Szydłowiec MAZOVIA MTB 2010
Re: Szydłowiec MAZOVIA MTB 2010
Też się wybieram.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
3 podjazdy, jeden długi, łagodny, dwa ostre, makabryczne
. Mimo to chyba byłbym skłonny zaryzykować wypad gdybym nie wywoził rodziny na wakacje. Niestety, muszę spasować. Za to od niedzieli ... nadchodzi mój czas
. Nareszcie mam weekendy tylko dla siebie. Marzy mi się wypad do Kazimierza na obiad
Dla chętnych stawiam kompot w najlepszej knajpie...
Dla chętnych stawiam kompot w najlepszej knajpie...
Co robię?
Piję herbatę.... z Imbirem
Piję herbatę.... z Imbirem
1.Nowik
2.Marek
3.Endrek
4.Mikolaj (jak pogoda bedzie nielotna)
2.Marek
3.Endrek
4.Mikolaj (jak pogoda bedzie nielotna)
1.Nowik
2.Marek
3.Endrek
4.Mikolaj
5. Mariusz
6. Imbir
2.Marek
3.Endrek
4.Mikolaj
5. Mariusz
6. Imbir
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Pogoda rysuje sie fenomenalnie na latanie.
A wiec bede o Was myslal Panowie
Powodzenia! A.
A wiec bede o Was myslal Panowie
Powodzenia! A.
Organizm zawiódł i odmówił posłuszeństwa.
Z decyzją czekałem do końca, ale nie da rady
Teraz urlop, na trasy dopiero 22 sierpnia.
Powodzenia.
Z decyzją czekałem do końca, ale nie da rady
Teraz urlop, na trasy dopiero 22 sierpnia.
Powodzenia.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
My z Mariuszem jesteśmy. Będzie pogoda. Do zobaczenia w Szydłowcu :-)
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Y61 SUPER + SCOTT
Byłem już przygotowany na 100 % i mi się odechciało jak wstałem rano z łóżka. Może niepotrzebnie przeczytałem na stronie, że jest błoto i wziąć bieżnik 2,25... Jakaś niemoc totalna w tym sezonie...ap4x4 pisze:Ale nas tam pojechało
http://picasaweb.google.com/11701635866 ... 3061919970
Brawo Marek
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Amikołaj dostał wiatrówAmikolaj pisze:Pogoda rysuje sie fenomenalnie na latanie
Y61 SUPER + SCOTT
Mozesz sobie Endrek komentowac, a ja z gory bede patrzyl na Twoj sarkazm.
http://amik21.smugmug.com/Other/żar-na- ... 6250_B9nX6
Amik.
Amik.
Robi wrażenie, superAmikolaj pisze:Mozesz sobie Endrek komentowac, a ja z gory bede patrzyl na Twoj sarkazm.
Amik.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Polecam te okolice jako miejsce na urlop. Mozna żeglować, kąpać się w jeziorze, jeździć na rowerach po fajnych szlakach, polatać jako pasażer na paralotni, lub szybowcem. Leniwsi mogą zbierać jagody czy po prostu chodzić po górach. No i te widoki! Na horyzoncie widać Skrzyczne.
4,5 h z Warszawy tzw "gierkowka". Kwatery po 30 zł za osobę. Idealne miejsce na tzw aktywny wypoczynek. A.
4,5 h z Warszawy tzw "gierkowka". Kwatery po 30 zł za osobę. Idealne miejsce na tzw aktywny wypoczynek. A.
Słynne polskie podjazdy w pobliżu np. Przegibek.Amikolaj pisze:Polecam te okolice jako miejsce na urlop. Mozna żeglować, kąpać się w jeziorze, jeździć na rowerach po fajnych szlakach, polatać jako pasażer na paralotni, lub szybowcem. Leniwsi mogą zbierać jagody czy po prostu chodzić po górach. No i te widoki! Na horyzoncie widać Skrzyczne.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi