Stroje organizacyjne
Re: Stroje organizacyjne
Oczywiście:ap4x4 pisze:Ja zamawiam dwa MĘSKIE komplety (koszulka + bluza + spodenki)
jeden kompl. w rozmiarze 2XL NORMAL
jeden kompl. w rozmiarze L NORMAL
wkładka spodenek taka jak wszyscy
Spodenki krótkie na szelkach
Koszulki z krótkim rękawkiem
Bluzy z długimi rękawami
!!!!!!!!!!!! ZAMAWIAMY !!!!!!!!!!!!!
Y61 SUPER + SCOTT
Mikołaj, daj jeszcze chwilkę, bo jeszcze jeden zawodnik się szykuje.ap4x4 pisze:Oczywiście:ap4x4 pisze:Ja zamawiam dwa MĘSKIE komplety (koszulka + bluza + spodenki)
Bluzy z długimi rękawami
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Co do tych szelek, to jest promocja -25% jak szelki przyszyją do koszulekap4x4 pisze:Oczywiście:ap4x4 pisze:Ja zamawiam dwa MĘSKIE komplety (koszulka + bluza + spodenki)
Bluzy z długimi rękawami
A tak poważnie dodatkowe opłaty za wkładki do spodenek: AirPad Professional +15pln, żelowa +5pln, Advance +3pln.
Nie satysfakcjonuje mnie odpowiedź - "tak jak wszyscy" - bo zamówię bez i dupa boli
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Długie spodnie też będą na szelkach (tylko takie produkują).franc pisze:Ja proszę o koszulkę z długim i długie spodnie rozmiar XL
Powiedzcie jak przekazać kasę za strój... wpłacić na konto? zawieźć na następne spotkanie?
mój mail adwojak@zabki.net.pl
Artur
mój mail adwojak@zabki.net.pl
Artur
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Zamów takie jakie będziesz sobie zamawiał.Nowik pisze:A tak poważnie dodatkowe opłaty za wkładki do spodenek: AirPad Professional +15pln, żelowa +5pln, Advance +3pln.
Nie satysfakcjonuje mnie odpowiedź - "tak jak wszyscy" - bo zamówię bez i dupa boli
Może być AirPad Profesional albo żelowa ( tylko czy ten żel się nie wyleje?)
Ta profesional nie będzie za twarda?
Nigdy nie zwracałem uwagi na wkładkę ważne było aby była.
Nawet nie wiedziałem że są różne.
Po prostu kupowałem spodenki i śmigałem
No ale Panowie właśnie wychodzę na pierwszy rower w tym sezonie
Y61 SUPER + SCOTT
/quote/]A tak poważnie dodatkowe opłaty za wkładki do spodenek: AirPad Professional +15pln, żelowa +5pln, Advance +3pln.
[/quote] To ja bym proponował AirPaid Professional, raz się żyje :-) 15 zł to nie pieniądz.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Żelowe to nie są wkładki płynne. Ta nazwa jest trochę myląca. Żel w postaci stałej.
Czy Profi jest twarda. Myślę, że raczej charakteryzuje się kształtem przystosowanym do wąskich, sportowych siodełek.
Czy Profi jest twarda. Myślę, że raczej charakteryzuje się kształtem przystosowanym do wąskich, sportowych siodełek.
OK bierzemy AirPaid Professional
Jak jest KARBON to i może być AirPaid Professional
Jak jest KARBON to i może być AirPaid Professional
Y61 SUPER + SCOTT
Już po treningu? Leciutko jakoś.
Ja poproszę wkładkę żeby du...a nie bolała. Poza tym są pieniążki od sponsora. Komu mam je przelać, dać ?????
90 minut po asfaltowo/leśnych drogach na pierwszy raz w zupełności wystarczy.Nowik pisze:Już po treningu? Leciutko jakoś.
Panowie ale karbon chodzi
Y61 SUPER + SCOTT
Może Mikołaj ?franc pisze: Poza tym są pieniążki od sponsora. Komu mam je przelać, dać ?????
On zbierał zaliczki.
Y61 SUPER + SCOTT
Wieczorem zrobie podsumowanie rozmiarow, rodzajow i kolorow zamowien oraz dokonanych wplat.
Sorry, poki kula wali blaskiem ide POPEDALOWAC ;-)
Amik-
Sorry, poki kula wali blaskiem ide POPEDALOWAC ;-)
Amik-