2-GA NOC KORMORANA, 17-19 IX 2010
Moderator: franc
Re: 2-GA NOC KORMORANA, 17-19 IX 2010
ale będzie tłok w PL1 
A ja niestety odpadam
Ale na zmote to żebym miał własne buty zjesc to bede
Ale na zmote to żebym miał własne buty zjesc to bede
....Pozdrawiam Krzysiek
http://www.polskioffroad.com/KLUB/02_im ... tnicy.html
Patrze na listę zgłoszonych i nie mogę uwierzyć.
Zazwyczaj najliczniejsza klasa PL1, świeci pustkami
Za to w najczęściej słabo obsadzinej PL2 więcej załóg niz w "mechanikach"
Ciekawe czy taki trend się utrzyma
pzdr
./martinezz
Patrze na listę zgłoszonych i nie mogę uwierzyć.
Zazwyczaj najliczniejsza klasa PL1, świeci pustkami
Za to w najczęściej słabo obsadzinej PL2 więcej załóg niz w "mechanikach"
Ciekawe czy taki trend się utrzyma
pzdr
./martinezz
http://www.mudmax.pl - Team MudMax
A ja się nie dziwię
W wyczynie cieżka harówka a towarzystwo jest coraz bardziej wygodne - sam kiedyś machałem tirforkiem ale latka już nie te
Do mechanika natomiast trzeba odważnej decyzji by auto, którym często jeździ się na codzień, poddać gruntownej metamorfozie. Elektryk zatem jest kompromisem, który moze mieć coraz większe wzięcie. A i elektryki są coraz mocniejsze i coraz pewniejsze
Do mechanika natomiast trzeba odważnej decyzji by auto, którym często jeździ się na codzień, poddać gruntownej metamorfozie. Elektryk zatem jest kompromisem, który moze mieć coraz większe wzięcie. A i elektryki są coraz mocniejsze i coraz pewniejsze
...w błoto po złoto...
frajda przyjdzie sama :-)
Taa, tylko weź się wpakuj samochodem którym jezdzisz na codzień w próby które Szanowni Organizatorzy PLP raczyli przewidzieć dla extremu.
Podejrzewam ze skonczy sie na tym, że pojawi się nowa klasa PL1/2 która umożliwi jazdę w miarę seryjnymi samochodami z windami elektrcznymi (np po trasie PL1).
Bo w tej chwili to jest tak, że kupuje sobie ktoś samochód z wyciągarką i chce pojechać nim na rajd. Sprawdza w regulaminie, zapisuje się do jedynek klasy która mu to umożliwia, czyli PL2, wjeżdza na pierwszą próbę i ma już dosyć offroadu na bardzo długo
pzdr
./martinezz
Podejrzewam ze skonczy sie na tym, że pojawi się nowa klasa PL1/2 która umożliwi jazdę w miarę seryjnymi samochodami z windami elektrcznymi (np po trasie PL1).
Bo w tej chwili to jest tak, że kupuje sobie ktoś samochód z wyciągarką i chce pojechać nim na rajd. Sprawdza w regulaminie, zapisuje się do jedynek klasy która mu to umożliwia, czyli PL2, wjeżdza na pierwszą próbę i ma już dosyć offroadu na bardzo długo
pzdr
./martinezz
http://www.mudmax.pl - Team MudMax
martinez - a kto powiedział , że będzie letttko... 
i zaczynają się odwieczne dywagacje, jaki srajd dla jakich aut
próby są dobrowolne a draiwer sam wybiera to co jest w stanie zrobić i tyle i pamiętajmy, że wyścig szczurów zaczyna się już w garażu
, więc skalę trudności imprez należy dobierać do stanu auta .
próby są dobrowolne a draiwer sam wybiera to co jest w stanie zrobić i tyle i pamiętajmy, że wyścig szczurów zaczyna się już w garażu
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem
- jarem
- Kontakt:
Zgadzam się 100%Adas pisze:i zaczynają się odwieczne dywagacje, jaki srajd dla jakich aut![]()
próby są dobrowolne a draiwer sam wybiera to co jest w stanie zrobić i tyle i pamiętajmy, że wyścig szczurów zaczyna się już w garażu, więc skalę trudności imprez należy dobierać do stanu auta .
LOW RANGE 4x4 TEAM
na prawym
na prawym
Ta............... Tylko że świeży posiadacz czegoś z napędem na cztery koła ,myśli że jego fura jest normalnie naj naj lepszym pojazdem pod słońcem, a on że najlepszym drajwerem pod słońcem.
Po czym jak napisał Martinezz odpadają na długo od ściany........................ale............może to i lepiej ..........i tak jest ciasno
Po czym jak napisał Martinezz odpadają na długo od ściany........................ale............może to i lepiej ..........i tak jest ciasno
Jeep Cherokee 4,0 zwolnice mechanik 100% blokady
Jeep Grand Cherokee (plaskacz)
Jeep Grand Cherokee (plaskacz)
Karwa mać
czy zawsze muszą być jakieś schody zaraz przed rajdem
właśnie szczęśliwy że fura stoi od tygodnia gotowa i czeka na rajd założyłem nowe zmotane drążki przez które nie skończyłem Zmotki i Mazowieckich odpalam se dziś Zuzę co by zbieżność poustawiać a tu DUUUPA pochodził 2 minuty i zdechło
teraz jak zaklęty kręci i kręci i nic wjebało iskrę
to mam robotę jak zwykle przed rajdem coś się musi posrać
ale łatwo się nie poddam 
właśnie szczęśliwy że fura stoi od tygodnia gotowa i czeka na rajd założyłem nowe zmotane drążki przez które nie skończyłem Zmotki i Mazowieckich odpalam se dziś Zuzę co by zbieżność poustawiać a tu DUUUPA pochodził 2 minuty i zdechło
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
@Stangu - take it easy - toż to jeszce pięć dni - na odprawę zdążysz a jak się spóźnisz kilka minut to wyślę Cię od razu w teren
A iskra - coś zawilgło bo pogoda wredna ( a to gorsze niż chluśnięcie wiadrem) - podsusz i będzie dobrze
A iskra - coś zawilgło bo pogoda wredna ( a to gorsze niż chluśnięcie wiadrem) - podsusz i będzie dobrze
...w błoto po złoto...
bo to klasa dla prawdziwych twardzieliA ja się nie dziwięW wyczynie cieżka harówka
nie tak jak co niektórzy :
5 dni do walki
a i tak z czasem kończy sie na dwóch ten do bagna i ten na msze i do lansuDo mechanika natomiast trzeba odważnej decyzji by auto, którym często jeździ się na codzień, poddać gruntownej metamorfozie. Elektryk zatem jest kompromisem, który moze mieć coraz większe wzięcie. A i elektryki są coraz mocniejsze i coraz pewniejsze![]()
Stangu , dasz radę
Wołek , marudo
, to nie przez lenistwo- projekt tej rurki na miśku zaczołem w zeszłym roku pierwotnie miał być do PL2. ale że w żółtku wszystko wytrzymuje-chciałbym zrobić pajero z mechanikiem .

Wołek , marudo
już 3 dzień pijemy wódkę na suwalszczyźnie coby lepiej się do startu przygotować
Jak Kleszcz
Jak Kleszcz