Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Patry pisze:Franc, możesz skreślić nas z listy, niestety motor zweryfikował negatywnie.... nie damy rady ożywić auta
e...no Party jeszcze 2 tygodnie
ja mam jeszcze rozebraną suczynę buda oddzielnie rama oddzielnie, skrzynia motor mosty wsio oddzielnie tylko star w ramie siedzi
ale następnej impry na Z nie odpuszczę a zwłaszcza Zmotki bo to swój teren i Zmoty bo hardcoremadafakarzeźnia jest a i szczęście mam jakoś w tych na z bo i wynik zawsze jakiś nienajgorszy wskoczy
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Stang pisze:
ale następnej impry na Z nie odpuszczę a zwłaszcza Zmotki bo to swój teren i Zmoty bo hardcoremadafakarzeźnia jest a i szczęście mam jakoś w tych na z bo i wynik zawsze jakiś nienajgorszy wskoczy
Ech, skomplikowane coś wszystko dookoła ale chcemy jechać, toya jak zwykle gotowa do jądra, zgłoszenie poszło.
Jak się wyjaśnią niejasne okoliczności to leci kaska i jadziem
Doczytałem, że maks do jutra ta kaska... Chyba se zegarek przestawię i będę się upierał, że do pojutrza
XJ 4.0 Only at jeep.org.pl
Whisky z colą nie rozwiąże Twoich problemów ale z drugiej strony sama cola też nie.
Z powodu dylematów różnych ważnych zgłoszenie i kase puściłem dopiero 10.06 wieczorkiem, no i kasa niestety dojdzie 12.06. Pytanie czy się pakować na wyjazd czy też czekac na zwrot?