Mrozy 21 lutego i co dalej
Re: Mrozy 21 lutego i co dalej
Ok, piątek Centrum. koło 17.00. Może PUB Patrick's z boku hotelu Forum teraz Novotel (ulica Nowogrodzka 31) ?
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Brak potwierdzenia o możliwości przybycia od Franca, Mikołaja i Artura. Co robimy?
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Mikołaj się odzywał w temacie nie dawno więc pewno zajrzy tutaj i przyjdzie.
Z resztą mówił że przygotuje wzory stroi.
Można przecież zadzwonić do nich tylko kto ma nr tel?
Z resztą mówił że przygotuje wzory stroi.
Można przecież zadzwonić do nich tylko kto ma nr tel?
Y61 SUPER + SCOTT
Poczekajmy z tym spotkaniem na kaskę od sponsora Mikołaj bedzie miał kilka chwil więcej na przygotowanie wzoru.
Myślę, że max przyszły tydzień
BTW Ja i tak w piątek nie mogę
Myślę, że max przyszły tydzień
BTW Ja i tak w piątek nie mogę
Wlasnie biedze sie nad projektem, wiec mi tu nie imputujcie braku aktywnosci! ;-)
Ja tam sie moge spotykac w piatek. dajta znac.
Ja tam sie moge spotykac w piatek. dajta znac.
Ja też chętnie Was zobaczęAmikolaj pisze:Ja tam sie moge spotykac w piatek. dajta znac.
Y61 SUPER + SCOTT
tp puscie mi prosze esa jak bedzie spotkanie. Bede jutro troche w szale.
A swoja droga wyglada na to, ze jednak nie ogarniam tego Corela tak dobrze jak myslalem, wiec jakby spotkanie bylo w poniedzialek albo wtorek tobym przyszedl lepiej przygotowany.
A 604 22 22 44
A swoja droga wyglada na to, ze jednak nie ogarniam tego Corela tak dobrze jak myslalem, wiec jakby spotkanie bylo w poniedzialek albo wtorek tobym przyszedl lepiej przygotowany.
A 604 22 22 44
No to co robimy, przekładamy spotkanie na przyszły tydzień?Amikolaj pisze:tp puscie mi prosze esa jak bedzie spotkanie. Bede jutro troche w szale.
A 604 22 22 44
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
No dobra z przyczyn obiektywnych przekładamy spotkanie na poniedziałek.
!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! Pierwsze spotkanie Teamu adrenalinka.pl odbędzie się:
PONIEDZIAłEK 22.03.2010 PUB Patricks godz. 16.45 Ps. Do Mikołaja dzwoniłem z info. i jest za.
!!!!!!!!!!!!!! UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!! Pierwsze spotkanie Teamu adrenalinka.pl odbędzie się:
PONIEDZIAłEK 22.03.2010 PUB Patricks godz. 16.45 Ps. Do Mikołaja dzwoniłem z info. i jest za.
Y61 SUPER + SCOTT
Ja w poniedziałek ciężko pracować do wieczora Zresztą coś mnie rozłożyło i rowerek też na dłuższy czas na stojak a ja chyba do łóżka (oj starty się zdecydowanie opóźnią ).
Podejmijcie decyzję sami. Będzie OK. Na przyjazd strojów już się wyleczę.
Podejmijcie decyzję sami. Będzie OK. Na przyjazd strojów już się wyleczę.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Jestem na 100%. Mogę być lekko opóźniony (prawdopodobnie 17.00). Brak telefonu, więc nie dzwońcie. Możecie wziąć dla mnie Guinnessa :-)ap4x4 pisze:No dobra z przyczyn obiektywnych przekładamy spotkanie na poniedziałek.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Taaak ?imbir pisze:Możecie wziąć dla mnie Guinnessa :-)
A zimny ma być czy ciepły ?
Y61 SUPER + SCOTT