Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
SZCZUR SIE KLANIA I Z ISLANDJI POZDRAWIA, FRANCO PODGON TROCHE CZAS BO NIE MOGE SIE DOCZEKAC LISTOPADA, A TU HUJOWY TEREN DLA SZCZURA NIE MA GDZIE SIE POTAPLAC ANI LASU ANI BAGNA GDZIE JA TRAFILEM? ROBOTE MAM ZAJEBISTA NAJLEPSZA FIRMA TUNINGOWANIA AUT 4X4 KLIKNIJ BREYTIR.IS, TO LEPIEJ NIZ MONSTER GARAGE JAK BY CO TO MOJ NR. 692 93 24, POZDRAWIAM WSZYSTKIE OFF-ROADOWE LACHUDRY...CIEBIE SZOPA TEZ....
nie nerwowo , najpierw zdrowie potem reszta. Ze zmotką cierpliwie czekamy, a wszystko ma też dobre strony , na późniejszy termin zdążę jakiś konkret przygotować coby było elegancko. Generalnie dużo zdrowia i może żeby jakieś ładne/miłe piguły zawsze w pobliżu czekały.
pozdro
W turystyku nie ma miejsc nikt tam się z nikim nie ściga Każda załoga, która zrobi komplet punktów zwycięża.
Jest to klasa bez punktacji- po rajdzie publikujemy liczbę pkt, któe zdobyły załogi coby można było porównać ile mi barkowało do kompletu Jest to klasa całkowicie bezciśnieniowa !!!!
franc pisze:W turystyku nie ma miejsc nikt tam się z nikim nie ściga Każda załoga, która zrobi komplet punktów zwycięża.
Jest to klasa bez punktacji- po rajdzie publikujemy liczbę pkt, któe zdobyły załogi coby można było porównać ile mi barkowało do kompletu Jest to klasa całkowicie bezciśnieniowa !!!!
franc pisze:Mogę .... ale trochę mi szkoda Waszych samochodów Zmota to naprawdę jest hardcore....................
ktos musi zajac ostatnie miejsca w turystyku
Kosa trochę optymizmu naZmotcez tego co widzę nie byliście ostatni...
A jakbyście spróbowali trialu to może i jeszczewyżej byście byli w klasyfikacji....