Lublin Mazovia MTB 2010
Lublin Mazovia MTB 2010
Kto? Ja z Mariuszem. Mamy miejsce w wozie na rower i kolarza.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Re: Lublin Mazovia MTB 2010
Ja z Markiem. Mamy miejsce w wozie na rower i kolarza.
Y61 SUPER + SCOTT
Ja do Długosiodła
piękny teren na rower- polecam. I bez tej zapoconej tłuszczy dyszącej za plecami i wywalającej się na swoich wspaniałych spd

Tyle ofert i na którą się zdecydować? Chyba zostanę w pracy 
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Franc nie mogę się doczekać kiedy się zaprezentujesz na swoim nowym rowerku podobno też z SPD?franc pisze:Ja do Długosiodłapiękny teren na rower- polecam. I bez tej zapoconej tłuszczy dyszącej za plecami i wywalającej się na swoich wspaniałych spd
![]()
Y61 SUPER + SCOTT
Ja już się zaprezentowałem kilkukrotnie w tym sezonie. Na Mazovii ani tym podobnych spędach jednak mnie nie uświadczysz-przestało mnie to bawić 
Może się kiedyś jednak zmusisz i jak będzie gdzieś blisko W-wy to przyjedziesz ?
Y61 SUPER + SCOTT
Nie- żadne maratony mnie nie interesują
Tylko wycieczki i zabawa dla przyjemności. Może jakiś PolandBike we wrześniu.
Wstępnie zgłaszam akces na podwózkę do Lublina. Niestety morduje mnie przeziębienie (fanatyk klimy w pracy
)
Jeżeli tylko dam radę się podleczyć... z chęcią skorzystam
Artur
Artur
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
Brakowało mi Marcina F. w jego starym wcieleniu na siatkówce wczoraj. Obok odbywał się Wiec wyborczy pewnego kandydata z dwururką. Byśmy się ubawili sądząc po entuzjazmie tutejszych wpisów.
Przy okazji dzieki za Inicjatywe jej Autorowi. Super zabawa (poza tym ze dziś mnie wszystko boli ;) )
A tak serio to szkoda, ze się Marcin ostatecznie zraziłeś. Mnie Twoja obecność bardzo mobilizowała do startów.
Ja planuje wyskok w Tatry na najblizszy weekend by uczcic moje pol-urodziny. 39,5 ;-)
Jesliby prognozy na południe byly fatalne to alternatywnie przyjadę do Lublina.
jak nie to, 3mam kciuki za Was !
Amik.
Przy okazji dzieki za Inicjatywe jej Autorowi. Super zabawa (poza tym ze dziś mnie wszystko boli ;) )
A tak serio to szkoda, ze się Marcin ostatecznie zraziłeś. Mnie Twoja obecność bardzo mobilizowała do startów.
Ja planuje wyskok w Tatry na najblizszy weekend by uczcic moje pol-urodziny. 39,5 ;-)
Jesliby prognozy na południe byly fatalne to alternatywnie przyjadę do Lublina.
jak nie to, 3mam kciuki za Was !
Amik.
Też nad tym ubolewamAmikolaj pisze:A tak serio to szkoda, ze się Marcin ostatecznie zraziłeś. Mnie Twoja obecność bardzo mobilizowała do startów.
Amik.
Y61 SUPER + SCOTT
Zorganizowane spędy z potem na oczach mnie nie bawią.
To wszystko jest wymyślane po to aby nie było czasu na myślenie
Przestało mnie interesować współzawodnictwo w jakiejkolwiek dziedzinie
Relaks i chill out o to w zyciu chodzi
Teraz Zmotka, później Obwód Kaliningradzki, pózniej Filar Trollvegenu, póżniej TransBiałoruś, jeszcze raz Obwód i Transpolonia i Taterki- to mój plan na wymarzone wakacje
To wszystko jest wymyślane po to aby nie było czasu na myślenie
Przestało mnie interesować współzawodnictwo w jakiejkolwiek dziedzinie
Relaks i chill out o to w zyciu chodzi
Teraz Zmotka, później Obwód Kaliningradzki, pózniej Filar Trollvegenu, póżniej TransBiałoruś, jeszcze raz Obwód i Transpolonia i Taterki- to mój plan na wymarzone wakacje
Tylko pozazdrościć takich wakacjifranc pisze:..Relaks i chill out o to w zyciu chodzi![]()
Jeszcze się nie wyleczyłeś i chcesz startować w niedzielę?Artur pisze:Wstępnie zgłaszam akces na podwózkę do Lublina. Niestety morduje mnie przeziębienie (fanatyk klimy w pracy)
Artur
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Trochę się pozmieniało.ap4x4 pisze:Ja z Markiem. Mamy miejsce w wozie na rower i kolarza.
Marek jedzie do Lublina z rodzinką już w sobotę.
Zostaję więc sam na dojazd w niedzielę rano albo też chętnie się podłączę jako pasażer
Y61 SUPER + SCOTT