39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście

Ekspedycje i wyprawy z wykorzystaniem samochodów terenowych. Możliwość zapisów na imprezy adrenalinka.pl

Moderatorzy: franc, Student

Awatar użytkownika
9mm

Re: 39 Element Obwód Kaliningradzki '11 Lista w 1 poście

Post autor: 9mm »

ololabprot pisze:Super zdjęcia ,po butelkach na zdjeciu z 9mm sadze ,że klimaty były .Szkoda ,że mi nie wyszło ,ale przynajmniej ogarniam samochód na wyjazd do Gruzji.Najbardziej zazdroszcze tych biwaków na plaży.Pozdrawiam Olek
co Ci Olo mogę powiedzieć , samochód mi się zepsuł :mrgreen: , i pierwszy raz od dawna nie byłem tym faktem zmartwiony :mrgreen: . Szkoda , że nie byłeś , chętnie bym jeszcze razem ponajeżdżał. Czarnego pozdrów , jak tam jego toytoy z bawarii :mrgreen:
Pozdrawiam szanownych uczestników , bo ubawiłem się przednio na tej ekspedycji :mrgreen: . Patryk , jeszcze raz dzięki za towarzystwo , zawsze chętnie kwasu z wkładką ,w pochodzie kombatanta , się napiję :mrgreen:
patrykxj

Post autor: patrykxj »

9mm pisze:Pozdrawiam szanownych uczestników , bo ubawiłem się przednio na tej ekspedycji :mrgreen: . Patryk , jeszcze raz dzięki za towarzystwo , zawsze chętnie kwasu z wkładką ,w pochodzie kombatanta , się napiję :mrgreen:
Serdeczne pozdrowienia również ode mnie, było bardzo fajnie. Ta awaria samochodu nie wypadła tak źle :-))) , mam nadzieję że jeszcze nie raz się kwasu z wkładką napijemy, nie wiem czy akurat w pochodzie kombatanta ale to bez różnicy. Pzdr
Awatar użytkownika
9mm

Post autor: 9mm »

dawaj na zmotę , będę z trzy dni przed srajdem :mrgreen: , kwas kupię , wkładkę mam :mrgreen:
patrykxj

Post autor: patrykxj »

Nie ma problemu, przyjedziemy z Rafałem też wcześniej :-)))
Awatar użytkownika
Hinek

Post autor: Hinek »

Franc, twój film z Obwodu YouTube łaskawie zablokowało :|
http://www.youtube.com/user/Franc4x4?fe ... km7DbbdjD8
ODPOWIEDZ