X Łemkowiada ????
Moderator: franc
Znam Zetora od lat. Wiem jakim jest człowiekiem. Nigdy nie mogłem o nim złego słowa powiedzieć. To nie jest typ gościa, który robi wychujki. Zawsze był starym harcerzem z kodeksem.
Sprawę znam tylko z opowieści. Ciężko mi uwierzyć w premedytację. Raczej w ogólny zły splot okoliczności...
P.S. I przy okazji witam wszystkich ;)
Sprawę znam tylko z opowieści. Ciężko mi uwierzyć w premedytację. Raczej w ogólny zły splot okoliczności...
P.S. I przy okazji witam wszystkich ;)
@Damian
ale te tzw sploty to coś za często mu się zdarzają
Może jak ma takiego pecha to niech się położy na podłodze i leży modląc się aby strop się nie zarwał
a na podłodze dlatego aby nie spaść z łóżka i nie złamać nogi
Dupa jest z tą całą Łemkowiadą i zdania nie zmienię.
Normalny organizator nie spier...ala ze swojej imprezy a pierd.....lenie takiego Zbiga i innych wazeliniarzy tylko pogarsza jego położenie.
Staraliśmy się opisać dokładnie co było na zimowej ale ludziska niestety mają to w du.pie.
Samochodów terenowych i ludzi po prostu nie znających się co to znaczy fajny rajd jest coraz więcej i gdzieś MUSZĄ pojechać.
Za swoją osobistą porażkę uważam to iż na XŁemkowiadzie pojawiły się 3 załogi z Łodzi - zgroza
ale te tzw sploty to coś za często mu się zdarzają
Może jak ma takiego pecha to niech się położy na podłodze i leży modląc się aby strop się nie zarwał
a na podłodze dlatego aby nie spaść z łóżka i nie złamać nogi
Normalny organizator nie spier...ala ze swojej imprezy a pierd.....lenie takiego Zbiga i innych wazeliniarzy tylko pogarsza jego położenie.
Staraliśmy się opisać dokładnie co było na zimowej ale ludziska niestety mają to w du.pie.
Samochodów terenowych i ludzi po prostu nie znających się co to znaczy fajny rajd jest coraz więcej i gdzieś MUSZĄ pojechać.
Za swoją osobistą porażkę uważam to iż na XŁemkowiadzie pojawiły się 3 załogi z Łodzi - zgroza
Land Rover Discovery II 4,0 V8, UAZ 469
-
kosa20
chyba za dużo zdarza się tych "fuck'up-ów" jednemu organizatorowi.Robical pisze:@Damian
ale te tzw sploty to coś za często mu się zdarzają![]()
daje to do myślenia...
przykrość, biorąc pod uwagę, że cierpi całe środowisko...
pozdrawiam
kosa
Wiesz co Kolego ......Robical pisze: a pierd.....lenie takiego Zbiga i innych wazeliniarzy tylko pogarsza jego położenie.
Mam podobne zdanie na temat Łemkowiady ....
... ale obrażanie Zbyszka to już przegięcie
Odpuść sobie
Ps. Franc
Przepraszam ale nie dałem rady
Ostatnio zmieniony 14 listopada 2007, o 11:48 przez Igor909, łącznie zmieniany 1 raz.
Igor - nie rób z tego forum tamtego
Ja akurat Robicala rozumiem- może forma była ostra ale prawdy to w tym jest cała masa niestety
Po prostu kólko wzajemnej adoracji powie, że coś było spieprzone dopiero wtedy jak ktoś weźmie kasę i nic nie przygotuje i się w ogóle nie pojawi na imprezie
Dajmy temu spokój Panowie PAX
Ta impreza była lipą i tego już nic nie zmieni- Zobaczymy jak Zetor zrobi XI- dajmy szansę zmyć grzechy
i pokazać, że wie co robi.
Chetnych na pewno nie zabraknie

Ja akurat Robicala rozumiem- może forma była ostra ale prawdy to w tym jest cała masa niestety
Po prostu kólko wzajemnej adoracji powie, że coś było spieprzone dopiero wtedy jak ktoś weźmie kasę i nic nie przygotuje i się w ogóle nie pojawi na imprezie
Dajmy temu spokój Panowie PAX
Ta impreza była lipą i tego już nic nie zmieni- Zobaczymy jak Zetor zrobi XI- dajmy szansę zmyć grzechy
Chetnych na pewno nie zabraknie
witam nowych i starych znajomych z forum rajdy4x4jarek pisze:Pytanie retoryczne: czy Zetor oddał komukolwiek pieniądze za nie zrealizowaną imprezę, a inaczej językiem prawniczym za nie wywiązanie się z umowy którą zawarł z uczestnikami.
Ja dostałem zwrot pieniędzy za X łemkowiadę, więc pytanie nie było aż tak retoryczne.
To była moja trzecia Łemkowiada, pierwsza była super, bo była moją pierwszą, druga dobra, trzecia - no cóż.Czwarty raz nie pojadę.