Zgierz Mazovia 25-04-2010
Re: Zgierz Mazovia 25-04-2010
Fajnie. Jest szansa na większą ilość punktów dla drużyny.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Novik ty matematyku zimny! Punkty Ci tylko w glowie
Dzieki Marcin za cieple i jakze kolezenskie zaproszenie. Ja zapewne rusze wczesniej do znajomych do Lodzi i troche pobaluje (ale delikatnie, bez ekscesow), takze bede na miejscu wlasnym pojazdem.
O ile nie polece na te narty jednak, co pewnie okaze sie jutro rano. Nawet jak zacznie sie ruch to zanim rozladuja te wszystkie lotniska troche to potrwa.....
Zeby tylko LOTcik kaskie chcial zwrocic....
Ale to swietna firma jest
na pewno sie uda.
Dzieki Marcin za cieple i jakze kolezenskie zaproszenie. Ja zapewne rusze wczesniej do znajomych do Lodzi i troche pobaluje (ale delikatnie, bez ekscesow), takze bede na miejscu wlasnym pojazdem.
O ile nie polece na te narty jednak, co pewnie okaze sie jutro rano. Nawet jak zacznie sie ruch to zanim rozladuja te wszystkie lotniska troche to potrwa.....
Zeby tylko LOTcik kaskie chcial zwrocic....
Ale to swietna firma jest
Punkty ważna rzecz.Amikolaj pisze:Novik ty matematyku zimny! Punkty Ci tylko w glowie
Będą premie na koniec sezonu
Y61 SUPER + SCOTT
No i Andrzej sypnąłap4x4 pisze:Punkty ważna rzecz.Amikolaj pisze:Novik ty matematyku zimny! Punkty Ci tylko w glowie
Będą premie na koniec sezonu
Lecisz czy jedziesz ?Amikolaj pisze:O ile nie polece na te narty jednak, co pewnie okaze sie jutro rano.
Y61 SUPER + SCOTT
Właśnie rozmawiałem z kumplem z pracy - rodowity łodzianin. Przejechał w weekend trasę maratonu. Dość sucho, kilka łat błota, ale początek tak jak opisują totalna pustynia. Tutaj stawka się mocno rozerwie.
Intryguje mnie ten dwukrotny podjazd pod stok narciarski Malinka :-/ Zapowiada się, że to nie będzie niedzielna przejażdżka rodzinna po lasku.Nowik pisze:Właśnie rozmawiałem z kumplem z pracy - rodowity łodzianin. Przejechał w weekend trasę maratonu. Dość sucho, kilka łat błota, ale początek tak jak opisują totalna pustynia. Tutaj stawka się mocno rozerwie.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Będzie jeszcze jeden zawodnik. Mariusz wyraził ochotę startu na fit. To się chłopak zmęczy :-)Nowik pisze:Właśnie rozmawiałem z kumplem z pracy - rodowity łodzianin. Przejechał w weekend trasę maratonu. Dość sucho, kilka łat błota, ale początek tak jak opisują totalna pustynia. Tutaj stawka się mocno rozerwie.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Ale tylko pomyśl jak już tam wjedziesz to ile będziesz miał zjazdu w dółimbir pisze:Intryguje mnie ten dwukrotny podjazd pod stok narciarski Malinka :-/ Zapowiada się, że to nie będzie niedzielna przejażdżka rodzinna po lasku.
Jade maraton. Bardzo mi milo, bo na narty stracilem ochote.
Bede w Lodzi juz od piatku, wiec zdwonimy sie w Niedziele rano Panowie. Bede mial ze soba komputer, takze tu tez zajze w sobote.
Naaaaa-pieeeee-ramy!
Bede w Lodzi juz od piatku, wiec zdwonimy sie w Niedziele rano Panowie. Bede mial ze soba komputer, takze tu tez zajze w sobote.
Naaaaa-pieeeee-ramy!
Super, fajnie. W kwestii formalnej powinieneś jeżeli tego nie zrobiłeś ,"przebukować" start z otwockiego na zgierski. Można w Łodzi przed startem, może Nowik, jakby się zgodził, bo będzie w biurze warszawskim.Amikolaj pisze:Jade maraton. Bardzo mi milo, bo na narty stracilem ochote.
Naaaaa-pieeeee-ramy!
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
w dół strach, zamykam oczy :-0benia pisze:Ale tylko pomyśl jak już tam wjedziesz to ile będziesz miał zjazdu w dółimbir pisze:Intryguje mnie ten dwukrotny podjazd pod stok narciarski Malinka :-/ Zapowiada się, że to nie będzie niedzielna przejażdżka rodzinna po lasku.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
A mnie intryguje pogoda za oknem.
Mialem zgodnie z zaleceniami organizatora zalozyc lzejsze opony, przynajmniej na przod, ale chyba zostane przy solidnych RR.
Bo chyba sucho to nie bedzie.
Zaraz, zaraz, gdzie to ja schowalem czapke i rekawiczki zimowe.....?
Amik.
Mialem zgodnie z zaleceniami organizatora zalozyc lzejsze opony, przynajmniej na przod, ale chyba zostane przy solidnych RR.
Zaraz, zaraz, gdzie to ja schowalem czapke i rekawiczki zimowe.....?
Amik.
Temp. odczuwalna podczas zawodów 5-8 st. c. tendencja wzrostowa. Wilgotność względna 80% będzie spadać do 60 %. Brak opadów konwekcyjnych i wielkoskalowych. Ciśnienie 1030 hPa, 722 mm Hg. Wiatr od 7 do 10 km/h.Amikolaj pisze:A mnie intryguje pogoda za oknem.
Zaraz, zaraz, gdzie to ja schowalem czapke i rekawiczki zimowe.....?![]()
Amik.
(...)Jest realna szansa na zmianę w przebiegu zjawisk pogodnych, prowadząca do wzrostu temperatury, przy zmniejszającym się zachmurzeniu(...) http://new.meteo.pl/
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Pogoda? Jedziemy na "krótko". Będzie OK. Po pierwszym piachu będzie gorąco.