a rurkie masz? mam ponad dwa tygodnie, to sprobuje przekonstruowac swoj na pedałycastrol pisze:zapowiada sie miodnie! klamer zacznij juz cwiczyc raczki bo tirfor to nie to samo co dzojstik od elektryka
I Zmotka Długosiodło 11-12 sierpnia 2007
Moderator: franc
AKTUALNA LISTA ( limit 40 załóg) i niestety więcej nie wpuszczam
1. Maciek/Jasiek Nissan Patrol GR
2. Stang/Zysk Suzuki Samurai
3. Maksymilian/Tomek- Nissan Patrol GR
4. Lesio/Roderyk- Nissan Terrano
5. Piotrek Białystok-Nissan Patrol
6. Hebel/Fredek-Nissan Terrano
7. Krzysiek/Darek- Nissan Patrol GR
8. Jarek D. - Nissan Patrol GR
9. Stysie- Ford Bronco
10. Seban/Anies- Jeep Wrangler
11. Piotr- Mercedes G
12. Borsuk4x4-Nissan Patrol GR
14. Adam/Arek- Nissan Patrol GR
Klasa wyczynowa:
1. Olek/Adam- Nissan patrol GR
2. Dariusz K- Jeep Cherokee
3. Marcin/Ela- Land Rover Discovery
4. Castrol/Klamer-Uaz 469b
5. Marcin O.- Toyota Lc
6. Sławek Ż- Nissan Patrol GR
7. Telefon- Nissan Patrol GR
8. Paweł/Adam-Suzuki Samurai
Jest jeszcze kilka miejsc zapraszamy serdecznie
PS Płatność po 20 czerwca na nowe konto więc na razie się nie spieszcie
1. Maciek/Jasiek Nissan Patrol GR
2. Stang/Zysk Suzuki Samurai
3. Maksymilian/Tomek- Nissan Patrol GR
4. Lesio/Roderyk- Nissan Terrano
5. Piotrek Białystok-Nissan Patrol
6. Hebel/Fredek-Nissan Terrano
7. Krzysiek/Darek- Nissan Patrol GR
8. Jarek D. - Nissan Patrol GR
9. Stysie- Ford Bronco
10. Seban/Anies- Jeep Wrangler
11. Piotr- Mercedes G
12. Borsuk4x4-Nissan Patrol GR
14. Adam/Arek- Nissan Patrol GR
Klasa wyczynowa:
1. Olek/Adam- Nissan patrol GR
2. Dariusz K- Jeep Cherokee
3. Marcin/Ela- Land Rover Discovery
4. Castrol/Klamer-Uaz 469b
5. Marcin O.- Toyota Lc
6. Sławek Ż- Nissan Patrol GR
7. Telefon- Nissan Patrol GR
8. Paweł/Adam-Suzuki Samurai
Jest jeszcze kilka miejsc zapraszamy serdecznie
PS Płatność po 20 czerwca na nowe konto więc na razie się nie spieszcie
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2007, o 19:08 przez franc, łącznie zmieniany 4 razy.
Na razie to ja k***a muszę wyznaczać tam objazdy.
Wiedziałem, że tak będzie. Jeszcze raz ktoś mi powie, ze wszystko jest załatwione
Nadleśnictwo: kasa, wadium i wielkie halo ( koszty około 1000 zł) i wadium kolejne 3 tysiące - już wiem czym to śmierdzi, miejscowe panie w moherze- nie mozna przejechać przez jej obsraną łączkę -zmiana gotowego roadbooka ( kolejny wyjazd ), wójt- boi się itp itd. Czyli tradycji staje się zadość. pań Marcin i Pan Artur pojebią sobie ze dwa tygodnie po to aby 20 załóg ( może 25 jak dobrze pójdzie) się dobrze pobawiło
JA BARDZO WAS PROSZĘ ZASTANÓWCIE SIĘ DOBRZE JAK NASTĘPNYM RAZEM NAPISZECIE- mam teren na imprezę.
TO NAPRAWDĘ NIE JEST TAKIE PROSTE. Oczywiście można zoorganizować popierdółkę dookoła śmietnika i wziąć po 2 lub 3 stówy i byle do przodu ale Ja i moi kompanieros tacy nie jesteśmy...............
Stang to nie do Ciebie personalnie ale k***a za kolorowo to od początku wyglądało.
Efekt jest taki, że znowu zajmuję się imprezę non -profit ( albo i z dokładką) zamiast k***a mać pracować i zarabiać.
Nie robię już żadnych imprez na terenie, którego SAM sobie nie wychodzę
Żadnych zmotek, srotek itp.
TYLKO ZMOTA i VITYS za KONKRETNĄ KASĘ- TO JEST CIĘŻKA I STRESUJĄCA ROBOTA I NIE ZAMIERZAM WIĘCEK k***a DO TEGO INTERESU DOKŁADAĆ.
Franc- wkurwiony na maksa
Wiedziałem, że tak będzie. Jeszcze raz ktoś mi powie, ze wszystko jest załatwione
Nadleśnictwo: kasa, wadium i wielkie halo ( koszty około 1000 zł) i wadium kolejne 3 tysiące - już wiem czym to śmierdzi, miejscowe panie w moherze- nie mozna przejechać przez jej obsraną łączkę -zmiana gotowego roadbooka ( kolejny wyjazd ), wójt- boi się itp itd. Czyli tradycji staje się zadość. pań Marcin i Pan Artur pojebią sobie ze dwa tygodnie po to aby 20 załóg ( może 25 jak dobrze pójdzie) się dobrze pobawiło
JA BARDZO WAS PROSZĘ ZASTANÓWCIE SIĘ DOBRZE JAK NASTĘPNYM RAZEM NAPISZECIE- mam teren na imprezę.
TO NAPRAWDĘ NIE JEST TAKIE PROSTE. Oczywiście można zoorganizować popierdółkę dookoła śmietnika i wziąć po 2 lub 3 stówy i byle do przodu ale Ja i moi kompanieros tacy nie jesteśmy...............
Stang to nie do Ciebie personalnie ale k***a za kolorowo to od początku wyglądało.
Efekt jest taki, że znowu zajmuję się imprezę non -profit ( albo i z dokładką) zamiast k***a mać pracować i zarabiać.
Nie robię już żadnych imprez na terenie, którego SAM sobie nie wychodzę
Żadnych zmotek, srotek itp.
TYLKO ZMOTA i VITYS za KONKRETNĄ KASĘ- TO JEST CIĘŻKA I STRESUJĄCA ROBOTA I NIE ZAMIERZAM WIĘCEK k***a DO TEGO INTERESU DOKŁADAĆ.
Franc- wkurwiony na maksa
No to żeś pojechał
Faktycznie zapowiadało się dość kolorowo sorrry ja chciał dobrze
Apropos depcz Macieja po piętach niech trochę się postara i polata w końcu się zaoferował
Ale nie ma tego złego co by Ci na dobre nie wyszło w Długosiodle se pomieszkasz
Widzę że Myszyniec Team parcholami się odezwał
trza będzie jeszcze popracować co by jeszcze troszkę ludziów zwołać i pleców na imprezie nie było
Faktycznie zapowiadało się dość kolorowo sorrry ja chciał dobrze
Apropos depcz Macieja po piętach niech trochę się postara i polata w końcu się zaoferował
Ale nie ma tego złego co by Ci na dobre nie wyszło w Długosiodle se pomieszkasz
Widzę że Myszyniec Team parcholami się odezwał
trza będzie jeszcze popracować co by jeszcze troszkę ludziów zwołać i pleców na imprezie nie było