Nowik pisze:Napisałem małymi literkami, aby kobiety się nie dowiedziały
Jak komu pasuje?
Stroje służbowe nieobowiązkowe.
Ja to mogę właściwie w tygodniu codziennie. Odpada 21.10 czwartek oraz 22.10 piątek.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Artur pisze:... omijajcie piątki, od listopada mam zajęte piątkowe wieczory (przez kolejne parę lat)
To załatwiłeś sobie niezły wyrok W piątki i tak jest tłok w pubach, choc jak ktoś nalega...
Czekamy na propozycję Mikołaja, Marka i Franca - ma imprezę na kołach w październiku.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
imbir pisze:Ja to mogę właściwie w tygodniu codziennie. Odpada 21.10 czwartek oraz 22.10 piątek.
Mój mąż też może codziennie
To Andrzej dostał maksymalne noty od żony za dobrą kondycję. Codziennie w tygodniu i jeszcze maraton w weekend na poziomie pudła A jakie noty - jeśli wolno - za technikę,styl i odczucia artystyczne?
Ale miało być o piwie.
Mikołaj dajesz o Nokii i Nokianach, a o piwie?
Piwo zrobimy jak Prezes wróci z VIII ZMOTA Challenge.
Termin od poniedziałku do czwartku w centrum, najwcześniej o godz.18.00. Zgłaszać uwagi.
Nowik pisze:Mikołaj dajesz o Nokii i Nokianach, a o piwie?
Piwo zrobimy jak Prezes wróci z VIII ZMOTA Challenge.
Termin od poniedziałku do czwartku w centrum, najwcześniej o godz.18.00. Zgłaszać uwagi.
Znaczy się druga połowa października. Zmota jest 15-17.10. to Franc będzie w Wawie ok. 20.10 imho. Może 25.10 godz. 18.00 pon. Pub Patrick na Nowogrodzkiej? Patrick dobry, bo wszędzie blisko pociągi, metro. Tylko, że tam zespoły grają i nic nie słychać co się mówi.
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi