Poland Bike Serock 18.04.2010
Re: Poland Bike Serock 18.04.2010
Nadal nieoficjalnie.
25.IV Zgierz, a Otwock 9.V. Na forum PolandBike padła propozycja, aby Serock walnąć 24.IV w sobotę. Udałoby się zaliczyć dwa maratony w weekend. Chyba organizatorzy nie podołają.
25.IV Zgierz, a Otwock 9.V. Na forum PolandBike padła propozycja, aby Serock walnąć 24.IV w sobotę. Udałoby się zaliczyć dwa maratony w weekend. Chyba organizatorzy nie podołają.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Zamana potwierdził - Otwock 9.V. To jakoś na dzień zwycięstwa 
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Jakos sie nam te watki strasznie pomieszaly ;-)
Ja bym strasznie chcial do Zgierza, bo to pewnie bedzie fajny wyscig, ale jak na zlosc zaproponowano mi zamkniecie sezonu narciarskiego na b. fajnych warunkach w Austrii - na Stubaju. Tak wiec strace zabawe, sektor i bede mogl tylko posluchac opowiesci i legend o tej trasie.
Trenuje delikatnie na mokotowskich gorkach i znowu skoczyla mi lekko waga, ale na poczatek maja powinienem znow byc w formie.
Moze w ten weekend sie jakos ustawimy razem? Sorry ale nie mam sily czegos sam organizowac, ale chetnie sie dolacze.
Amik.
Ja bym strasznie chcial do Zgierza, bo to pewnie bedzie fajny wyscig, ale jak na zlosc zaproponowano mi zamkniecie sezonu narciarskiego na b. fajnych warunkach w Austrii - na Stubaju. Tak wiec strace zabawe, sektor i bede mogl tylko posluchac opowiesci i legend o tej trasie.
Trenuje delikatnie na mokotowskich gorkach i znowu skoczyla mi lekko waga, ale na poczatek maja powinienem znow byc w formie.
Moze w ten weekend sie jakos ustawimy razem? Sorry ale nie mam sily czegos sam organizowac, ale chetnie sie dolacze.
Amik.
Ja też się piszę.Amikolaj pisze: Moze w ten weekend sie jakos ustawimy razem?
Amik.
Y61 SUPER + SCOTT
Może do Czerska szybko skoczyć wzdłuż Wisły i wrócić Czerwonym Okrężnym przez Lasy Choynowskie do Wawy?Amikolaj pisze:Jakos sie nam te watki strasznie pomieszaly ;-)
Amik.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Jak dla mnie to OK.
Nie znam tamtych stron więc super.
Ale co? Raczej w niedzielę po śniadaniu?
Y61 SUPER + SCOTT
Zdecydowanie pasuje mi sobota start godz. 9-11. Niedziela nie mogę, niestety.ap4x4 pisze:Jak dla mnie to OK.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Jedziesz do Krakowa ?imbir pisze: Niedziela nie mogę, niestety.
Nie, do Krakowa nie jadę.benia pisze:Jedziesz do Krakowa ?imbir pisze: Niedziela nie mogę, niestety.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Ja też nie. Pożegnałam się z Pierwszą Parą w środę wieczorem na Krakowskim Przedmieściu.
Ja się pożegnałem z Moim Prezydentem jadąc rowerem w kondukcie z lotniska do Pałacu.benia pisze:Ja też nie. Pożegnałam się z Pierwszą Parą w środę wieczorem na Krakowskim Przedmieściu.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Oglądałam w TV.
Widziałam ten peleton
Widziałam ten peleton
Z kolei ja w sobotę mam pewne zadania no i będą jeszcze sklepy otwarte a obiecałem Beni.imbir pisze:Zdecydowanie pasuje mi sobota start godz. 9-11. Niedziela nie mogę, niestety.ap4x4 pisze:Jak dla mnie to OK.
A cała niedziela wooooolna i wszystko będzie pozamykane.
Y61 SUPER + SCOTT
Ja tez niedziele preferuje z podobnych powodow co Andrzej. Trasa zaproponowana przez Imbira jest ok. Jakies 70km po wertepach, bez wielkich podjazdow.
Na obiad w domu.
Na obiad w domu.