Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
No to zapowiada się ciekawa formuła dymanie w central parku przy setkach... hm to może być ciekawe doświadczenie...
@Fergie zawiecha z viertarki do prawdziwego samochodu nie podejdzie
@Catkiller weź tylko pod uwagę kiedy On je produkował teraz to już prawie dzjadek
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Stangu, mistrz Kochanowski fraszkował, ze czosnyk ma łep siwy a ogon zielony, a kocie było, ze im starszy tym ma ogon twardszy
A poza wszystkim Bobonik to jeszcze młodzian
@Francu świntuszki... nie świntuszki ale za to zobacz jak forum przez to świntuszenie żyje
A tak wracając do tematu to kto z Was będzie dymał w central parku Ty czy Zibi
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
E no Wujcio nie jest taki straszny
Zdjęcie jak widzę ze Zmoty raczej.
A tak a propos bo dostałem info o problemach z noclegami.
Hotel Gryfia Mazur specjalnie dla Was przyrezerwuje 20 pokoi więc śmiało dzwońcie z hasłem Noc Kormorana. Gadałem z dyrektorem i już jest OK.
Hotel Selmęt ma mi dać informację jutro. Mają od lipca kolonie ale może wygospodarują z 5 poki w stylu Studio czyli 4-osobowe z łazienką i kuchnią i połączeniem z pokojem 2-osobowym. Ale o tym jutro.
A tak poza tym to przecież środek lata więc brać namioty i spać na bazie.
A propos noclegów - czy ktoś będzie mógł przygarnąć Fergie? Namiotu na plecach raczej nie przytacham, a miło by było mieć gdzie się kimnąć Zatem jeśli ktoś by dysponował nadprogramowym miejscem w pokoju/domku/etc., to już się ślicznie do tego kogoś uśmiecham
Fergie pisze:A propos noclegów - czy ktoś będzie mógł przygarnąć Fergie? Namiotu na plecach raczej nie przytacham, a miło by było mieć gdzie się kimnąć Zatem jeśli ktoś by dysponował nadprogramowym miejscem w pokoju/domku/etc., to już się ślicznie do tego kogoś uśmiecham
ja ewentualnie mogę zabrać 2 namioty i się jakoś pomieścimy