V Noc Kormorana - III runda PLP 2013 5-7 lipca
Moderator: franc
Re: V Noc Kormorana - III runda PLP 2013 5-7 lipca
Chyba nie bo na inne strony wchodzę bez problemu )-:. Tylko blokuje mi stronę Mike od jakiś 4 miesięcy. I nie da się nawet czasowo na nią wleźć 
Może nabruździłeś i Mike dał Ci po cichu bana
a teraz nie chce się przyznać 
Jeszcze tylko parę wiosen, jeszcze parę przygód z losem...
No nic nie poradzę Marcinie. Problem musi leżeć u Ciebie bo wszystkim bangla. Jak masz możliwość to wyłącz na chwilę w kompie antywira, lub sprawdź na innym kompie. Czasami dostawcy internetu blokują hurtem niektóre przedziały adresów IP. Adres serwisu jest bezpośredni bez przekierowań więc nie wiem o co kaman.franc pisze:Chyba nie bo na inne strony wchodzę bez problemu )-:. Tylko blokuje mi stronę Mike od jakiś 4 miesięcy. I nie da się nawet czasowo na nią wleźć
Wind is the power, no wind is the pleasure.
Fergie pisze:Spoko luz, o sędziny w bikini to się kolega szanowny nie martwias1 pisze:to że pływać nie chcą, buziek nie chcą zbierać i takie tam pierdóły, to nie znaczy że nie chcą sędziny w bikini![]()
Mike - dla Asa zorganizuj też jakieś bajoro z pijawkami
tak, tak, dużo pijawek i dużo bikini poproszę
Panowie i Panie.
Jeśli chcecie żeby impreza się odbyła, to zapisujcie się jak najszybciej. Na stronie http://noc-kormorana.fala.elk.pl jest formularz, który wystarczy wypełnić.
Nie będę czekał aż na tydzień przed imprezą wszyscy sobie przypomną, nagle się zapiszą i kasę będą przywozić na miejsce. Organizacja takiej imprezy to są poważne koszty, które trzeba ponieść przed nią. Ja robię to dla Was i na Waszą prośbę a nie dla zarobku i ze swojej kieszeni dokładał nie będę. Mam co w życiu robić a tydzień po NK mam do zorganizowania kolejną dużą imprezę tym razem lotniczą.
Sorki za taki ton ale impreza powstaje tylko dlatego, że w zeszłym roku sporo ludzi zadeklarowało się, że chcą przyjechać do Ełku raz jeszcze. Normalnie miałem już sobie to odpuścić.
Jeśli chcecie żeby impreza się odbyła, to zapisujcie się jak najszybciej. Na stronie http://noc-kormorana.fala.elk.pl jest formularz, który wystarczy wypełnić.
Nie będę czekał aż na tydzień przed imprezą wszyscy sobie przypomną, nagle się zapiszą i kasę będą przywozić na miejsce. Organizacja takiej imprezy to są poważne koszty, które trzeba ponieść przed nią. Ja robię to dla Was i na Waszą prośbę a nie dla zarobku i ze swojej kieszeni dokładał nie będę. Mam co w życiu robić a tydzień po NK mam do zorganizowania kolejną dużą imprezę tym razem lotniczą.
Sorki za taki ton ale impreza powstaje tylko dlatego, że w zeszłym roku sporo ludzi zadeklarowało się, że chcą przyjechać do Ełku raz jeszcze. Normalnie miałem już sobie to odpuścić.
To się tak nie da Mike. Impreza jest za 40 dni i trudno już teraz deklarowac co i jak. To normalne ryzyko. Nastaw się na 35-45 załóg i działaj.
Będzie dobrze
Pozdro
Franc
Będzie dobrze
Pozdro
Franc
No chyba po coś ten grafik imprez PLP był wcześniej podany żeby każdy termin zaklepał i jak ruszą zapisy, zapisał się.
Dobra wrzucam na luz. Wszystko jasne.
Przy okazji oczywiście również na Nocy Kormorana robimy akcję zbierania datków i kupowania cegiełek w postaci koszulek zrobionych przez chłopaków na rzecz Marcina Owczarka. Jeśli coś kasy zostanie z imprezy, też przekażę dla Marcina. Fajny chłop i trzymam za niego kciuki.
Dobra wrzucam na luz. Wszystko jasne.
Przy okazji oczywiście również na Nocy Kormorana robimy akcję zbierania datków i kupowania cegiełek w postaci koszulek zrobionych przez chłopaków na rzecz Marcina Owczarka. Jeśli coś kasy zostanie z imprezy, też przekażę dla Marcina. Fajny chłop i trzymam za niego kciuki.
Widzę że trzeba Was trochę zmotywować 
Obleciałem ostatnio kawałek trasy. Dwa zdjęcia z przyszłych prób ma stronie Kormorana.
Obleciałem ostatnio kawałek trasy. Dwa zdjęcia z przyszłych prób ma stronie Kormorana.
Jak już powracacie z Komarków to proszę wszystkich, którzy choćby teoretycznie planują przybyć na Noc Kormorana o jakiekolwiek zgłoszenie się. Najlepiej wypełnić formularz na naszej stronie albo chęć przybycia oznajmić tutaj na forum.
Poziom zapisów jest tak niski, że rozważamy z Piotrem albo odwołanie imprezy albo odbędzie się ona jako kameralny zlot miłośników off-roadu. Przy tak małej liczbie uczestników będziemy zmuszeni ciąć koszty na ratownikach, cateringu, gadżetach itp.
A będzie czego żałować. Nowy teren o którym pisałem wcześniej łączy w sobie najlepsze próby przeprawowe. Całkowicie dziewiczy z pięknymi wąwozami, strumykiem i górą do zdobycia na końcu.
Potrzebujemy ewentualnie 4 zespoły sędziowskie w tym jeden najlepiej mobilny z samochodem lub quadem (długa próba). Dziewczyny w bikini oczywiście już są zaklepane ale jeszcze 2-3 zespoły nam brakuje. Ktoś chętny?
Poziom zapisów jest tak niski, że rozważamy z Piotrem albo odwołanie imprezy albo odbędzie się ona jako kameralny zlot miłośników off-roadu. Przy tak małej liczbie uczestników będziemy zmuszeni ciąć koszty na ratownikach, cateringu, gadżetach itp.
A będzie czego żałować. Nowy teren o którym pisałem wcześniej łączy w sobie najlepsze próby przeprawowe. Całkowicie dziewiczy z pięknymi wąwozami, strumykiem i górą do zdobycia na końcu.
Potrzebujemy ewentualnie 4 zespoły sędziowskie w tym jeden najlepiej mobilny z samochodem lub quadem (długa próba). Dziewczyny w bikini oczywiście już są zaklepane ale jeszcze 2-3 zespoły nam brakuje. Ktoś chętny?
- Wujek Catkiller
ani się ważMikeWs pisze: że rozważamy z Piotrem ... odwołanie imprezy
To jedna z ciekawszych i najbardziej klimatycznych imprez latem.
Gdzie ja z Bobonem będę wyciągarki rozp...
9mmm+adhd+Rumburak będą , nic nie odwołujcie , bo to fajna impreza jest 
Będzie 35 załóg na bank albo i więcej. Masz miesiąc do imprezy !! Dajmy ludziom ogarnąć się i zarobić parę złoty ! W międzyczasie jeszcze impreza dla Marcina ! Gadżety olej, zrób koszulki i trasę- zespół sędziowski w postaci Zuzy i Mateo od Czarnego wraz z bolidem Jeep XJ masz już
Jest Fergie, ode mnie mogą być jeszcze 2 osoby na sędziowanie + L300.
Będzie git.
Pozdro
Franc
PS adhd musi napić się melisy
Będzie git.
Pozdro
Franc
PS adhd musi napić się melisy
Podtytuł tegorocznej Nocy Kormorana to "Szpital na peryferiach" 
Będzie wstępnie 12 prób w tym 2 mega-długie:
- Oddział zamknięty (1,5km błoto, strumyk, wąwóz)
- Nemocnica (dawna agonia Bobona wydłużona o fotopunkty przy rzece)
- M*A*S*H (1,3km błoto, woda, wykrzyże)
- Prosektorium
- Koszmar chirurga (dawny krzyk Franca)
- Ostry dyżur (kanion)
- Daleko od noszy (4 dawne próby trawersowe połączone w jedną)
- Dr House (żwirownia)
- Było sobie życie (bagienko, trawersy, górka)
- Izba przyjęć (początek mega prób - bagienko)
- Prosektorium (góra do zdobycia)
- Amen (popierdółka na koniec)
Pętla ma 55km.
Będzie wstępnie 12 prób w tym 2 mega-długie:
- Oddział zamknięty (1,5km błoto, strumyk, wąwóz)
- Nemocnica (dawna agonia Bobona wydłużona o fotopunkty przy rzece)
- M*A*S*H (1,3km błoto, woda, wykrzyże)
- Prosektorium
- Koszmar chirurga (dawny krzyk Franca)
- Ostry dyżur (kanion)
- Daleko od noszy (4 dawne próby trawersowe połączone w jedną)
- Dr House (żwirownia)
- Było sobie życie (bagienko, trawersy, górka)
- Izba przyjęć (początek mega prób - bagienko)
- Prosektorium (góra do zdobycia)
- Amen (popierdółka na koniec)
Pętla ma 55km.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2013, o 15:33 przez MikeWs, łącznie zmieniany 1 raz.
Mike zapisz Wojtka i Porąbkę
Mam nadzieję że się poskładam w końcu
Mam nadzieję że się poskładam w końcu
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Toć zapisani. Zajrzyj na Listę uczestników.