Stroje organizacyjne
Re: Stroje organizacyjne
Panowie naprawdę nie mam pojęcia jaki rozmiar spodenek będzie pasował na mój tyłek. Co firma to inna rozmiarówka. Podałem pas, biodra i udo... może sami coś zaproponują?
Popytałem się w sklepie Pietrzaka o firmę Quest i podobno 2-3 lata temu były problemy z trwałością ich produktów. Warto więc omówić jak wygląda u nich gwarancja, jak w razie czego reklamować te stroje...
To tylko tyle. Proszę złóżcie zamówienie także i na mnie. Pieniądze albo podwiozę, albo wpłacę na wskazane konto.
Sezon rowerowy otworzyłem 31 marca, przejechałem 19,85 km. 18 kwietnia mam zamiar spróbować ruszyć na Mazowię
Życzę udanej imprezy...
Artur
Popytałem się w sklepie Pietrzaka o firmę Quest i podobno 2-3 lata temu były problemy z trwałością ich produktów. Warto więc omówić jak wygląda u nich gwarancja, jak w razie czego reklamować te stroje...
To tylko tyle. Proszę złóżcie zamówienie także i na mnie. Pieniądze albo podwiozę, albo wpłacę na wskazane konto.
Sezon rowerowy otworzyłem 31 marca, przejechałem 19,85 km. 18 kwietnia mam zamiar spróbować ruszyć na Mazowię
Życzę udanej imprezy...
Artur
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Dla formalności tylko. 18.04 na Mazovii nie ma maratonu. Jest za to wyścig XC. Będzie to jeżdżenie wokół parku W.A.T. (kilka rund). Maraton będzie w Serocku. Organizuje go Poland Bike. Parę osób chyba się wybiera.Artur pisze:Panowie naprawdę nie mam pojęcia jaki rozmiar spodenek będzie pasował na mój tyłek. Co firma to inna rozmiarówka. Podałem pas, biodra i udo... może sami coś zaproponują?
Życzę udanej imprezy...
Artur
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Kolegi jednak nie uwzględniamy.Amikolaj pisze:Wieczorem widze sie z imbirem i zapewne przekaze mi ostateczna decyzje. luz!
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
To co teraz?
Jesteśmy już wszyscy?
Rozmiary są, Kasa jest.
Kto zajmuje się zamówieniem?
Jesteśmy już wszyscy?
Rozmiary są, Kasa jest.
Kto zajmuje się zamówieniem?
Y61 SUPER + SCOTT
Ja. Przez swieta wszystko wypisze i we wtorek zamawiam.
Dzis nie mam juz czasu, a nic to nie zmieni jak dostana zamowienie dzis o 17stej.
Amik.
Dzis nie mam juz czasu, a nic to nie zmieni jak dostana zamowienie dzis o 17stej.
Amik.
Ale jakby dostali o 16.30 to nie wiadomo
Mikołaj cieszy mnie to że ostatnio coraz częściej można Ciebie zastać na http://www.adrenalinka.pl
Ale martwi mnie absencja Nowika.
Bo Imbir to już chyba ruszył do Mińska M. aby dojechać na święta
Mikołaj cieszy mnie to że ostatnio coraz częściej można Ciebie zastać na http://www.adrenalinka.pl
Ale martwi mnie absencja Nowika.
Bo Imbir to już chyba ruszył do Mińska M. aby dojechać na święta
Y61 SUPER + SCOTT
Jaka absencja? Też próbuję pomóc ze strojami.
W święta z wami nie pojeżdżę. Trochę u teściowej, trochę z rodziną, trochę w pracy. Ale właśnie skończyłem przygotowania do świąt, to idę popedałować - dzis licznik wskaże ODO 300km. Nie jest to rewelacja, bywało lepiej na tę porę roku, ale cóż...
Imbir to walnie w tym sezonie pierwszą setkę. Ja zamierzam po świętach.
W święta z wami nie pojeżdżę. Trochę u teściowej, trochę z rodziną, trochę w pracy. Ale właśnie skończyłem przygotowania do świąt, to idę popedałować - dzis licznik wskaże ODO 300km. Nie jest to rewelacja, bywało lepiej na tę porę roku, ale cóż...
Imbir to walnie w tym sezonie pierwszą setkę. Ja zamierzam po świętach.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
U mnie ODO na razie 60 km
11-go maraton w Otwocku. Może dam radę popedałować w Święta.
Wesołego Alleluja
11-go maraton w Otwocku. Może dam radę popedałować w Święta.
Wesołego Alleluja
Nie wiedziałem że tacy z Was abstynenci.Nowik pisze:Imbir to walnie w tym sezonie pierwszą setkę. Ja zamierzam po świętach.
To może szkoda zaczynać?
Panowie alkohol to nic dobrego.
Y61 SUPER + SCOTT
To Imbir się męczy na trasie, a kolega mu tu "procentuje". Myślisz, że ma coś w bidonieap4x4 pisze:Nie wiedziałem że tacy z Was abstynenci.Nowik pisze:Imbir to walnie w tym sezonie pierwszą setkę. Ja zamierzam po świętach.
To może szkoda zaczynać?
Panowie alkohol to nic dobrego.
![]()
![]()
Jestem przekonany że tak.Nowik pisze: Myślisz, że ma coś w bidonie
Ja bez bidonu z domu się nie ruszam
Y61 SUPER + SCOTT
Jeśli Mikołaj stanął na wysokości zadania i zamówił stroje, to trzeba wyznaczyć termin konferencji prasowej i prezentacji zespołu 
Jak to jeśli stanął ... ?
Mówił że dzisiaj wyśle więc na pewno stanął
Mówił że dzisiaj wyśle więc na pewno stanął
Y61 SUPER + SCOTT
Jak go przegoniłeś w niedzielę po swoich rewirach, to kolega do dziś nie może tchu złapać. I jeszcze przez pomyłkę zamówi złe rozmiary 
Kurde coś się Amik nie odzywa czyżby coś nabroił ?Nowik pisze: jeszcze przez pomyłkę zamówi złe rozmiary
Y61 SUPER + SCOTT