Impreza turystyczno-historyczno-lajtowa, trasa przejezdna dla seryjnego samochodu terenowego i SUVA ( nie bać się palskate miastowe terenówki ) mile widziane ofrołdowe rodziny
Impreza w fajnych stronach kujawsko-pomorskiego, wszystkie informację na stronie www.turystyka4x4.pl
Pozdro
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
Dzięki muszę nauczyć się tych wszystkich dla mnie nowych określeń.
Nie chodziło mi o przejechanie trasy plaskatym
Tylko czy jest możliwość uczestniczenia w imprezie osoby nie posiadającej jeszcze terenowca.
plaskate miejskie terenówki to tzw, SUVY czyli np. KIA, VOLVO XC, RAV 4, Honda CRV HRV itp. można próbować Subaru Foresterem , trudniejsze odcinki są do ominięcia bez szkód, zwyczajną osobówką można pewnie tylko raz
"Próżnoś repliki się spodziewał. Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa."
kadafi pisze:Dzięki muszę nauczyć się tych wszystkich dla mnie nowych określeń.
Nie chodziło mi o przejechanie trasy plaskatym
Tylko czy jest możliwość uczestniczenia w imprezie osoby nie posiadającej jeszcze terenowca.
Było by super chociaż trochę jako pasażer.
Ale nawet tak obok jako kibic. Jeszcze nigdy nie byłem na takiej imprezie.
Chyba że nie będzie tam jakiegoś centralnego miejsca imprezy tylko cały czas trasa do przodu.