Zobaczcie na wagę roweru :-/
Zobaczcie na wagę roweru :-/
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Re: Zobaczcie na wagę roweru :-/
Z "kolarki" zrobił mtb? Jak na szosowy to też b.mało
Poszedł po bandzie.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Ee tam
Zrzucił by z brzucha te 4 kilko to i o kilka tysi byłby bogatszy. Andrzej ma rację- najwieksze rezerwy tkwią w nas a nie w sprzęcie. Trzeba tylk odpowiednio dobrać masę do siły. Nie można za bardzo się odlekczyć bo sił i wytrzymałki ubywa. Ja na przyszły rok planuję wagę 78-79 kg i wszystkim jeszcze pokażę

Mi nie chodzi tu o odchudzanie się, tylko o ten rower. Jest po prostu lekki niespotykanie :-)franc pisze:Ee tamZrzucił by z brzucha te 4 kilko to i o kilka tysi byłby bogatszy. Andrzej ma rację- najwieksze rezerwy tkwią w nas a nie w sprzęcie. Trzeba tylk odpowiednio dobrać masę do siły. Nie można za bardzo się odlekczyć bo sił i wytrzymałki ubywa. Ja na przyszły rok planuję wagę 78-79 kg i wszystkim jeszcze pokażę
![]()
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
To do niego brakuje 136 sek na pudło. Andrzej masz cel: dogonić, przegonić, obejrzeć ten rower - w trakcie jazdyap4x4 pisze:Nasz rywal z M4.
A tak poważnie to może tyle ważyć rower jakiegoś tam Bolka skoro rower Włoszczowskiej z którego darli nawet lakier waży o 1.5kg więcej ???
Coś mi tu nie pasuje
Coś mi tu nie pasuje
Y61 SUPER + SCOTT
Też byłem zaskoczony. Tylko on ma V-ki (nawet ramiona ażurowe), 2 tarcze na korbach i diabli co jeszcze. Podaje wagę amora poniżej 1kg, a twierdzą, że Maja ma najlżejszy amor ok.1200gr - chyba dotyczy to produkcji seryjnej. On ma jakąś własną produkcję?
Twój rywal, Twój :-)ap4x4 pisze:Nasz rywal z M4.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Myślę, że jakby się na nim przejechał na porządnym XC typu trasa Mistrzostw Świata to byłby jego ostatni start tym rowerkiem. Zresztą to dziwne, bo gość wcale nie jest taki wycieniowany, to musi jednak mieć to jakąś wytrzymałość przynajmniej na te korzenie mazowieckie. No tak, sprawdziłem Włoszczowska jeździ na tej samej ramie Scott Scale 10 waga katalogowa 980 g. Też zrywał lakier, bo jego ma 959 g. Ten amor jest po poważnym tuningu Sid 1 kg.ap4x4 pisze:A tak poważnie to może tyle ważyć rower jakiegoś tam Bolka skoro rower Włoszczowskiej z którego darli nawet lakier waży o 1.5kg więcej ???
Coś mi tu nie pasuje
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
To świr jakiś
Chciało by się Wam tak rzeźbić rower i ładować pewno nie małą kasę w rower na którym czasami zajmę III miejsce na Mazovii ??
Mnie raczej nie.
Chciało by się Wam tak rzeźbić rower i ładować pewno nie małą kasę w rower na którym czasami zajmę III miejsce na Mazovii ??
Mnie raczej nie.
Y61 SUPER + SCOTT
Większego to sensu nie ma, robienie super ultra lekkiego rowerku na Mazovia MTB, w ogóle na każdy wyścig, ale czego ludzie w naszych czasach nie robią. Może gość jest super bogaczem i się nudzi okropnie i miał kaprys, kto wie. Zamiast wydawać na dziwki i wódkę wydał na rower :-)ap4x4 pisze:To świr jakiś![]()
Mnie raczej nie.
Jean de Gribaldi
Jean de Gribaldi
Właśnie o tym nie pomyślałem
Skoro Gość tyle kasy wydał na rower to ile on musi wydawać na wódę i dziwki
A po tym wszystkim jeszcze startuje w Mazovii i z nami wygrywa.
Nie ma co ma chłop zdrowie
Skoro Gość tyle kasy wydał na rower to ile on musi wydawać na wódę i dziwki
A po tym wszystkim jeszcze startuje w Mazovii i z nami wygrywa.
Nie ma co ma chłop zdrowie
Y61 SUPER + SCOTT
Popieram. TWÓJ RYWAL. W sektorze 5 takich brakimbir pisze:Twój rywal, Twój :-)ap4x4 pisze:Nasz rywal z M4.