Adrenalinka + TV

Dyskusjue rowerowe na tematy techniczne, ogólne i sprzętowe
Awatar użytkownika
imbir

Re: Adrenalinka + TV

Post autor: imbir »

Nowik pisze:Imbir. Zapodaj godziny transmisji. Oglądalność na żywo obowiązkowa. Nie wolno nagrywać.
Program TVP 2

Sobota 20.11
10:35 Biegi narciarskie - Puchar Świata - Gaellivare ( studio ) Na żywo
10:45 Biegi narciarskie - Puchar Świata - Gaellivare do 12.00 Na żywo

Niedziela 21.11

10:30 Biegi narciarskie - Puchar Świata - Gaellivare (studio) Na żywo
10:45 Biegi narciarskie - Puchar Świata - Gaellivare Na żywo

Nareszcie ktoś rozsądny w tej telewizji, bo już na tych polityków patrzeć nie mogę :-)
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
imbir

Gratulacje, gratulacje. Bardzo udany występ. Na biegówkach z Kasprowego? Szok. :-) Pozdrawiam
Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłke, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
Nowik

Post autor: Nowik »

A barw pomarańczowych na ekranie, ani trochę :evil: Może następnym razem przemycimy jakieś małe logo Adrenalinki ?
Generalnie przedstawicielka "Departamentu Fanów" OK.
...kto nie był w Nowinach, to nie był nigdy na maratonie??
Awatar użytkownika
ap4x4

Post autor: ap4x4 »

Nowik pisze:.. Może następnym razem przemycimy jakieś małe logo Adrenalinki ?
Co myślicie aby była to sukienka z napisami "I love adrenalinka.pl" coś na wzór sukienki pani premierowej :mrgreen:
Y61 SUPER + SCOTT
Awatar użytkownika
imbir

ap4x4 pisze:
Nowik pisze:.. Może następnym razem przemycimy jakieś małe logo Adrenalinki ?
Co myślicie aby była to sukienka z napisami "I love adrenalinka.pl" coś na wzór sukienki pani premierowej :mrgreen:
Proponuję, żeby Benia w pewnym momencie wyciągnęła flagę i zaczęła nią machać:-)
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
Nowik

Myślałem o małym logo, ale jak idziemy po bandzie z flagą, to może z naszymi podobiznami coś. Trzeba się promować :mrgreen:
Jak Benia ma obawy, to może ja wtargnę do studia tylnymi drzwiami, albo wcześniej schowam się za dekoracją.
Awatar użytkownika
Nowik

Kolejny udany weekend naszej przedstawicielki na ekranie TV. Tym razem zmiana z ekspertki w studio na komentatorkę. Tylko jest pewien minus komentatorki - brak naszej flagi na wizji !!! Protestuję :mrgreen:
Awatar użytkownika
imbir

Nowik pisze:Kolejny udany weekend naszej przedstawicielki na ekranie TV. Tym razem zmiana z ekspertki w studio na komentatorkę. Tylko jest pewien minus komentatorki - brak naszej flagi na wizji !!! Protestuję :mrgreen:
No właśnie coś głos wydał mi się znajomy :-) Ci dziadziowie w studio to tragedia jakaś :-)
Jean de Gribaldi
Awatar użytkownika
ap4x4

Post autor: ap4x4 »

Był już ktoś z Was ba biegówkach gdzieś w W-wie w tą zimę??
My już dwa razy :) byliśmy.
Y61 SUPER + SCOTT
Awatar użytkownika
franc
Site Admin
Kontakt:

Post autor: franc »

Się zdziwisz ale ..... ja byłem. Pierwszy raz w życiu na tych nartkach w Kampinosie. Techniką klasyczną na starym sprzęcie mego teścia zrobiliśmy z 5-6 km. Wywaliłem się z 5 razy z czego 3 na zjazdach :mrgreen:

Bakcyla na razie nie załapałem :mrgreen:
ODPOWIEDZ