IV Zmota Challenge
Moderator: franc
Jako i inni, ... Franc i EKIPA - wielkie dzięki.
Widać było sens selekcji subiektywnej.
Mam nadzieję, że my też nikomu nie podpadlimy.
Szczególnie ucieszyła mnie różnorodnoć prób i "podpuchy". Uczy mylenia, oceny ryzyka i posługiwania się tym, co ze sobš zabrałe (lub nie).
Jedyne, czego żałuję, to to, że nie udało mi się swojego auta również przez cały Kursk przecišgnšć. Jak skończylimy z Pawła Suzš, to mokrzy bylimy tacy, że było ryzyko zejcia którego z pilotów
Wygrała chęć poznania reszty trasy.
Ale "Madafaka" zdobyta od dołu ze strony Wtopy na bloczkach i tirforze to co co zapamiętam i będę dumny.
Dyplom już wisi w rameczce.
Po oględzinach nadal strat nie zanotowałem, nawet chlapacze własnej konstrukcji przetrwały. Powrót był też na kołach
Tylko tylna częć osłony zbiornika odpadła (ale nie była na 100% przed wyjazdem) i wybuchły żarówki stopów, jak moczyłem dupę na trialu.
Dzięki też wszystkim za miłe towarzystwo!
Widać było sens selekcji subiektywnej.
Mam nadzieję, że my też nikomu nie podpadlimy.
Szczególnie ucieszyła mnie różnorodnoć prób i "podpuchy". Uczy mylenia, oceny ryzyka i posługiwania się tym, co ze sobš zabrałe (lub nie).
Jedyne, czego żałuję, to to, że nie udało mi się swojego auta również przez cały Kursk przecišgnšć. Jak skończylimy z Pawła Suzš, to mokrzy bylimy tacy, że było ryzyko zejcia którego z pilotów
Wygrała chęć poznania reszty trasy.
Ale "Madafaka" zdobyta od dołu ze strony Wtopy na bloczkach i tirforze to co co zapamiętam i będę dumny.
Dyplom już wisi w rameczce.
Po oględzinach nadal strat nie zanotowałem, nawet chlapacze własnej konstrukcji przetrwały. Powrót był też na kołach
Tylko tylna częć osłony zbiornika odpadła (ale nie była na 100% przed wyjazdem) i wybuchły żarówki stopów, jak moczyłem dupę na trialu.
Dzięki też wszystkim za miłe towarzystwo!
Samurai '90
ejże szyderco jak bedzie tak ostro jak teraz to i tak się tylko zrobi te próby co będą pasiły lub się podobały ;)krecik pisze:Turystyk sie zapowiada ciekawie... biorąc pod uwage ze bedzie jechał trase extrem z IV edycji ;)
Piękny widok mi sie kroi... LC90 na Morts Subite
Albo śliszny Def90 rozwieszony na linach między drzewami na Łzach Sołtysa ...
Aż chyba w turystyku dziewczyny wystawie
http://www.youtube.com/watch?v=TGKkLzHSam4 to tak dla przypomnienia sobie tych pieknych momentow trasy 
Komandor Turystyka tak mi podał no i ............mel pisze:Franc - jestem jaki jestem, dla pucharów nie jeżdżę - zgodnie z punktacją zamieszczoną na stronie poprzedniej my jesteśmy na drugim miejscu. Stąd moje pytanie - te rączki za zbliżenie się do ideału wręczone nam na podsumowaniu to na pewno powinny być dla nas ???????
Mel - jeep grand cherokee nr 4 - zespół w składzie Wojciech Fila i Piotr Dzieciuchowicz.
Ale podjęliśmy arbitralną decyzję, że skoro tylko 2 załogi przekroczyły 50 pkt tj. 2/3 ogółu pkt. to należy im się puchar czyli rączka.
Proszę więc załogę Seba Klonowski Piotr Żychliński o kontakt.
Pucharki za Turystyka czekają w biurze
Zadowolone Państwo
Ostatnio zmieniony 3 kwietnia 2007, o 15:33 przez franc, łącznie zmieniany 1 raz.