3 kwietnia Otwock
Re: 3 kwietnia Otwock
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Rewelacja, pytanie jak chłopaki wjechali na metę, że zajęli dokładnie to samo miejsce?
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Chyba chodzi o mnie i Imbira. Mamy dobre oko - mimo wieku - i przymierzyliśmy z dokładnością szprychy.Artur pisze:Rewelacja, pytanie jak chłopaki wjechali na metę, że zajęli dokładnie to samo miejsce?
A prawda jest taka, że Marcin jechał z dwoma chipami - swoim i moim. Gdybym odpadł....
Aaaaaa zmienili współczynnik liczenia sektorów na dystansie Fit - z 380 na 450 - i dało nam to awans do 9 sektora. witamy Prezesa.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Jak to młodzież na totalnie krótko, czyli na pomarańczowo.franc pisze:Trochę nas widać na tej Mazovii
W jakiej koszulce jechał Mariusz ? Nie mogę go nigdzie wypatrzeć ? A fajnie by było, żeby też tutaj się znalazł
No właśnie, wystąpiłem przed zmianą przepisów o zmianę sektora na 7 i się zgodzili. To teraz będę zającem :-) Jeżeli macie taką potrzebę to możecie też wystąpić o sektor wam odpowiadający, tylko najpóźniej na 7 dni przed maratonem. 9 by mi odpowiadał, ale trudno już, piwo nawarzone trzeba wypić :-).Nowik pisze:Artur pisze: Aaaaaa zmienili współczynnik liczenia sektorów na dystansie Fit - z 380 na 450 - i dało nam to awans do 9 sektora. witamy Prezesa.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
A ja mam w dupi.e Mazovię i więcej tam nie będę jeździł Tych maratonów mtb jest w pytę a my się zafiksowalismy zdaje się na najsłabszy oganizacyjnie z nich. Ten rok poświęcę na pojeżdżenie po innych orgach i popatrzenie na to co robią i jaka jest atmosfera.
Zaczynam od PolandBika ( który jest 5 razy lepszy od Mazovi) a potem Powerade i inne.
Proszę zatem nie liczyć na tegoroczną moją obecność w tym cyklu
Zaczynam od PolandBika ( który jest 5 razy lepszy od Mazovi) a potem Powerade i inne.
Franc nareszcie jesteś znowu sobąfranc pisze:A ja mam w dupi.e Mazovię i więcej tam nie będę jeździł
Pier..le też nie startuję w mazovii tylko w Poland
Y61 SUPER + SCOTT
A co kolega zapodał na piśmie jako uzasadnienie?imbir pisze:No właśnie, wystąpiłem przed zmianą przepisów o zmianę sektora na 7 i się zgodzili. To teraz będę zającem :-) Jeżeli macie taką potrzebę to możecie też wystąpić o sektor wam odpowiadający, tylko najpóźniej na 7 dni przed maratonem. 9 by mi odpowiadał, ale trudno już, piwo nawarzone trzeba wypić :-).Nowik pisze:Artur pisze: Aaaaaa zmienili współczynnik liczenia sektorów na dystansie Fit - z 380 na 450 - i dało nam to awans do 9 sektora. witamy Prezesa.
Tak z ciekawości pytam. Zostaję w 9, choś bardzo żałuję 11 - dawno nie startowałem z końca.
Tu popieram kolegę. Powerade jest super, ale górskie edycje. Na nizinach u nich jest tak samo jak u Zamany, tylko dalszy dojazd.franc pisze: ...potem Powerade i inne.
Czyli góry, ale ja dopiero po letnich urlopach (może Kraków, Międzygórze, Istebna).
Napisałem, że kontuzja. Noga we krwi, a bakterie tylko czekają :-).Nowik pisze:
A co kolega zapodał na piśmie jako uzasadnienie?
Tak z ciekawości pytam. Zostaję w 9, choś bardzo żałuję 11 - dawno nie startowałem z końca.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Nałęczów u Langa też piękna trasa, fajnie obmyślona.Nowik pisze:Tu popieram kolegę. Powerade jest super, ale górskie edycje. Na nizinach u nich jest tak samo jak u Zamany, tylko dalszy dojazd.franc pisze: ...potem Powerade i inne.
Czyli góry, ale ja dopiero po letnich urlopach (może Kraków, Międzygórze, Istebna).
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi