PolandBike LEGIONOWO
PolandBike LEGIONOWO
A może wystartować z okrągłym numerem na rozgrzewkę
Jak pogoda dobra to Andrzej zaprasza (?)
24 marca - sobota
Lepsze to niż mycie okien
24 marca - sobota
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Re: PolandBike LEGIONOWO
Pomału trzeba się brać za siebie :-)Nowik pisze:A może wystartować z okrągłym numerem na rozgrzewkę
24 marca - sobota
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Kto startuje? Ja na 60% :-)
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Piękna pogoda, blisko. Jedziemy!
Ja z Imbirem meldujemy się na starcie. Znam kilku co mają blisko, więc może Łyżwy na kołek w miejsce roweru.
Trasa nie pokrywa się z trasami znanymi z Mazovii.
Ja z Imbirem meldujemy się na starcie. Znam kilku co mają blisko, więc może Łyżwy na kołek w miejsce roweru.
Trasa nie pokrywa się z trasami znanymi z Mazovii.
Fajne miejsce, jest nawet kilka podjazdów. Ładny las jeszcze nie zasyfiony.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Jezus Maria to może i ja
Tylko nie wiem czy przekręce 47 km. Ale powoli chyba się da. Rower muszę odgruzować
Ktoś by mnie pobrał ???
Tylko nie wiem czy przekręce 47 km. Ale powoli chyba się da. Rower muszę odgruzować
Ktoś by mnie pobrał ???
Ja to chyba przejadę, ale bardzo, bardzo wolno, bo brak poweru :-) Niestety, nie dysponuję jutro środkiem transportu i korzystam z uprzejmości Nowika, a tam dwa rowery na dach wchodzą. :-/franc pisze:Jezus Maria to może i ja
Ktoś by mnie pobrał ???
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Byli. Ujechali się.
Trasa super oznaczona, trudno się zgubić, choć tacy byli - to duża sztuka. Mocny interwał z dużą ilością piachu. Luźno na trasie, aż przyjemnie. Nawet na kładce brak korków. Długie singletracki przez las - między drzewami.
Tylko do tej pory brak wyników w necie, więc nie możemy pochwalić się dobrymi miejscami
Trasa super oznaczona, trudno się zgubić, choć tacy byli - to duża sztuka. Mocny interwał z dużą ilością piachu. Luźno na trasie, aż przyjemnie. Nawet na kładce brak korków. Długie singletracki przez las - między drzewami.
Tylko do tej pory brak wyników w necie, więc nie możemy pochwalić się dobrymi miejscami
Ja niestety nie mogłem.
Usprawiedliwię się bo są tego dwa powody:
1. ZERO km na rowerze
2. Szkoła w ten weekend
3. Trwający ciągle jeszcze sezon hokejowy
Usprawiedliwię się bo są tego dwa powody:
1. ZERO km na rowerze
2. Szkoła w ten weekend
3. Trwający ciągle jeszcze sezon hokejowy
Y61 SUPER + SCOTT