Poland Bike Serock 18.04.2010
Poland Bike Serock 18.04.2010
Mazovia w tym terminie oferuje jakąś popierdułkę w W-wie.
Startujemy w Serocku ma się rozumieć ?
Startujemy w Serocku ma się rozumieć ?
Y61 SUPER + SCOTT
Re: Poland Bike Serock 18.04.2010
Mazovia odwołała zawody na Bemowie 18.IV, Powerade Suzuki odwołał w niedzielę Murowaną Goślinę, Fuji Eska przniosła Wrocław o tydzień, pora na PolandBike
(jeszcze brak decyzji).
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Myślę, że zawodów nie będzie. Pogrzeb w niedzielę.Nowik pisze:Mazovia odwołała zawody na Bemowie 18.IV, Powerade Suzuki odwołał w niedzielę Murowaną Goślinę, Fuji Eska przniosła Wrocław o tydzień, pora na PolandBike(jeszcze brak decyzji).
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Portal rowerowy BikeWorld podał, iż Serock odwołany, a 25.IV W Mazovii zamiast Zgierza bedzie Otwock. Nieoficjalne.
Wiadomość potwierdzona - SEROCK PRZENIESIONY na 25.IV.
Mamy dwa możliwe warianty na 25.IV
1. Serock lub Zgierz
2. Serock lub Otwock
1. Serock lub Zgierz
2. Serock lub Otwock
A miało być tak pięknie -> 18.04. Serock
Teraz nie mam problemu.
25.04.2010 Pułtusk
Teraz nie mam problemu.
25.04.2010 Pułtusk
Y61 SUPER + SCOTT
To jakiś wyścig, czy jedziesz tam na wycieczkę?ap4x4 pisze: Teraz nie mam problemu.
25.04.2010 Pułtusk
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Ja bym optował za jazdą na sektor, co Ty na to?Nowik pisze:Wiadomość potwierdzona - SEROCK PRZENIESIONY na 25.IV.
1. Serock lub Zgierz
2. Serock lub Otwock
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Do szkołyimbir pisze:To jakiś wyścig, czy jedziesz tam na wycieczkę?ap4x4 pisze: 25.04.2010 Pułtusk
Y61 SUPER + SCOTT
Jeżeli Mazovia będzie w Otwocku to uważam że warto tam startować ponieważ blisko i co najmniej zachowanie sektorów a może nawet awans.imbir pisze:Ja bym optował za jazdą na sektor, co Ty na to?Nowik pisze:Wiadomość potwierdzona - SEROCK PRZENIESIONY na 25.IV.
1. Serock lub Zgierz
2. Serock lub Otwock
Y61 SUPER + SCOTT
Chwilowo (mam nadzieję) jest lekka niedyspozycja rowerowa (rowerek na kołkach
)
Jesli wydobrzeję na czas, to mam zagwozdkę gdzie startować.
Otwock - blisko i próba utrzymania sektora (ostatnio bez treningów będzie ciężko). Przeciw - startowałem tam już 4 razy
Zgierz - dalej, ale fajna, ciekawa trasa (znamy ją z Imbirem z Łodzi) kiedyś kandydowała do trasy roku.
Serock - nowość! Blisko, mniej ludzi, tylko dystans jakoś krótki. Ale jak wspominałem bez treningu może warto. Tracimy sektory.
I bądź tu mądry
Otwock - blisko i próba utrzymania sektora (ostatnio bez treningów będzie ciężko). Przeciw - startowałem tam już 4 razy
Zgierz - dalej, ale fajna, ciekawa trasa (znamy ją z Imbirem z Łodzi) kiedyś kandydowała do trasy roku.
Serock - nowość! Blisko, mniej ludzi, tylko dystans jakoś krótki. Ale jak wspominałem bez treningu może warto. Tracimy sektory.
I bądź tu mądry
Ja bym był za bronieniem sektorów. Myślę, że jednak będziemy jechać do Zgierza. Wyceniają tę trasę na 5/6. Jakiś hard core się szykuje.:-0Nowik pisze:Chwilowo (mam nadzieję) jest lekka niedyspozycja rowerowa (rowerek na kołkach)
Otwock - blisko i próba utrzymania sektora (ostatnio bez treningów będzie ciężko). Przeciw - startowałem tam już 4 razy![]()
I bądź tu mądry
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Mamy trochę czasu na decyzję (ja na wyleczenie się).
Mały team będzie - Andrzej, Artur nauka, Franc na Białorusi, może Mikołaj dołączy.
Mały team będzie - Andrzej, Artur nauka, Franc na Białorusi, może Mikołaj dołączy.
Mikołaj chyba też nauka. Może Nowy dołączyć. Namawiam jeszcze kolegę, jest bardzo chętny i myślę, że w końcu zacznie startować.Nowik pisze:Mamy trochę czasu na decyzję (ja na wyleczenie się).
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi