Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
tak sobie z kims pogadalem, musialem to zweryfikowac i potwierdzam, ze z atrkacji to nasz kierowiec zorganizowal nam dodatkowe atrakcje = spanie w namiocie - bedzie sie dzialo ;)
wiesz, kiedy ostatni raz spalem w namiocie? - 20 lat temu i to na takim rozwinietym na bomie Omegi
Zakladamy, ze ma lać, tak? - no to jak nie extrem, kiedy pilot po calodziennym zap..talaniu z rura i w melasie przychodzi zjebany do namiotu, a tam tez mokro ;) i jak sie budzi kolejnego dnia to tez... mokro
klamer!!! nie pitol! bo bede musial sobie zrobic podpis brzmiacy- klamer =cienka faja! pozatym jak zobaczysz namiot który zostal na campingu na helu nazwany sheratonem to sie uspokoisz!
Arek - koniec końców to jest dla mnie duży fun a spanie w namiocie to po prostu dodatkowa atrakcja ;) - cienka faja -> caly jestem gruby to może powinienem mieć przynajmniej cienką faję - ważne ze nie miętka ;) - dawaj z tym rajdem, bo z braku błota miedzy zębami w głowie mi sie pieprzy i frustracje mnie wcześniej zabiją