Ja kiedyś otrzymałem informację od organizatora, że jak chcę wystartować z niższego sektora (czytaj: bliżej końca stawki) to mój czas ruszy razem z moim sektorem
Zmiany w Mazovia !!!
Re: Zmiany w Mazovia !!!
Właśnie, czy są w stanie sprawdzić?
Ja kiedyś otrzymałem informację od organizatora, że jak chcę wystartować z niższego sektora (czytaj: bliżej końca stawki) to mój czas ruszy razem z moim sektorem
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Myślę że jak wejdziesz do sektora i pojedziesz to już nie.Nowik pisze:Właśnie, czy są w stanie sprawdzić?
Y61 SUPER + SCOTT
Teoretyzując. Sprawdzenie jest informatycznie proste. W bazie danych mają zapisane czasy kiedy dany sektor ruszył oraz listy zawodników z danego przyporządkowanego im sektora. Jeżeli ruszysz z lepszego, niższego sektora i kliknie na macie, to będą mieli informację, że zawodnik ruszył za wcześnie o kilka minut do sektora sobie właściwego.ap4x4 pisze:Myślę że jak wejdziesz do sektora i pojedziesz to już nie.Nowik pisze:Właśnie, czy są w stanie sprawdzić?
pkt 7. Regulaminu Pomiar czasu.
- Podczas zawodów obowiązuje elektroniczny system identyfikacji i pomiaru czasu przejazdu zawodników. Czas zawodnika zaczyna biec w momencie startu jego sektora.
Nowik ma rację
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi