Ponieważ pójdzie on w głąb
ZMOCIĄTKO I
Moderator: franc
Re: ZMOCIĄTKO I
Zwolnice na próbie Stąd do Wieczności rzeczywiście zwolnią nieco pojazd.
Ej Franc straszysz jak zwykle
Napisz że próby spoko, do przejechania na kołach to więcej narodu się zjawi a później i tak wszyscy będziemy się wyciągać z jądra ziemi
Sprzęt będzie w miarę świeży, po przeglądzie zimowym więc może pierwszą imprezę wytrzyma, a później znów 3 miechy roboty
Może zamiast w zwolnice, lepiej zainwestować w jakiś balon na hel
Napisz że próby spoko, do przejechania na kołach to więcej narodu się zjawi a później i tak wszyscy będziemy się wyciągać z jądra ziemi
Sprzęt będzie w miarę świeży, po przeglądzie zimowym więc może pierwszą imprezę wytrzyma, a później znów 3 miechy roboty
Może zamiast w zwolnice, lepiej zainwestować w jakiś balon na hel
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Zwolnice miednice
Zdecydowanie stawiam na miednicę + wiosło drewniane
Ale Kraz to coś więcej niż zwolnice!
Maz był na wahaczach więc .... ale Kraz hmmm ciekawe o którym modelu była mowa???
Zdecydowanie stawiam na miednicę + wiosło drewniane
Ale Kraz to coś więcej niż zwolnice!
Maz był na wahaczach więc .... ale Kraz hmmm ciekawe o którym modelu była mowa???
Nie wstydzę się Jezusa
Taka duża cieżarówka - w armii montowali na tym baterie wyrzutni rakietowych - Wrotka - za duże dla Ciebie 
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Że duże to wiem i za ciężkie
Chodziło mi raczej konkretnie o model Kraza co to miał zwolnice.
Lubię wielkie wojskowe ciężarówki OT
Chodziło mi raczej konkretnie o model Kraza co to miał zwolnice.
Lubię wielkie wojskowe ciężarówki OT
Nie wstydzę się Jezusa
Kasa poszła wpisałem PL1, ale jeśli uda mi się zmotywować mojego leniwego kolesia do montażu drutociąga i będzie możliwość to chętnie pojadę z chłopakami w PL3 celem nauki 
To fajnie dzięki piękne
Ze zmianą klasy nie będzie żadnego problemu. Moim zdaniem idealne tereny, zeby się uczyć mechanika
Dużo łagru z drzewami a mało trawersów. Montuj bigstara i napieraj
Ze zmianą klasy nie będzie żadnego problemu. Moim zdaniem idealne tereny, zeby się uczyć mechanika
Dużo łagru z drzewami a mało trawersów. Montuj bigstara i napieraj
co do montażu bigstara, który leży i sie kurzy + pto mam też, komu to dać do montażu, by dobrze i jeszcze w 2009 zamontował 
Ale wymagania w 9 miesięcy
Nie znam w Warszawie i okolicach takich specjalistów.
Może zapisz się u Piotrka w Piastowie w kolejkę a nastepnie waruj pod warsztatem około 5 dni i przepędzaj innych to jest taka szansa. Inaczej tego nie widzę

Nie znam w Warszawie i okolicach takich specjalistów.
Może zapisz się u Piotrka w Piastowie w kolejkę a nastepnie waruj pod warsztatem około 5 dni i przepędzaj innych to jest taka szansa. Inaczej tego nie widzę
Jak tak dalej pójdzie to będziemy mieli skiczny zimowy rajd tej wiosny
A mokro będzie na pewno
Mocne ciagadło moze się przydać. Jak czas pozwoli (nie mnie - mojemu motaczowi) to dołączamy do grupy uczacych się nowych technik 
...w błoto po złoto...
Będzie ciepło + 16 stopni. Wszystko popłynie i będziemy się pławić w wiosennym słoneczku.
Taka jest prognoza i tego się trzymajmy.
Mój motacz prawdopodobnie zdąży
A na Zmociątku to w ogóle będzie już powyżej 20 stopni
Taka jest prognoza i tego się trzymajmy.
Mój motacz prawdopodobnie zdąży
A na Zmociątku to w ogóle będzie już powyżej 20 stopni
Uff nareszcie kasa doszła więc od razu wysłałem na Zmociątko.
Jeszcze się waży przyjazd Tomka. Albo chłopaki zdążą z jego autem albo przyjedzie ze mną jako pilot.
Jeszcze się waży przyjazd Tomka. Albo chłopaki zdążą z jego autem albo przyjedzie ze mną jako pilot.
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Będę się starał, teraz nic nie mogę robić bo 4,5 kwietnia impreza w Bornym więc nie ruszam strucla a potem będzie ciężko, bo to robot, to wyjazd na święta i użeranie się z motaczemfranc pisze:Montuj bigstara i napieraj
moje motanko chwilowo staneło w martwym punkcie
ale mam nadzieje że od nastęnego tygodnia ruszy
ale mam nadzieje że od nastęnego tygodnia ruszy
zielony XJ na balonach
-
Ignacy Patrol
- Kontakt:
Witam kolegów .A mój patuś juz gotowy ale niewiem czy przezyje IPE a od tej imprezy mam tylko 2 tygodnie na reanimacje