Ooooo! Benia obudziła się z zimowego snu A jaka aktywna na forum, aż klawiatura się grzeje
Co trzeba zrobić przy tak pięknym samochodziku? Chyba tylko umyć
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
ech te małżowiny....
dzisiaj wszedłem w konflikt ze swoją...
z jednej strony był plac zabaw z dzieckiem, z drugiej ponad 30 km po lesie. Tym razem las wygrał...
nie jestem tylko pewien, czy to było mądre... obiad już muszę sobie sam zrobić
Zaliczyłem pierwszy deszcz w tym roku... 12 km po błocie do domu. Nie było źle... Nieszczęśliwie wgrałem soundtarck z topgun do mp3... Mało płuc nie wyplułem. Jak na początek sezonu za szybka muzyka.
Co do wspólnych imprez, niestety aż do końca maja mam zajęcia na uczelni, prawie na około. Czyli pierwszy maraton dopiero w czerwcu. Może to i dobrze... nie będzie aż takiego wstydu
Wiedziałem że dzisiaj ma być ładna pogoda i miałem w opcji jechać do pracy rowerem.
Ale rano jakoś się nie zdecydowałem
To dla mnie za wcześnie aby po 6 szlajać się z rowerem.
Nowik pisze:Artur, trenuj cały maj, to pierwszy start będzie dużo przyjemniejszy.
W czerwcu mamy:
Ełk Mazovia Gwiazda Mazurska
Olsztyn Skandia
Sulejówek Poland Bike
Lublin Mazovia
Łochów Poland Bike
Sopot Skandia
Wybierać, przebierać :-)
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Kolega dość dyskretnie pominął maratony górskie
Ale Sopot, jeśli będzie po trasie co kiedyś Gdańsk-Oliwa, to ho, ho... Na Mazovii takich ciężkich maratonów to jeszcze nie było.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??