Impresje po Highway to hell

Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.

Moderator: franc

Awatar użytkownika
Liroz

Re: Impresje po Highway to hell

Post autor: Liroz »

U nas padło wisko a potem po próbie zrobienia go na sztywno, niedokręcony wentylator wbił się w chłodnicę. Było to po litewskiej stronie, akurat jak ją naprawiliśmy pojawiła się ekipa chyba przygody i ktoś wręczył mi butelkę płynu do chłodnicy. Wcześniej na forum za to nie podziękowałem :oops: więc teraz
SERDECZNE DZIĘKI!
Awatar użytkownika
bomaciek
Kontakt:

Post autor: bomaciek »

dziś czwartek a Igor wspominał fotkach na h31.pl odświeżam co chwile ale na razie nic nie ma :oops:
Awatar użytkownika
Granat
Kontakt:

Post autor: Granat »

Impra super :D Myślę że poprostu założenie naszego organizatora się udało , sprawdziło i że Pan Franc też jest zadowolony . Highway to hell obejzałem z buta i powiem tak : Było ciężko :D Więc szacun dla tych co go przejechali autem . Do nastepnego razu.
Nigdy nie mów będę bo nie będziesz Zawsze mów Jestem
Awatar użytkownika
Slawek

Post autor: Slawek »

Liroz pisze:U nas padło wisko a potem po próbie zrobienia go na sztywno, niedokręcony wentylator wbił się w chłodnicę. Było to po litewskiej stronie, akurat jak ją naprawiliśmy pojawiła się ekipa chyba przygody i ktoś wręczył mi butelkę płynu do chłodnicy. Wcześniej na forum za to nie podziękowałem :oops: więc teraz
SERDECZNE DZIĘKI!
eeee tam, nie ma za co, poza tym płynu było tylko pół bańki ;)
potem spotkaliśmy się jeszcze na Rzeźni
Awatar użytkownika
Liroz

To była ta dolinka przy łące gdzie były pieczątki przygody, migające jednak na czerwono? Wrąbaliśmy się tam z marszu a potem nijak nie dało się wyjechać z braku punktu zaczepienia liny w kierunku łąki :( taplaliśmy się ze 2-3 godz. na wszystkie strony (groteska :) aż przyjechali zbawcy z przygody do których samochodu podczepiliśmy linę, z wielkim ufff :)
Awatar użytkownika
Broncosaurus

Post autor: Broncosaurus »

a to wy to tak rozje.baliśta

zastanawialem sie kto tak tam kombinował - bo przecież nie przygoda bez wincha... :)
oneten
Awatar użytkownika
Liroz

Pragnę zaznaczyć że przed nami było tam rozryte, dziwiłem się bo przygoda nie musiała tego robić (tam wjeżdżać).
Lampki migały na czerwono (czerwono-czerwono) i była noc więc wrąbaliśmy się z marszu.
A później... działo się trochę...zły film... :mrgreen:
Awatar użytkownika
bigos

Post autor: bigos »

Igor K
gdzie te zdjęcia :mrgreen:
Suzuki Vitara X90
Awatar użytkownika
Broncosaurus

Liroz pisze:...zły film... :mrgreen:
wiem widziałem to późnym wieczorem i doszliśmy do wniosku ze zostawimy sobie to na rano
ale ktoś tam rzeczywiście kombinował :mrgreen:
oneten
Awatar użytkownika
Liroz

A myśmy to obrabiali w końcówce nocy do świtu więc masz na myśli naszych poprzedników
Awatar użytkownika
Broncosaurus

cóż przygoda - najbardziej ciśnieniowa ze wszystkich klas
oneten
Awatar użytkownika
Mikado

Post autor: Mikado »

dokładnie na przygodę trza bardzo uważać :mrgreen:
Awatar użytkownika
May_13
Kontakt:

Post autor: May_13 »

Czytając Wasze impresje dotyczące lizania ran przestaje się wstydzic :oops: :P niefortunnego wskoczenia po nocy na widlasty pieniek prz Krzyku Kamienia. Mielismy jednak wiele szcześcia, bo po podniesieniu auta na highlifcie i zjechaniu po trapie jedyna szkodą okazal się łukowaty drążek kierowniczy. Nie ma jednak złego co by na dobre nie wyszlo - przestał drżeć kierownica co mozna czytać "ustawiła się zbieżność" :mrgreen: Mój mistrz od doprowadzania GR-s do stanu uzywalności był jednak innego zdania i drążek po delikatnym spotkaniu z młotem wrócił do oryginalnego wyglądu. :)
Cała reszta wyszla bez szwanku.
Była to po pierwszej Zmotce moja pierwsza Zmota, i chyba nie zakończyliśmy jej najgorzej zbierając punkty plasujące nas wysoko :)
Na następne imprezy rozpoczynające się od "Z" obiecuję przygotować się lepiej :wink: 8)
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Krótkie podsumowanie imprezy na portalu expedycja.pl :D

http://www.expedycja.pl/?section=3&art=259#l" onclick="window.open(this.href);return false;
Igor K

Post autor: Igor K »

Przeca mówiłem, że jak bedą to poinformuje Was w pilnej depeszy!! Ok. 200 fotek jest właśnie zmniejszanych, podpisywanych, logowanych itp Sam przebieram nóżkami z niecierpliwosci kiedy je Robert wrzuci (bo to ON je teraz ma we władaniu!) Cierpliwiści, plizzzzz!!! :roll:
ODPOWIEDZ