V ZMOTA 9-10 listopada 2007 - zapisy

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

darecki

Post autor: darecki »

Pozdrawiam wszystkie szczury i myszki ,czekam z utęsknieniem na nasze spotkanie w najbliższym bagienku francka.
szach i mat
Awatar użytkownika
SZCZUR
Kontakt:

Post autor: SZCZUR »

szopa ty łachudro wreszcie sie odezwałes :roll: bo już myslałem że na twoą chałupę spadł f-16 i wyciągnąłeś kopyta :D może masz skype to wyślij mi ,jak nie to trudno pogadamy na zmocie :wink: przy butelczynie, cichy tomek do mnie dzwonił i mówił ze nasz franc przygotował "ładną" trasę :twisted: wezmę laptoka to pooglądamy fotki z islandii, bo tak jak obiecałem na zmote przylece, kupiłem tereńówkę i troche jeżdze po błotku jesli jest ,bo lasów jak wokół Ełku to tu nie znajdziesz . pozdrawiam i do zobaczenia :lol:
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
darecki

Post autor: darecki »

Szurku nie f-16 tylko ostatni mig-21 :lol: Byłem zajmany bo grałem w szachy w symultanie z 1559 murzynami.O trasę się nie boję bo jak zwykle będzie lajcik :D bardziej niepokoi mnie bankiecik :?: bo lata już nie te i zdrowie nie to samo co na poprzedniej zmotce.Ale jeżeli wszyscy dopiszą z udziałem to jakoś wspólnie podołamy :P
szach i mat
mel

Post autor: mel »

Franc - ja też potwierdzam udział na 100 % - kasa do 10 , auto - być może nie grand a wrangler.
Pamiętaj tylko twardziele pierdzą podczas sikania.
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Wszystko idzie w dobrym kierunku. To będzie syte 30 godzin. Apeluję o niejeżdżenie w teren na 10 dni przed imprezą tylko szykowanie pojazdu. :D Nie ma objazdów, nie ma pomiłuj, jest rzeźnia :wink:
( zabierać półosie, alternatory, rozruszniki, przekaźniki, przeguby i mosty i duuuużo trapów ) Naprawdę dołożę do pieca konkretnie teraz 8) Np. Coloseum to próba 3 razy dłuższa niż Morts Subite :wink: Woda głęboka na 160 cm ( posiadacze trapów tego nie odczują - inni tak i to boleśnie ) To będzie prawdziwa przeprawa. Uwagi te dotyczą również klasy Turystycznej. Tu na przykład bedziecie pokonywali dość syto ułozone Leberko ( trudniej niż w ekstremie na III ) bez możliwości objazdu. Jest to około 1200 m zarośniętego jeziora przedzielone głebokimi ( 1,6 m) i szerokimi ( 2 m) kanałami. Dla porównania powiem, że dotychczas tę próbę pokonało tylko 5 załóg ekstremu ( dysponując mechanikami ) ale onie nie używają trapów :wink: Po tej edycji zaczną i to na pewno 8)
Drżyjcie więc i nastawiajcie się na noc Walpurgii.
Powiem tylko, że maszyna przygotowywana na 2 dni przed imprezą nie ma żadnych szans- to jak mówią Litwini, którzy widzieli kilka prób będzie trudniej albo porównywalnie z Ładogą 8)
Się cieszę bo zawsze o to mi chodziło :wink:
Awatar użytkownika
L80

Post autor: L80 »

do tego natura doda powiew zera asbsolutnego który skuje zarywającym się lodem wody wszelakie
brrrrrr - już mi ciarki chodzą po plecach

toć tam
trzeba być mysli dobrej
zawsze ileś da się objechać
kacper s

Post autor: kacper s »

A ja mam takie nie śmiałe pytanie czy osoby towarzyszące mogą w razie jak by co w ostatniej (np. na tydzień przed imprezą....?) chwili się zgłosić??
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Towarzyszące komu :?: a właściwie czemu ?? agonii maszyny i załogi :?:
Raczej nie. Do 20 października zamykamy wszystko. Póżniej nie zajmujemy się personaliami 8)
Awatar użytkownika
SZCZUR
Kontakt:

marcin wrzucilbys jakies foty z ukladania trasy bo chce pokazac islandzkim kolegom w pracy na jaki rajd lece, tyle sie chlopaki o nim tu nasluchali przydalyby sie jakies zdiecia :roll: zeby galy im powylazily :shock: , chce im pokazac ze te ich wielkie samochody na wielkich kolach na zmocie nie mialyby racji bytu.
-słyszałeś sieroto o pewnym pilocie, który bardziej, niż pierwszy na orlenie woli być ostatni na ZMOCIE ? http://pl.youtube.com/watch?v=y_Cpu9R4s4g&fmt=18" www.wirtualnyelk.pl/pub
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

lepiej nie , franc tak już wszystkich nastraszył , że wszyscy w garażach siedzą i nikt nawet forum nie czyta 8)
Awatar użytkownika
Student
Strażnik Texasu ;-)

Post autor: Student »

SZCZUR pisze:marcin wrzucilbys jakies foty z ukladania trasy bo chce pokazac islandzkim kolegom w pracy na jaki rajd lece, tyle sie chlopaki o nim tu nasluchali przydalyby sie jakies zdiecia :roll: zeby galy im powylazily :shock: , chce im pokazac ze te ich wielkie samochody na wielkich kolach na zmocie nie mialyby racji bytu.
To pokaż zdjęcia z poprzednich zmot :D

Jak tam zyjesz na tej wyspie dalekiej?

Masz zamiar się gdzieś pojawić?

Trza by się skatować jakimś trunkiem zacnym kiedy :wink:
bimber z rodzynkami :-)
marek cieciuch

Post autor: marek cieciuch »

SZCZUR pisze:marcin wrzucilbys jakies foty z ukladania trasy bo chce pokazac islandzkim kolegom w pracy na jaki rajd lece, tyle sie chlopaki o nim tu nasluchali przydalyby sie jakies zdiecia :roll: zeby galy im powylazily :shock: , chce im pokazac ze te ich wielkie samochody na wielkich kolach na zmocie nie mialyby racji bytu.

no wlasnie , Darek napisz cos o tej " fabryce potworow " w ktorej pracujesz.
Do zobaczenia w Burniszkach.
Jutro odbieram samochod od Grzegorza. :lol: :lol:

Marek
Awatar użytkownika
Salata123

Post autor: Salata123 »

Jest wolne miejsce na lawecie wawa -> zmota -> wawa

info u Krecik
SJ 410
Awatar użytkownika
SZCZUR
Kontakt:

witam cie studencino i witam ciebie mareczku(kupa czasu) przylatuje na V zmote tak jak obiecalem, na pewno cos chlapniemy, tutaj tez za kolnierz sie nie wylewa :mrgreen: mareczku w firmie robimy z padaczek normalne samochody stawiamy na 44, 49 a nawet na 54 cale dzis spawalem w swoim tlumik i rame bo sie troche po kamyczkach przejechalem tej niedzieli, wezme laptop to poogladamy co nieco przy czyms mocniejszym,a poki co zapraszam na link podany ponizej tam posluchacie naszej muzyki i popatrzycie na islandie i nie tylko, sa fotki z miasta i z terenu...(najezdzajac myszka na fotke pojawi sie opis). mareczku koniecznie pozdrow dzieciaki. do zobaczenia na zmocie
moj skype:SZCZUR4X4, jestem w domu 21.30 waszego czasu.na koniec sle pozdrowienia wszystkim ktorych zobacze po rajdzie na bankiecie u pani krysi :lol:
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

normalne samochody :wink: na 44, 49 i 54 :P karwa tam na wyspie to chyba macie inne poczucie normalności :wink:
ODPOWIEDZ