę wyjazd na trasę następnego dnia
do zobaczenia wkrótce
Za wieczorny poczęstunek już Ci nie dziękuje bo opóżnił nam się trochę wyjazd na trasę następnego dnia
do zobaczenia wkrótce
Nie ma za co.... a co do opóźnienia.....jakbyś wyjechał wcześniej to czy coś by to zmieniło??????? Czy tylko wcześniej byś skończył.....
Bo miejsca już się nie dało lepszego uzyskać...co?
Brawa za wyniki Panowie I miejsce w PL2 i V(?) w PL3........ Jak widać cały misterny plan nocnego wykończenia konkurencji poszedł w p....u

Brawa za wyniki Panowie I miejsce w PL2 i V(?) w PL3........ Jak widać cały misterny plan nocnego wykończenia konkurencji poszedł w p....u
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
żeby nie bić piany , caraluch (i reszta bardzo sympatycznej ekipy , rzadko taką spotykam) - klasa , tworzycie markę PLP. Zawsze do Was chętnie , może się nawet z czasem polubimy
Noc Kormorana ma wysoko postawioną poprzeczkę
Milo było spotkać te znajome ryje , nawet te drące japę o 6 stej
, staramy się usunąć wszystkie pobopkowe niespodzianki , żadnych wesel , i mamy nadzieję sobie dzielnie z resztą wiary wkrótce ponajeżdżać 
Noc Kormorana ma wysoko postawioną poprzeczkę
Ta Jareczku , jazda jazdą -ale brakowało mi trochę pogaduch z Tobą. No i zmyłeś się za szybko
Na Kormoranie sobie odbijemy

Na Kormoranie sobie odbijemy
za drugi filmik który właśnie skonczyłem to chyba mnie ubijecie
zaraz wrzucam na YT
zaraz wrzucam na YT
Al ink tutaj
Poprosimy 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
frajda przyjdzie sama :-)
dam linka jak wrzuce ale późno w nocy bedzie dostepny bo 400mb ..fullHD 
co i tak nie zmieni faktu że bede wisiał za jaja na gałęzi
co i tak nie zmieni faktu że bede wisiał za jaja na gałęzi
taki kur.wa sezon , jak nie wybuch koła , to woda w baku , serce stanie albo panie wesele , ciągle kurw.a cośbobon pisze:Ta Jareczku , jazda jazdą -ale brakowało mi trochę pogaduch z Tobą. No i zmyłeś się za szybko![]()
![]()
Na Kormoranie sobie odbijemy![]()
![]()
spoko , na kormoranie nigdzie się nie spieszę , będę wcześniej i zostanę dłużej
weź tego drącego japiszona ze sobą , bo się już powoli do niego przyzwyczaiłem - taka maskotka PLP nam wyrasta
a i bym zapomniał , gratki za plac , bardzo ładnie i to miśkiem co w teren się nie nadaje
No jest Cię wiecejStang pisze:...jak masz deko mnie dłużej nagranego do będę bardzo szczęśliwy jak se trochę na siebie popatrzę
Zaznaczam że to nie jest produkcja zbytnio prof, ot taka surrealistyczna wizja, albo raczej impresja (co do początku)
http://www.youtube.com/watch?v=ZMGf8f37LzU
@Slavko faktycznie jest mnie tu niemało
a filmik normalnie I klasa rewelacja
się już doczekać większego formatu nie mogę
się już doczekać większego formatu nie mogę
Była Zuza evoIII
Jeep WJ
Jeep WJ