Dużo na rozrabialiśmyfranc pisze: Wybaczcie ale jeszcze ciągle w Rutce .......... próbujemy załagodzić i kombinujemy przyszły rok
?
Moderator: franc
Dużo na rozrabialiśmyfranc pisze: Wybaczcie ale jeszcze ciągle w Rutce .......... próbujemy załagodzić i kombinujemy przyszły rok
mówiłem że zielone najlepszeKlamer pisze:... a Bankiet - bajka - tylko po tym żółtym trzeba poczekać dłużej, żeby wsiąść za koło...
A Ty myslisz, że dlaczego dopiero o 13tej z Burniszek wyjechaliśmy? - trzeba się było wyspaćmajcher pisze:mówiłem że zielone najlepszeKlamer pisze:... a Bankiet - bajka - tylko po tym żółtym trzeba poczekać dłużej, żeby wsiąść za koło...
ale fakt że zółte mnie całą droge do wieczora trzymało - wczorajszy powót był najtrudniejsza z prób
pełniłem, pełniłem i padłem...podobno martwe gołąbki latały na koniec...sameKlamer pisze:a honory załogi w nocy pełnił Rzeźnik
Wrotka i BrzydalAdas pisze:a ktoś zrobił "kobietę pracującą"My się poddaliśmy
, Agatka( pilotka z teamu ) nam się przy tabliczce "Uwaga głębokie wykopy "zanurzyła powyżej jajek
i nie czuła dna
za czarną dupe to szacunAdamos pisze:Dodał bym jeszcze nieskromnie że dupe i pewex też na trakcji
najtwardsi zostali do końca i gasili światłoRzeźnik z Jakubowa pisze:pełniłem, pełniłem i padłem...podobno martwe gołąbki latały na koniec...sameKlamer pisze:a honory załogi w nocy pełnił Rzeźnik
![]()
A teraz impresja...było super i fajnie i zajefajnie i mega fajniebrzydal nam się troszkę zapowietrzał i straciliśmy dużo czasu na kręcenie śrubami
![]()
Dziękuje wszystkim za wspólna mega zabawę w terenie i na bankiecie![]()
![]()
![]()
Nie ma za co - ja też jestem wdzięczny za przypomnienie, że odjeżdżając od Was nie odpiąłem mechanika......motylusowaty pisze:...... Dzięki dla ekipy z jeep'a za błyskawiczne wyjęcie z ładogi.......