No dobra za wiele pisał nie będę bo Komarki godnie dołączyły do PLP, a znając Franca nie mogło być inaczej
Teren z dobrym potencjałem, baza pierwsza klasa, najeździłem się, nagadałem, napatrzyłem, po raz kolejny ścisła czołówka komplet zrobiony jestem więc zadowolony
@Franc i Topielec Team stanęliście na wysokości zadania, imprezka mimo bardzo krótkiego czasu w jakim została zorganizowana, została zrobiona profesjonalnie
@Mike dzięki za profesjonalny pilotaż
@Generał, Ela i Kasia dzięki za miło wspólnie spędzony czas na waszej próbie
Wszystkim sędziom wyrazy uznania za trwanie i uczciwe pilnowanie bo koczowanie dwa dni przy takiej aurze na próbie to naprawdę duże wyzwanie
@Bobon... hm...mówiłem wycofaj się do tyłu...
Co do foto pieczątek to pomysł zdecydowanie lepszy od tradycyjnych pieczątek tylko trza by nad czytelnością symboli popracować.
Pomysł Małysza jest dobry pod warunkiem że będzie zrobiony na takiej próbie która po przejechaniu kilku aut jakoś diametralnie się nie zmieni
Kiedyś było tak na WNT było bodajże 5 załóg z kompletem i dogrywka czasowa na wyje..ch na wąsko o taśmowanym prostym odcinku na żwirowni efekt był taki: pierwszy i drugi samochód wszystko wyrównał i odpowiednio miejsca pozajmowały załogi ostatnia startująca do odcinka pierwsze, przedostatnia drugie itd bo jechali już praktycznie po płaskim

więc pomysł jak najbardziej dobry tylko trza by dobrze nad nim pomyśleć np odpowiednio szeroko taśmować co by każda załoga miała podobne warunki jazdy
@Fergie CIŚNIENIOWCU daj ludzikom wrócić do siebie