Transpolonia 2014
Re: Transpolonia 2014
No to jeżeli wszystkie załogi potwierdzą to mamy nawet nadkomplet 
- nadolny
zajebiscie
duzo ekip - duzo pozytywnych ludzi.... bedzie supr majowka
)
duzo ekip - duzo pozytywnych ludzi.... bedzie supr majowka
No to wszystkiego naj na Święta wszystkim TransPolonistom a za 10 dni już mnkniemy 
dzięki kochani za fantastyczny wyjazd w miłym gronie
do zobaczenia na kolejnych wyprawach
już tęsknię do naszych wieczornych rozmów do rana

do zobaczenia na kolejnych wyprawach
już tęsknię do naszych wieczornych rozmów do rana
A no właśnie - Ja również bardzo wszystkim uczestnikom TransPoloni 2014 bardzo dziękuję za fantastyczny klimat i zabawę podczas całego wyjazdu. Pięknie nam to wszystko popłynęło w tym wiosennym słoneczku. Trochę zimnawo bywało w nocy ale dawaliśmy radę. Biorąć pod uwagę wasze sugestie postaram się zorganizować na przyszłą majówkę albo w czasie wakacji TransPolonię - Wschodnie Klimaty. Start w Mielniku a Meta gdzieś na Mazurach Garbatych. 6 dni, krótszych i z możliwością dłuższego pokontemplowania wschodu. Dodamy też nieco tereniku ( wojna, winda
)
Dużo od Was dostaję i dzięki za to wszystko. Staram się co nieco dawać ale czasami niestety bywa wleczone. Hasło tegoroczne to oczywiście Alkopolonia Wschód
A takie klimaty na pewno długo zostaną w naszych umysłach:

Mknijmy !
Dużo od Was dostaję i dzięki za to wszystko. Staram się co nieco dawać ale czasami niestety bywa wleczone. Hasło tegoroczne to oczywiście Alkopolonia Wschód
A takie klimaty na pewno długo zostaną w naszych umysłach:

Mknijmy !
ja proponuję inne motto: zero motoryki na wschodzie

- nadolny
prawda 
- nadolny
i wielka prosba, poniewaz mimo iz mialem aparat, to nie zrobilem zadnego zdjecia i zona mi nie wierzy ze bylem tam gdzie bylem... jezeli ktos wrzucil swoje foty do netu, to baaaardzo prosze o linki 
To jest obligatoryjne bo ja zrobiłem tylko kilka zdjęć
Bardzo prosimy o linki
Bardzo prosimy o linki
-
Jerry_Patrol
Nieco ochłonęliśmy po pełnym wrażeń tygodniu i spieszymy z podziękowaniami dla wszystkich Trans(Alko
)Polonistów, dzięki którym tak miło spędziliśmy ten czas. Aby wspomnienia pozostały na dłużej przesyłamy parę zdjęć. https://plus.google.com/u/0/photos/1099 ... guGs_q-bZw
hej
ja dobrze widze ze wilka złapaliście na fotce?
Parę twarzy tez znajomych, mam nadzieje że na górskim wariancie Trans sie spotkamy.
No i temperatura bedzie bardziej przyjazna.
Paweł
Parę twarzy tez znajomych, mam nadzieje że na górskim wariancie Trans sie spotkamy.
Paweł
plum76 pisze:hej
Paweł
tego wilka to wszyscy mają na zdjęciach
on nawet co rok taki sam
nam chciał kanapkę zjeść 

Autobus czerwony
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.explorerfanklub.org.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
może "wściekł" sie na was.
dlatego do ludzi lgnął.
Fran nie uczul aby dzikich zwierzat nie karmić, bo kolejne wilczek mocniej bedzie się chciał zaprzyjaźnić z kolejnymi ekipami któe tam będą.
pawel
dlatego do ludzi lgnął.
Fran nie uczul aby dzikich zwierzat nie karmić, bo kolejne wilczek mocniej bedzie się chciał zaprzyjaźnić z kolejnymi ekipami któe tam będą.
pawel