Rajdy i imprezy przeprawowe, sportowe, maratony
Np. Dakar, Zmota Challenge, Africa Race, Pomerania, Zmota Trophy, Croatia Trophy, Zmota Sprint, Iron Man Offroad Challenge itp.
Stang pisze:No nie chciało się ale jak się zachciało to się przejechało i to jeszcze z jakim czasem sam byłem w szoku ze tak szybko poszło i to na przodzie tylko
Mówiłam, że dla Was to bułka z masłem Nie wiem, czemu się tak wszyscy bali tego trawersu Ogromnie jestem za to ciekawa tych Zmotowych trawersów
Stang pisze:No nie chciało się ale jak się zachciało to się przejechało i to jeszcze z jakim czasem sam byłem w szoku ze tak szybko poszło i to na przodzie tylko
Mówiłam, że dla Was to bułka z masłem Nie wiem, czemu się tak wszyscy bali tego trawersu Ogromnie jestem za to ciekawa tych Zmotowych trawersów
Cześć,
jeżeli jest ktoś chętny do turystyka, a orgi się zgodza na podmiankę, to mogę odsprzedać swoje miejsce. Wypadł mi właśnie wyjazd służbowy,
którego na 90% nie będę mógł odwołać . Powinienem wiedzieć dziś wieczorem ew. jutro do południa.
szukam pilota w extremie , mój etatowy zerwał więzadła w sobotę na piłce. Auto złożone , jednak będą to jego pierwsze kilometry (mam nadzieję ) w terenie , przydałby się ktoś z minimalnym choć doświadczeniem. Generalnie zamierzam jechać bez ciśnienia , uczyć się nowego Rumburaka , ale też bardziej chcę pojeździć niż pochlać (to dopiero na bankiecie ). Jeśli coś to : 501 330 105
Stang pisze: i to jeszcze z jakim czasem sam byłem w szoku ze tak szybko poszło i to na przodzie tylko
bo cie adrenalina trzymała i nie odpuściłą
No właśnie nie do końca bo zanim wjechaliśmy na trawers to już się przebraliśmy w cywilne ubiory i spędziliśmy ze 2-3 godzinki z sędzinami przy ognisku więc byliśmy całkowicie wyluzowani i może dla tego poszło szybko sprawnie i bezbłędnie
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
a był naprawde ładny , techniczny i ciasny
to fakt był barrrdzo ładny i techniczny i podobno zrobiliśmy go tylko My, Wy, Japa, Owczarek w prawie identycznym czasie i były pilot Małysza ale w kilka godzin
Była Zuza evoIII
Załoga Ostrołęcko - Ełcka extrem Stang-Cichy
Jeep WJ
Stangu przemaluj Suzę na różowo. Ma być klimatycznie. Do tego kwiatki, tasiemki itp.
Trzeba ogłosić konkurs na najładniej dostosowany do X Zmoty samochód
Nastraszyłeś ludzi i wszyscy wolą jechać w Turystyku
Dobra nasza. Stang ma ciśnienie więc będę musiał znowu go w cuglach trzymać
A tak na poważnie będzie wesoło, obiecuję
Witam szystkich jestem z Rutki-Tartak i juz nie mogą sie doczekać tych rajdów to jak by można było wiedziec to kiedy zaczynacie swoją przeprawę.Pozdrawiam wszystkich członków OFF ROAD ZMOTA