39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście
-
ololabprot
Re: 39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście
Dane posłałem,mam tylko nadzieje ,że mi te rosyjskie znaczki w paszporcie nie zaszkodzą w wjeździe do Gruzji
ktokolwiek wie please dajcie info.
Olo , weźmiesz im paczkę amunicji z Polski (takiej na ruskie czołgi) to przyjmą Cię jak swego
. Jak tam serce ze Sztuttgartu ? Robi ? Ja jadę z Patrykiem z białego landka , będziemy trzonem pionu terenowo-rozrywkowego
lub odwrotnie 
-
ololabprot
serce wrzucone wisi na poduszkach ale zostały jeszcze kabelki 
znaczy się testy w Kaliningradzie
, dzieci mogę do Polski Ci odwieźć , ale takiego ciężkiego klamora nie zholuję 
-
ololabprot
Franc mi wisi jedno holowanie
.Będę miał dwa ,trzy tygodnie na testy w polsce
Z tym pionem rozrywkowym to ostrożnie, znowu trzeba będzie wątrobę leczyć po powrocie :-) a czym jedziemy dziewiąty, jaszczurem pikapem ?9mm pisze:Olo , weźmiesz im paczkę amunicji z Polski (takiej na ruskie czołgi) to przyjmą Cię jak swego. Jak tam serce ze Sztuttgartu ? Robi ? Ja jadę z Patrykiem z białego landka , będziemy trzonem pionu terenowo-rozrywkowego
lub odwrotnie
Nie ma co się denerwować.franc pisze:Kochani
... NA PEWNO będziemy mieli kłopoty z Policją i Gaiem. Także przygotować się trzeba na żmudne kontrole i dawanie w łapę.
Przecież to nieodłączny element podróży po tym kraku.
Przyjąć to musicie jako taki folklor czy jedną z atrakcji wyjazdu.
Y61 SUPER + SCOTT
oczywiście jaszczur , małe , bezbronne zwierzątkopatrykxj pisze:a czym jedziemy dziewiąty, jaszczurem pikapem ?9mm pisze:Olo , weźmiesz im paczkę amunicji z Polski (takiej na ruskie czołgi) to przyjmą Cię jak swego. Jak tam serce ze Sztuttgartu ? Robi ? Ja jadę z Patrykiem z białego landka , będziemy trzonem pionu terenowo-rozrywkowego
lub odwrotnie
że tak powiem : " nie spotkaliśmy się tu dla przyjemności ..."patrykxj pisze:Z tym pionem rozrywkowym to ostrożnie, znowu trzeba będzie wątrobę leczyć po powrocie :-)
Jestem niestety zmuszony zrezygnować z wyjazdu z powodu defektu ... mózgu
Po 11 latach coś mi się odezwało po tym jak w 2001 roku na pokazach w bazie usa zajeba.łem w palmę
Niby nic poważnego , będą leczyć ale nie czuję się na siłach jechać
... i żeby nie było
Wszystko wziąłem , wszystko widziałem , nawet przy tym byłem tylko .... kur.wa nic nie pamiętam
Po 11 latach coś mi się odezwało po tym jak w 2001 roku na pokazach w bazie usa zajeba.łem w palmę
... i żeby nie było
Wszystko wziąłem , wszystko widziałem , nawet przy tym byłem tylko .... kur.wa nic nie pamiętam
Igor, zdrówka życzę !
oj tam , oj tam ...Igor909 pisze:Jestem niestety zmuszony zrezygnować z wyjazdu z powodu defektu ... mózgu![]()
... i żeby nie było
wszystko dobrze ... tylko ja Ciebie w ogóle nie pamiętam9mm pisze: oj tam , oj tam ...Igor nie bój się , tam palm nie ma
jakąś twardą czapeczkę też mogę zaoferować (jakbyś jednak znalazł)
We wtorek jadę ponapier.alć z chłopakami do Rembertowa to może mi się cosik przypomni
Na napier.lajacy łeb podobno najlepsza punkcja .... 9mm , ciśnienie robi się stałe , przewiew jest
zawsze mogę jeden nabój odżałować , żeby koledze pomóc
, nawet rodzaj płaszcza pozwolę wybrać
, ale ... silnik już mam , może to i lepiej , że mnie nie pamiętasz
, ale ... silnik już mam , może to i lepiej , że mnie nie pamiętasz
... a pacz Pan ... cos mi świta już9mm pisze: , ale ... silnik już mam , może to i lepiej , że mnie nie pamiętasz
dokumenty wysłane- czekamy na zaproszenia