TransPolonia sierpień 2011
TransPolonia sierpień 2011
Załogi, które na 100 % potwierdzają udział w Transpoloni 2011
0. Franc- Nissan Patrol
1. MiW- Nissan Patrol
2. Kamil/Wojtek B- Toyota Hilux
3. Wawrzyniec- Nissan Patrol
4. Wolfgang- Suzuki Jimny
5. Hinek +2- Jeep Cherokee
6. Czarny-Jeep XJ
7. Darek K- Mercedes G
8. Bobon +4-Mitsu L300
9. Marcin/Edyta+2- Daewoo Musso
10. Mel- Jeep Cherokee ???
11. Jasiek, Anka- Mercedes G ????
KONIEC ZAPISÓW - do obaczenia w Górach
0. Franc- Nissan Patrol
1. MiW- Nissan Patrol
2. Kamil/Wojtek B- Toyota Hilux
3. Wawrzyniec- Nissan Patrol
4. Wolfgang- Suzuki Jimny
5. Hinek +2- Jeep Cherokee
6. Czarny-Jeep XJ
7. Darek K- Mercedes G
8. Bobon +4-Mitsu L300
9. Marcin/Edyta+2- Daewoo Musso
10. Mel- Jeep Cherokee ???
11. Jasiek, Anka- Mercedes G ????
KONIEC ZAPISÓW - do obaczenia w Górach
Re: TransPolonia sierpień 2011
No pogoda zapowiada nam się wspaniała. Wszystko jest gotowe
Będą Państwo zadowoleni
Będą Państwo zadowoleni
Marcinie ,
PAŃSTWO SĄ ZADOWOLENI
Dzieciaki już się pytają kiedy znowu ,będziemy mkneli
Gratuluje zorganizowania kolejnej fantastycznej imprezy, dziękuje za wszystko , a szczególnie za opiekę nad dzieciakami kiedy ja robiłem nocną Transpolonie.

Uploaded with ImageShack.us

PAŃSTWO SĄ ZADOWOLENI
Dzieciaki już się pytają kiedy znowu ,będziemy mkneli
Gratuluje zorganizowania kolejnej fantastycznej imprezy, dziękuje za wszystko , a szczególnie za opiekę nad dzieciakami kiedy ja robiłem nocną Transpolonie.

Aha, jeszcze podziękowania dla całej ekipy z którą podróżowaliśmy za wspaniałą atmosferę-do zobaczenia na następnej włóczędze.
- Wujek Catkiller
Kurdelemele... Wróciłem. Latarnia koło chałupy mruga. Alarmy w domach sąsiadów wyją. Ktos drze ryj...
Trzeba chyba stąd się wymknąć
I mknąć
Ja się piszę na Transpolonię non-stop. Może być wschód, zachód, póludnie, w poprzek , pod górę , w bok , gdziebądź
Trzeba chyba stąd się wymknąć
Ja się piszę na Transpolonię non-stop. Może być wschód, zachód, póludnie, w poprzek , pod górę , w bok , gdziebądź
O w mordę , a miałem nadzieję że już nie będę musiał słuchać twojego marudzenia

- Wujek Catkiller
Mknijmy

SĄ PAŃSTWO ZADOWOLENI
Małżonka stwierdziła, że jeszcze z tydzień by mogła tak mknąć. Ja i dzieciaki również
Niestety właśnie siedzę w pracy. SKANDAL
Podziękowania dla wszystkich - byliście obłędni, zakręceni i normalni inaczej, podróżowanie z Wami to była czysta przyjemność, taka z górnej półki
Franc, dla Ciebie wielki szacun za ułożenie tej trasy, za znalezienie miejsc w Polsce o których wielu się nawet nie śniło i za przekazanie ogromu wiadomośći nie z encyklopedii a uzyskanych od miejscowej ludnośći.
I jeszcze mojemu Jeepowi dziękuję za to, że mimo wieku i kompletnego nieprzygotowanaia do takiej imprezy się nie rozpadł, że dojechał i że mimo kilku zniszczeń nadal jest na chodzie
Na następną Transpolonię (obojętne w którą stronę) na 100% mkniemy, mam nadzieję, że choć część z tegorocznej ekipy spotkamy znów gdziś kiedyś na jakiejś włóczędze
Jeszcze raz dzięki
Fotki będą dostępne w oryginalnym rozmiarze na Picassie dziś wieczorem, póki co kilka na zachętę

Małżonka stwierdziła, że jeszcze z tydzień by mogła tak mknąć. Ja i dzieciaki również
Niestety właśnie siedzę w pracy. SKANDAL
Podziękowania dla wszystkich - byliście obłędni, zakręceni i normalni inaczej, podróżowanie z Wami to była czysta przyjemność, taka z górnej półki
Franc, dla Ciebie wielki szacun za ułożenie tej trasy, za znalezienie miejsc w Polsce o których wielu się nawet nie śniło i za przekazanie ogromu wiadomośći nie z encyklopedii a uzyskanych od miejscowej ludnośći.
I jeszcze mojemu Jeepowi dziękuję za to, że mimo wieku i kompletnego nieprzygotowanaia do takiej imprezy się nie rozpadł, że dojechał i że mimo kilku zniszczeń nadal jest na chodzie
Na następną Transpolonię (obojętne w którą stronę) na 100% mkniemy, mam nadzieję, że choć część z tegorocznej ekipy spotkamy znów gdziś kiedyś na jakiejś włóczędze
Jeszcze raz dzięki
Fotki będą dostępne w oryginalnym rozmiarze na Picassie dziś wieczorem, póki co kilka na zachętę

S10 project mode: on
Dzięki za wspólną podróż. Mam nadzieję, że było jak w kalejdoskopie. Polska to duży kraj
ale są tu jeszcze wpaniali ludzie
i piękne nieodkryte klimaty. Wiadomo, że nie wszystko było idealnie ale uwierzcie mi, że nie sposób takiego roadbooka zrobić bezbłędnie.
Etapy są długie więc trzeba było mknąć i to chyżo. Bardzo fajnie mi się z Wami jechało- niestety teraz smutek, rzeczywistość dnia codziennego i szał w Wawce. Ale jeszcze się książe ponajeżdża
Foto wrzucimy jak się obrobię z deka w zaległościach zawodowych.
Franc
Etapy są długie więc trzeba było mknąć i to chyżo. Bardzo fajnie mi się z Wami jechało- niestety teraz smutek, rzeczywistość dnia codziennego i szał w Wawce. Ale jeszcze się książe ponajeżdża
Foto wrzucimy jak się obrobię z deka w zaległościach zawodowych.
Franc
Roadbook był znakomity, sam z siebie czasem adrenaline podnosił
Linki do zdjęć wrzucam, niestety w rozdzielczości 1600 gdyż pikasa nie przyjęła w oryginale z powodu braku miejsca
Transpolonia 2011
Transpolonia 2011 - Zuzi foty
Linki do zdjęć wrzucam, niestety w rozdzielczości 1600 gdyż pikasa nie przyjęła w oryginale z powodu braku miejsca
Transpolonia 2011
Transpolonia 2011 - Zuzi foty
- Wujek Catkiller
Czarny, może byś te swoje muchy jakoś zabrał, bo trochę kłopot jest 
Dorzucam parę zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1139793361 ... w92GoNK9Ag
Dorzucam parę zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1139793361 ... w92GoNK9Ag
To nie moje muchy tylko szwagra. Dłuuuugo żyją, to taka atrakcja agroturystyczna