I Zmotka Długosiodło 11-12 sierpnia 2007
Moderator: franc
IMPREZA PRZEPRAWOWA ZMOTKA DŁUGOSIODŁO ODWOŁANA W TERMINIE 29-30 czerwca.
Wszyscy którzy wpłacili otrzymają zwrot 100% wpisowego i t-shirta
Niestety nie dało rady dojść do porzumienia z ALP a kwota 3700 za jeżdżenie po dojazdówkach nieco mnie dobiła ( co przy zgłoszonych 20 załogach powiększyłoby nasze straty jeszcze o kolejne 2-3 tysie
)
PRZEPRASZAMY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH.
Jako, że impreza jest gotowa proponuję ją przenieść na termin EŁK TROPHY tj. 10-12 sierpnia
Może w tym terminie będzie więcej chętnych a nam wespół z władzami gminy uda się wynegocjować nieco bardziej przystepną cenę
EŁK TROPHY po konsultacjach z Tomkiem przeniesiemy na początek grudnia- bedzie to fajne zakończenie sezonu rajdowego AD 2007
Sorry za zamieszanie Marcin Francuz
Wszyscy którzy wpłacili otrzymają zwrot 100% wpisowego i t-shirta
Niestety nie dało rady dojść do porzumienia z ALP a kwota 3700 za jeżdżenie po dojazdówkach nieco mnie dobiła ( co przy zgłoszonych 20 załogach powiększyłoby nasze straty jeszcze o kolejne 2-3 tysie
PRZEPRASZAMY WSZYSTKICH ZGŁOSZONYCH.
Jako, że impreza jest gotowa proponuję ją przenieść na termin EŁK TROPHY tj. 10-12 sierpnia
Może w tym terminie będzie więcej chętnych a nam wespół z władzami gminy uda się wynegocjować nieco bardziej przystepną cenę
EŁK TROPHY po konsultacjach z Tomkiem przeniesiemy na początek grudnia- bedzie to fajne zakończenie sezonu rajdowego AD 2007
Sorry za zamieszanie Marcin Francuz
PROSZĘ PAŃSTWA
Aby zwiększyć zainteresowanie imprezką ( i moje gigantyczne zyski rzecz jasna
) wprowadzamy na Zmotkę klasę fabryczną oraz Próby Wspólne. Dodatkowo udzielamy bonifikaty 50 dych dla tych którzy byli zapisani na czerwco/lipiec a pojadą w sierpniu
Próby Wspólne umieszczone będą wprost na trasie przejazdu i nie będą wyzwaniem dla ekstremu i wyczynu. Samochody fabryczne będą miały za to trochę zabawy.
Może w taki oto sposób zbierzemy ze 30 aut i zarobimy na lesników i naszą zabawę
Pozdrawiam wszystkich.
PS Na stronie adrenalinki pozmieniałem już wszystko apropo's Zmotki i jest ŁADNIE
Aby zwiększyć zainteresowanie imprezką ( i moje gigantyczne zyski rzecz jasna
Próby Wspólne umieszczone będą wprost na trasie przejazdu i nie będą wyzwaniem dla ekstremu i wyczynu. Samochody fabryczne będą miały za to trochę zabawy.
Może w taki oto sposób zbierzemy ze 30 aut i zarobimy na lesników i naszą zabawę
Pozdrawiam wszystkich.
PS Na stronie adrenalinki pozmieniałem już wszystko apropo's Zmotki i jest ŁADNIE
To się cieszę ( BTW dyplomy, naklejki i puchary są więc mam nadzieję się nie zmarnują
)
Zatem nowa lista I Zmotki Długosiodło:
Ekstrem:
1. Stysie- Ford Bronco
2. Hebel- Nissan Terrano
3. Lesio/Roderyk-Nissan Terrano
4. Dziadek- Suzuki Jimny
5. Stang/Zysk Suzuki Samurai
6. Maciek/Jasiek- Nissan Patrol
7. PiotreQ-Mercedes G
8. Maniek-Toyota Hilux
9. Mojżeszowo
- Suzuki Samurai
Wyczyn:
1. Telefon- Nissan Patrol GR
2. 9mm- Uaz 469b
3. Darek- Jeep
4. Sławek- Nissan Patrol
5. Student- Ford Bronco
Fabryka:
2. KacperS
Zatem nowa lista I Zmotki Długosiodło:
Ekstrem:
1. Stysie- Ford Bronco
2. Hebel- Nissan Terrano
3. Lesio/Roderyk-Nissan Terrano
4. Dziadek- Suzuki Jimny
5. Stang/Zysk Suzuki Samurai
6. Maciek/Jasiek- Nissan Patrol
7. PiotreQ-Mercedes G
8. Maniek-Toyota Hilux
9. Mojżeszowo
Wyczyn:
1. Telefon- Nissan Patrol GR
2. 9mm- Uaz 469b
3. Darek- Jeep
4. Sławek- Nissan Patrol
5. Student- Ford Bronco
Fabryka:
2. KacperS
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2007, o 22:49 przez franc, łącznie zmieniany 6 razy.
widzisz franc , lajf nie bajka i nie głaszcze nas po jajkach , ale na sierpień to już damy radę i chyba wyczyn będzie , więc można nas na listę wrzucić. Będę też ten termin dyskutował z resztą łódzkich oszołomów to się może jakaś grupa zrobi. Na razie monster garaż kończę coby było gdzie w syfie dłubnąć . Może na zmotę coś się już w nim zmota
.