Legionowo, Istebna, Supraśl w jednym terminie?
W kilku miejscach w jednym czasie to tylko prezydent potrafi - ale i tak tylko w dwóch
Legionowo się pokrywa z Istebną weekendowo. Supraśl z Krakowem, ale to w sierpniu.Nowik pisze:... czyżby mały brak zgrania logistycznego?![]()
Legionowo, Istebna, Supraśl w jednym terminie?![]()
W kilku miejscach w jednym czasie to tylko prezydent potrafi - ale i tak tylko w dwóchJa jestem jedynak
Z całym szacunkiem dla Andrzeja i Legionowa, ale chyba wybiorę odwiedziny u Beni, czyli... Istebna. Polecam wszystkim. Może Andrzej odwiedzi teściówimbir pisze:Legionowo się pokrywa z Istebną weekendowo. Supraśl z Krakowem, ale to w sierpniu.
Ja Istebna i Supraśl. :-)Nowik pisze:Z całym szacunkiem dla Andrzeja i Legionowa, ale chyba wybiorę odwiedziny u Beni, czyli... Istebna. Polecam wszystkim. Może Andrzej odwiedzi teściówimbir pisze:Legionowo się pokrywa z Istebną weekendowo. Supraśl z Krakowem, ale to w sierpniu.![]()
W Krakowie już jechałem, to odwiedzę Andrzeja w Supraślu.
Tak czy owak zostaje w rodzinie.
To śpimy u Ciebie, jeżeli nie masz nic przeciw, śpiworki, karimaty... :-)ap4x4 pisze:Moim docelowym startem w 2010 jest Supraśl
Piaseczno na początku...to szybko będzie. Trzeba jechać żeby sektor utrzymać.Nowik pisze:Widzieliście uzupełniony kalendarz Mazovii 2010.![]()
![]()
Wywalili Otwock i Józefów. Zaczynamy w Piasecznie, Jabłonna w czerwcu. Dużo dalszych startów. Nowość KRAKÓW !!! Szykuje się tam najcięższy maratonTylko będzie to trzeci w tym sezonie maraton w Krakowie (Fuji Eska i Powerade). Ciekawe ile będzie ludzi z Wawy, a ile Krakusów. Tam zawsze padają rekordy frekwencji. Zobaczymy.