hm... choć muszę przyznać że miałem kiedyś w czasach gdy się było zagorzałym długowłosym heavy metalowcem kumpelkę Melisę i ta nie powiem wrażenie na mnie robiła i to piorunujące
ZMOTA CHALLENGE 2010 BEZ CIŚNIENIA
Moderator: franc
Re: ZMOTA CHALLENGE 2010 BEZ CIŚNIENIA
Ja to mam już tak niskie ciśnienie że melisa aronia nie robi na mnie wrażenia
hm... choć muszę przyznać że miałem kiedyś w czasach gdy się było zagorzałym długowłosym heavy metalowcem kumpelkę Melisę i ta nie powiem wrażenie na mnie robiła i to piorunujące

Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Klamer podpisuje się obiema ręcami pod Twoją wypowiedzią

a może extrem mógłby zamiast walczyć dodatkowo w funkcji czasu zbierać dodatkowo pieczątki z turystyka...
często to wcale niełatwe historie a i rzeczony czas zabierają....
gdyby się okazało, że dwie (lub więcej) załóg zbierze wszystko to są wszyscy na 1 miejscu pudła...
zaleta tego rozwiązania byłaby też taka, że trzeba by było zrobić dobry gry plan, bo nie wiadomo co zrobi konkurent...

gdyby się okazało, że dwie (lub więcej) załóg zbierze wszystko to są wszyscy na 1 miejscu pudła...
zaleta tego rozwiązania byłaby też taka, że trzeba by było zrobić dobry gry plan, bo nie wiadomo co zrobi konkurent...
to wspaniały pomysł, nie ma to jak próby rozryte po przejeździe na mechaniku, wszystkim z turystka podniesie się wówczas ciśnienieMikado pisze:a może extrem mógłby zamiast walczyć dodatkowo w funkcji czasu zbierać dodatkowo pieczątki z turystyka...
zaleta tego rozwiązania byłaby też taka, że trzeba by było zrobić dobry gry plan, bo nie wiadomo co zrobi konkurent...![]()
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem
Ekstrem niech się zajmie swoimi i wystarczy
Jak na razie to tylko na 4 Zmotach w sumie 13 załóg podbiło komplet
W tym roku nie przewiduje się takiej opcji
na Zmocie to jest jasne, ale jak na innych plp ciśnienie co poniektórym rośnie... to chamonixfranc pisze:Ekstrem niech się zajmie swoimi i wystarczyJak na razie to tylko na 4 Zmotach w sumie 13 załóg podbiło komplet
![]()
Jak coś to ja sie przyznaję JESTEM CIŚNIENIOWCEM
Tęsknię za Kaszubią i Żelazną Jedna Zmota się ostała więc jadę w przygodzie hi hi będzie fajnie . Do zobaczenia
Nigdy nie mów będę bo nie będziesz Zawsze mów Jestem
Granacik jak ty to przeżyjeszGranat pisze:...Tęsknię za Kaszubią i Żelazną Jedna Zmota się ostała więc jadę w przygodzie...
ktoś mnie kiedyś nazwał ASPOŁECZNYM CIŚNIENIOWCEM 
duża dawka prochów zmniejszających ciśnienie a popijać będzie MELISĄ z termosuGranat napisał(a):...Tęsknię za Kaszubią i Żelazną Jedna Zmota się ostała więc jadę w przygodzie...
Granacik jak ty to przeżyjesz![]()
Piernik a co ty robisz przy kompie do chwili meldunku że Karaluch gotowy do walki masz zakaz wychodzenia z garażu
musze podjechać i łańcuch skrócić bo za długi masz, a może internet bezprzewodowy
trzeba odciąć
w nagrodę będziesz miał ciepło w dupsko na rajdzie
w nagrodę będziesz miał ciepło w dupsko na rajdzie
ciekawe kto pierwszy rzuci kamieniemGranat pisze:Jak coś to ja sie przyznaję JESTEM CIŚNIENIOWCEM...
nieważne kim jesteś lub kim staniesz się, ważne byś zawsze miał serce doobreee
PSZCZOŁA wersja extrem
PSZCZOŁA wersja extrem