Mam pomysła 2010 :-)
Re: Mam pomysła 2010 :-)
To jeszcze robiłeś fotki na stacji - to dotarłeś w dobrej formie!
Więcej w poniedziałek - przychodzi zmęczenie i trwa mecz.
Więcej w poniedziałek - przychodzi zmęczenie i trwa mecz.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Mnie wyszło pod domem 130 km (+ rano dojazd z Legionowa 25)
Dzisiaj czuję w nogach że wczoraj jeździliśmy.
Dzięki wszystkim
Dzięki wszystkim
Y61 SUPER + SCOTT
Dziękuję wszystkim za bardzo fajną niedzielę. Czuję nogi i ogólne zmęczenie. Myślę, że jutro już dojdę do siebie. Pod stacją metra czyli metą dla mnie i Nowika wyszło 134 km. Czas jazdy 06.59. Prędk. śr. ruch 19,2. Prędk. śr. podróży 13,1 Razem z Arturem, Grześkiem, Nowikiem po pożegnaniu grupy legionowskiej wycofaliśmy się asfaltami i twardymi w kierunku na Palmiry, bo jednak zielony rowerowy zrobił się morderczy - zarośnięty i piaseczek. Nie było sensu się tak ujeżdżać. Nie te lata. Milo też było poznać dwóch nowych świetnych bikersów Grześka i Marka. Pozdrawiam.ap4x4 pisze:Mnie wyszło pod domem 130 km (+ rano dojazd z Legionowa 25)
Dzięki wszystkim
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2010, o 18:53 przez imbir, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Mnie ten wyjazd natchnal do eksplorowania Kampinosu. Jakos nie zdawalem sobie sprawy, ze to 25 minut metrem ode mnie z domu.
Na pierwszy ogien pojdzie ten zielony szlak - tylko w odwrotna strone tym razem.
Moze nie w calosci, ale po kawalku go poznam.
Dzieki za inspiracje. A.
Na pierwszy ogien pojdzie ten zielony szlak - tylko w odwrotna strone tym razem.
Dzieki za inspiracje. A.
Najbardziej przypadł mi do gustu czarny szlak w kierunku cmentarza w Palmirach. Szybki interwał po lewej stronie drogi, fajno :-)Amikolaj pisze:Mnie ten wyjazd natchnal do eksplorowania Kampinosu. Jakos nie zdawalem sobie sprawy, ze to 25 minut metrem ode mnie z domu.
Dzieki za inspiracje. A.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Cały czas zastanawia mnie ta EKSPLOZJA made by Mikołaj.
Kolega miał straszne ciśnienie na ten mecz
i chyba w domu zapoznał się z książką "Poady - Adam Słodowy" rozdział "Potajemna rozwałka opony"
Przed wybuchem coś skrywał w ręku, ale żeby takie koszty?
Mi wyszło total coś ok.140km. Nowi bikerzy się sprawdzili, a najlepszy był "tajny" sklep w Farmułkach
Zmęczenie - chyba naprawdę coś pedałowaliśmy
Trzeba zaliczyć "zielony" od wschodu + żółty rowerowy którym jechaliśmy kawałek.
Kolega miał straszne ciśnienie na ten mecz
Mi wyszło total coś ok.140km. Nowi bikerzy się sprawdzili, a najlepszy był "tajny" sklep w Farmułkach
Trzeba zaliczyć "zielony" od wschodu + żółty rowerowy którym jechaliśmy kawałek.
Od początku planował że pojedzie krócej ale że posunie się do tego stopnia i rozwali sobie tak koło to się nie spodziewałemNowik pisze: Kolega miał straszne ciśnienie na ten mecz![]()
![]()
i chyba w domu zapoznał się z książką "Poady - Adam Słodowy" rozdział "Potajemna rozwałka opony"
Przed wybuchem coś skrywał w ręku, ale żeby takie koszty?
Mikołaj nie wiedziałem że z Ciebie aż taki fan futbolu
Y61 SUPER + SCOTT
Podobno Bufetowa pociągnie od stacji metra ścieżkę do Kampinosu. HGW czekamy, czekamy :-)Amikolaj pisze:Mnie ten wyjazd natchnal do eksplorowania Kampinosu. Jakos nie zdawalem sobie sprawy, ze to 25 minut metrem ode mnie z domu.
Dzieki za inspiracje. A.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Bufetowa tak jak cała reszta polityków obieca pociągnąć wszystko i wszystkim niech się tylko wybory zbliżą.
Pamiętacie hasło dziadka spod sklepu:
"taniej wykarmić kota jednego
niż piątkę dzieci Komorowskiego:
Pamiętacie hasło dziadka spod sklepu:
"taniej wykarmić kota jednego
niż piątkę dzieci Komorowskiego:
Y61 SUPER + SCOTT
@Amikołaj co się stało?Amikolaj pisze: dzięki za 65 kilometrów i czekam na wasze relacje....
A.
65 km z zaplanowanych 140?
Nie ukrywam że stawiałem właśnie na Ciebie, a tu taki pech, taka awaria
Odpowiedź można znaleźć w albumie:
http://picasaweb.google.pl/NowikAdrenal ... mpinos2010#
http://picasaweb.google.pl/NowikAdrenal ... mpinos2010#
Teraz widzę wszystko przez problemy techniczne defekt koła ale na fotkach widać że serwis techniczny działa.Nowik pisze:Odpowiedź można znaleźć w albumie
Nie dało się zreperować? Nie dało się dalej jechać?
Rozerwało obręcz koła, od pękającej dętki. Jechać się dało do najbliższej stacji, a nie następne 70 km.kadafi pisze:Teraz widzę wszystko przez problemy techniczne defekt koła ale na fotkach widać że serwis techniczny działa.Nowik pisze:Odpowiedź można znaleźć w albumie
Nie dało się zreperować? Nie dało się dalej jechać?
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Wprost niewiarygodne aby ciśnienie z dętki rozerwało felgę czy też obręcz. Musiało tam być niesamowite ciśnienie.
@Amikołaj ile atmosfer miałeś w kole?
@Amikołaj ile atmosfer miałeś w kole?
Szacując straty musiał mieć około 10kadafi pisze: @Amikołaj ile atmosfer miałeś w kole?
Y61 SUPER + SCOTT